big in JAPAN

alpha80

New member
big in JAPAN

להקת JAPAN בהנהגתו של דיויד סילויאן נוסדה בסוף שנות ה 70, אחד השירים הגדולים שלהם שאהבתי (ובכלל מהעשור המדובר) לקוח מתוך האלבום ASSEMBLAGE מ 1981, והשיר הוא LIFE IN TOKYO (העטיפה קצת מרופטת, סליחה, מעודף השמעות...
)
There's always sometjhing left inside him I've really nothing much to lose It seems so sentimental Why should I care Somewhere there's a sound of distant living Locked up in high society It seems so artificial Why should I care Oh ho ho life can be cruel Life in Tokyo Another vehicle heads for sunset No other providence will do They're only buildings and houses Why should I care Life in Tokyo​

turrican

New member
אורן אתה רוצה להשוויץ

שיש לך את התקליט הזה?? חיחי.. תוסיף אותו לרשימה של הדיסקים שאני רוצה שתצרוב לי

adiville

New member
לפחות תשמור על הדיבר הראשון...

לא תישא את שם big in japan לשווא !!!!!!!

alpha80

New member
כל זמן שלא תגלי

למריאן או לברנרד חלילה - אני שקט.

adiville

New member
תראה.....תשמע......

אם אני אהיה שיכורה לידם אני לא יכולה להבטיח כלום....
וכבר היתה לי פעם פאדיחה עם ברנרד כשהייתי מסובבת קצת.....

adiville

New member
אני מבטיחה יותר מאוחר.....

קמתי ב-8 לפנות בוקר....... אני הולכת לדפוק נמנומון......

alpha80

New member
8 לפנות בוקר?????????????

וואווווווווווו!!!!! יפה!!! כל כך מוקדם? אפילו הציפורים נוחרים על העצים!!!!

adiville

New member
כן...קורה לפעמים......

יש מחוייבויות וצריך לקום מוקדם..... נו מילא
בכל אופן, הבטחתי סיפור. לפני שנתיים וחצי הייתי במסיבת אלפאוויל בהמבורג, גרמניה ושם פגשתי לראשונה את ברנרד לויד. בקיצור, אחרי שיחה קצרה די התיידדנו והיתה אוירה של חופשיות וכיף והכל היה בסבבה ואני וידיד שלי משוודיה "קצת" התפרענו עם הבירות...... לאט לאט הרגשנו שאנחנו די במצב של ריחוף אבל זה לא הפריע לנו. כאילו, היינו מודעים לסביבה ולמה שעשינו אבל זה לא אומר שהיינו שפויים במיוחד
אז המסיבה המשיכה לתוך הלילה וברנרד היה שם ודיבר עם אנשים וכמובן אני וידיד שלי המשכנו עם השטויות שלנו (שזה בעיקרון היה סתם להיות ביחד ולדבר שטויות....חחחחח......) ופתאום אני קולטת שאנחנו עומדים בדיוק מאחורי ברנרד. אז אני אומרת לידיד שלי : "פיטר, תראה מי פה !!!" אז הוא מסתובב, פותח עיניים כאילו עכשיו הוא רואה אותו פעם ראשונה ודופק צרחה : "ברני בייבי !!!!!!!!" ושנינו פורצים בצחוק מטורף..... ברנרד די נבהל מהקטע הזה אז הוא ברח לצד השני של החדר אבל אחרי כמה דקות הוא חזר אלינו וצחק איתנו על זה (כי אחרי הכל, כולם שם היו מסטולים מבירה...)
והקטע הכי יפה - יש לי את זה מוקלט בוידאו !!!!!!!! בעצם יש לי קלטת שלמה מהמסיבה הזאת וזה פשוט לשבת ולהיקרע מצחוק
אז זה הסיפור....

בכלל זו הייתה להקה חמודה

אהבתי נורא את quiet life שנורא מזכיר את רוקסי מיוזיק (גם בקול של סילביאן וגם בהפקה ובסקסופון), וכמובן גם את night porter ו ghosts (אחד מהשירים שהכי מוזר שהפכו ללהיטים, מקום שני אחרי o superman)

troy1co1il

New member
big in japapn

זאת כתורת שתתאים ללהקה החיפאית useless id שמכרה ביפן 8000 עותקים מהאלבומה החדש בשבוע הראשון לצאתו. מי יודע מה הקשר בין להקת japan לאביב גפן? TROY

אוי - החידות שלך נורא קשות

הקשר של גפן לביטלס ברור וזכור, אבל לג'אפאן? אין לי שמץ

troy1co1il

New member
אוקי

הקלידן של ג'פאן הוא ריצ'רד ברביירי, והוא גם הקלידן של פורקיופיין טרי. אביב גפן הקליט דיסק שלם יחד עם סטיבן וילסון, הסולן של פורקיופיין.

turrican

New member
טרוי אתה באמת חושב שמי היה

מפצח את החידה הזו?? זו חידה שאולי קוטנר היה עולה עליה וגם זה בספק.. חיחי

למעלה