Big city life

Big city life

ביג סיטי לייף. מזכיר לי אותך ואני לא יודע למה. שמתי בריפיט ואני לא יודע למה. אתה לא יוצא לי מהראש ואני לא יודע למה. אהבתי אותך כלכך בלי ספקות ואני לא יודע למה. או שבעצם כן. כי עטפת אותי באהבה שלך. גרמת להכל להיראות ורוד. אמרת שאני שלך לתמיד. והאמנתי. הזכרונות צפים ונעלמים ואני כבר לא בטוח מה עדיף. אולי לנסות לשכוח אולי להיזכר כדי לנתח כדי להמשיך להיות אופטימי כדי לדעת מי אני ומה הייתי. איזה שיר מטומטם. שיר יפה דווקא קצת. בא לי לרקוד. בא לי לשתות עד שאני לא אזכור איך קוראים לי ואז לרקוד. בא לי לרקוד איתך. ואז לברוח לך. שתרצה. שתרגיש איך שאני הרגשתי. ביג סיטי לייף ממשיך להתנגן לי בראש. שמתי בריפיט ואני כותב וכותב מקליד קלישאות לתוך הוורד שלי. קלישאות ומחשבות שלא מובילות לכלום. אולי לא ייצא מזה כלום. המחשבות שלי בכתב למישהו שממש ישעמם לו. אולי אהבת את השיר הזה. אולי שמענו אותו במסיבה שהלכנו ביחד. אולי דווקא שמעתי אותו קצת אחרי. אחרי שנגמר. והתחיל שלב אחר. פעם חשבתי שלב רע יותר. היום אני חושב שלב בוגר יותר. יש בי סימן. הסימן הזה הוא מה שהיה איתך. היום אני חכם יותר. היום אני פגיע יותר. ואני גם משתוקק לאהבה חדשה. שתגיע בזמנה ואהיה מוכן. בינתיים יש לי שיעור להתכונן אליו. ועוד מלא דרכים לשכוח. ולתת לעצמי הזדמנויות חדשות. שוב חושב עליך. נראה לי שיש איזור בראש שלי שקרוי על שמך. ולא משנה מה עשית או כמה חטאת – המקום היפה הזה יישאר שם. להתראות, אהוב יקר.

../images/Emo183.gif

"נראה לי שיש אזור בראש שלי שקרוי על שמך" אהבתי את המשפט הזה. כשקראתי את זה זה הרגיש לי כמו רגע געגוע, אבל רגע שחולף ואיתו גם הגעגועים.

turbulent

New member
ביג סיטי לייף

שיר חמוד, לא מטומטם יותר מכל שיר אחר, בכל סיטואציה אחרת. ולמילים האחרונות שציטטת "אהוב יקר, לא עצרתי אפילו לראות כמה זה עולה לי" כואב ומוכר, אבל מעודד לקרוא שלא משנה מה הוא עשה, הוא משאיר אחריו דווקא מקום יפה. ואולי, זה יקל עליך בשיר הבא. turbulent

למעלה