BIG BROTHER US סיכום עונות 2-6 |ספו
לאחר מרתון ארוך ומתיש של צפיה הגיע הזמן להתחיל לדבר
עונה 2 היה לי קשה להתחבר לפורמט בהתחלה למען האמת הפרק הראשון עבר לי דיי בשעמום ובאמת, זאת הייתה הפתיחה הכי חלשה מכל העונות אבל בערך מההעפה השלישית כבר התחלתי להינות. אני ממש לא מבין איך אנשים התנפלו פה על הפריינדשיפ בזמנו אחריי שהם ראו את העונה הזאת ואת TOP. TOP היא הברית הכי צבועה שקמה בתולדות ביג ברודר במיוחד קנט והארדי, שכל וידוי ווידוי שלו סתר את עצמו, הוא הגעיל אותי במיוחד בקטע עם קריסטה. ניקול התחילה את המשחק חזק ודיי התדרדרה משם, כשוויל סיפר לה על הברית המשולשת הוא פשוט ערער אותה ומאז גרם לה לשחק את כל המשחק בשבילו סך הכל הוא נראה לי היחיד מכל סדרת ריאליטי ששמעתי כלכך הרבה שבחים לגביו ואז הסתכלתי ואמרתי: "וואלה, האנשים צודקים" רק שישנה את הטעם שלו בנשים, הדראגו הזאתי נראית 20 שנה מגילה והיא גם לא חכמה במיוחד אבל לפחות הייתה לה תרומה בעונה כאשר שתפה להארדי את המברשת. חוץ מזה היו בעונה הזאת שניי רגעים שפשוט גרמו לי ליפול לרצפה: 1.מייק מציע לקריסטה נישואים ואומר שהוא יטפל בה ובבת שלה: אוקיי, מתיי לעזאזל הייתם ביחד? כמה זמן אתה מכיר אותה בכלל? שינתה את חייו אעלק. הוא עוד מיילא אבל היא דווקא עד הרגע הזה נראתה לי אישה מבוגרת והגיונית 2."NICOLE IS JUST MISERABLE", מה? אוקיי, אני מודה שלא ממש חיבבתי את ניקול מאמצע העונה אבל שתיי אלו הן האחרונות שיכולות לאמר את זה על מישהו, אפילו אוסטן יכול לבוא אלייהם בפרצוף ולהטיף להן כמה שהן עלובות וזה ייחשב בסדר. שמישהו עכשיו ייסע בזמן ויישלח להן קלטת מ3 שנים קדימה. ולהפקה: אתם משודרים בCBS, אותה רשת של השרדות, לא יכלתם להשיג שורדים יותר טובים?
עונה 3 טוב, יעקב אני מצטער, באמת מצטער אבל אני ממש לא מבין את ההתלהבות מדניאל וג'ייסון כולם אמרו ברית סודית ברית סודית ואני חיכיתי לראות את העונה כדיי לדעת על מה כולם מדברים ואני חייב להגיד שהתאכזבתי קשות הברית הזאת הייתה 99% רגשית 1% אסטרטגית כל מה שהיה אכפת לשניים האלו זה להגיע לפיינל 2 ביחד אף אחד לא חשב על ניצחון אף אחד לא חשב על פלן בי ובגלל זה בסוף הם נתקעו כשליסה כיסחה את שנייהם בHOH דניאל בזמן שהייתה HOH הדבר שהייתה צריכה לעשות זה להעמיד את ג'ייסון ואיימי להדחה ולתת לליסה להיות הקול הקובע. הריי אימי מטומתמת ולא הייתה קולטת שזה נגדה וג'ייסון דווקא היה נדלק מזה כי היה חושב שזה מוסיף סודיות והרפתקה לברית. אחר כך עם ליסה הייתה מעיפה את איימי ג'ייסון ודניאל היו יכולים להגיע לפיינל 2 ביחד כמו שהם רצו כי ליסה הייתה סומכת על דניאל ועושה איתה דיל. ואם ליסה הייתה מעיפה את ג'ייסון, עוד יותר טוב כי דניאל בטוח הייתה מנצחת את איימי. כאשר דניאל האמידה את שתיי הבנות להדחה היא הוכיחה לי שהרושם הראשוני שלה עליי היה נכון: הכל פוזה, כי לא הייתה יכולה להיות שום החלטה אסטרטגית מאחוריי הדבר הזה. ליסה לעומתה אמנם לא ריצ'ארד האטש או וויל קירבי אבל היא אסטרטגית הרבה יותר טובה ממנה. היא זיהתה שניסו להפטר ממנה מאמצע המשחק ובכל זאת שמרה על קור רוח וניסתה לראות מה יהיה טוב בשבילה בלי שום החלטות אישיות, היא החליטה לא להחזיר את אריק במחשבה שהוא יסכן אותה (אל תגידו לי שדניאל הייתה עושה את זה עם ג'ייסון), השתמשה באיימי כדיי להעיף את קיירה, הייתה בברית עם כל אחד בבית בצורה שקטה כך שאף אחד לא כיוון נגדה והכי חשוב ידעה לשמור את המיידע והחשדות שלה לעצמה ולהוציא אותו ברגע הנכון, כאשר דניאל שוכבת חלשה וקופאת במים. היא שחקנית דיי טובה שלא מקבלת הערכה בגלל המראה שלה, קצת כמו דניאל דילורנזו. בקשר לדמויות האחרות אין לי הרבה מה לאמר, מרסלס אידיוט, קיירה זונה, גארי מעצבן, לא ממש מעניינים אותי הייתה עונה דיי יבשה אבל לפחות מנצחת ראויה. אה, ובקשר להצבעות זה היה הדבר הכי אדיוטי שראיתי, המושבעים מצביעים לליסה? תראו לנו ווידואים שלהם המעידים על כך, אני מבין שצריך מתח אבל לראות את המשובעים אומרים "דניאל המלכה" ואחר כך מצביעים לליסה זה פשוט לא הגיוני
עונה 4 חוץ מהשגעון של סקוט בתחילת העונה האקס פאקטור לא הוסיף שום דבר זו הייתה כמו כל עונה רגילה הייתה יותר טובה מעונה 3 אבל עדיין לא היה בה משהו מיוחד אפשר לאמר שאליסון וג'ון דיי סחבו אותה זאת באמת הייתה ברית אסטרטגית סודית במייטבה לא כמו הדבר העלוב של דניאל וג'ייסון הן הפיינל 2 האידיאלי מבחינתי, נראה לי שאחריי רוב ואמבר אותן הכי אהבתי כצמד. 3 סטוג'ס, למען האמת לא ממש הבנתי מה זה הדבר הזה הם הברית הכי עלובה שיש, כל מודח שהם שמו על הכוונת עף ישר והם עדיין מצליחים להשאר שמחים ולחשוב שהם מעולים איך מישהו העז לראות אותם כאיום?
עונה 5 BLAHHHHH, דיי שעמום רציתי לגמור עם זה כמה שיותר מהר הקטע עם ההורסמן היה משעשע בהתחלה עם הזמן התחיל להיות מעיק והקטע עם התאומות היה פשוט מכאיב ראיתי את הפרקים האלו אחד אחריי השני ברצף כדיי להעביר את זה כי זה פשוט לא היה פייר, הריי מהתחלה כשנחשף הטוויסט לא שמחו עלייהן והן היו עפות גם אם היו תומכות בברית עד הסוף הטוויסט הזה פשוט הרג אותן מההתחלה וכמו שאמרתי מקודם, לא פייר. חוץ מזה ההתייחסות של השחקנים שם לדברים פשוטים פשוט הרגיזה אותי: "יש לי רעיון גדול, נבחר רק אנשים משלנו לויטו ואז נשים את ג'ייס" "יש לי רעיון גדול, אם אני אזכה בויטו שלושתיינו נוכל להשאר במשחק" זה לא רעיון גדול, זה הגיון פשוט. למרות זאת אפשר לאמר העונה הזאת התחילה להשתפר מההעפה של קרן אז באמת הדמויות זרחו אבל זה היה מאוחר מדיי.
עונה 6 עונה נחמדה איך היא הצליחה לסחוף כלכך הרבה אנשים אחריה אני ממש לא מבין איך הסובורנס הם שלמות ואיך הפריינדשיפ הם התגלמות הרוע לי הם נראים אנשים רגילים לגמריי אריק אדיוט והסגידה אליו הייתה באמת מוגזמת אבל קייזר לא יותר טוב מזה כמו שרייצ'ל
אמרה: "היו לו את הקלפים הטובים והוא חשף אותם לכולם" נראה שהוא קצת שכח שהHOH זה רק לשבוע ואחריי זה כשהוא חזר וויתר על הHOH, שלא יחרטט לי שהוא לא ידע כשהוא היה בבית הוא כבר היה מחולק לקבוצות, הוא היה צריך לחשוב על זה בעיקר לחשוב על זה שהם ציפו לראות את אריק והם עצבניים עליו עכשיו עשית טעות? פשלה שלך, תודה בזה ואל תחרטט לי על כבוד, העיקר לפניי זה אומר "זה משחק" ג'ניפר עשתה טוב שהעיפה אותו, למרות שזה הביא להעפה שלה שבוע אחריי אבל לא משנה, היא הרבה יותר מבדרת בבית המושבעים מאשר בבית, בבית היא הייתה משעממת. למאגי הגיע לזכות ואחריי וויל היא לפי דעתי המנצחת הכי ראויה כי היא הצליחה לכוון את כל השחקנים בבית לטובתה ברור שהגיע לה, במיוחד על פניי איווט עכשיו כמה מילים על ג'אנל כי זה מתבקש אם מדברים על העונה הזאת: רגע, תנו לי למצוא: משעמם, משעמם, אהם מייקל, משעמם, בלונדינית, קניון, משעמם, ביפ קייק, אלכוהול, משעמם, טוב, נחזור אם נמצא משהו
לאחר מרתון ארוך ומתיש של צפיה הגיע הזמן להתחיל לדבר