BIG BROTHER US סיכום עונות 2-6 |ספו

n l m

New member
BIG BROTHER US סיכום עונות 2-6 |ספו

לאחר מרתון ארוך ומתיש של צפיה הגיע הזמן להתחיל לדבר
עונה 2 היה לי קשה להתחבר לפורמט בהתחלה למען האמת הפרק הראשון עבר לי דיי בשעמום ובאמת, זאת הייתה הפתיחה הכי חלשה מכל העונות אבל בערך מההעפה השלישית כבר התחלתי להינות. אני ממש לא מבין איך אנשים התנפלו פה על הפריינדשיפ בזמנו אחריי שהם ראו את העונה הזאת ואת TOP. TOP היא הברית הכי צבועה שקמה בתולדות ביג ברודר במיוחד קנט והארדי, שכל וידוי ווידוי שלו סתר את עצמו, הוא הגעיל אותי במיוחד בקטע עם קריסטה. ניקול התחילה את המשחק חזק ודיי התדרדרה משם, כשוויל סיפר לה על הברית המשולשת הוא פשוט ערער אותה ומאז גרם לה לשחק את כל המשחק בשבילו סך הכל הוא נראה לי היחיד מכל סדרת ריאליטי ששמעתי כלכך הרבה שבחים לגביו ואז הסתכלתי ואמרתי: "וואלה, האנשים צודקים" רק שישנה את הטעם שלו בנשים, הדראגו הזאתי נראית 20 שנה מגילה והיא גם לא חכמה במיוחד אבל לפחות הייתה לה תרומה בעונה כאשר שתפה להארדי את המברשת. חוץ מזה היו בעונה הזאת שניי רגעים שפשוט גרמו לי ליפול לרצפה: 1.מייק מציע לקריסטה נישואים ואומר שהוא יטפל בה ובבת שלה: אוקיי, מתיי לעזאזל הייתם ביחד? כמה זמן אתה מכיר אותה בכלל? שינתה את חייו אעלק. הוא עוד מיילא אבל היא דווקא עד הרגע הזה נראתה לי אישה מבוגרת והגיונית 2."NICOLE IS JUST MISERABLE", מה? אוקיי, אני מודה שלא ממש חיבבתי את ניקול מאמצע העונה אבל שתיי אלו הן האחרונות שיכולות לאמר את זה על מישהו, אפילו אוסטן יכול לבוא אלייהם בפרצוף ולהטיף להן כמה שהן עלובות וזה ייחשב בסדר. שמישהו עכשיו ייסע בזמן ויישלח להן קלטת מ3 שנים קדימה. ולהפקה: אתם משודרים בCBS, אותה רשת של השרדות, לא יכלתם להשיג שורדים יותר טובים?
עונה 3 טוב, יעקב אני מצטער, באמת מצטער אבל אני ממש לא מבין את ההתלהבות מדניאל וג'ייסון כולם אמרו ברית סודית ברית סודית ואני חיכיתי לראות את העונה כדיי לדעת על מה כולם מדברים ואני חייב להגיד שהתאכזבתי קשות הברית הזאת הייתה 99% רגשית 1% אסטרטגית כל מה שהיה אכפת לשניים האלו זה להגיע לפיינל 2 ביחד אף אחד לא חשב על ניצחון אף אחד לא חשב על פלן בי ובגלל זה בסוף הם נתקעו כשליסה כיסחה את שנייהם בHOH דניאל בזמן שהייתה HOH הדבר שהייתה צריכה לעשות זה להעמיד את ג'ייסון ואיימי להדחה ולתת לליסה להיות הקול הקובע. הריי אימי מטומתמת ולא הייתה קולטת שזה נגדה וג'ייסון דווקא היה נדלק מזה כי היה חושב שזה מוסיף סודיות והרפתקה לברית. אחר כך עם ליסה הייתה מעיפה את איימי ג'ייסון ודניאל היו יכולים להגיע לפיינל 2 ביחד כמו שהם רצו כי ליסה הייתה סומכת על דניאל ועושה איתה דיל. ואם ליסה הייתה מעיפה את ג'ייסון, עוד יותר טוב כי דניאל בטוח הייתה מנצחת את איימי. כאשר דניאל האמידה את שתיי הבנות להדחה היא הוכיחה לי שהרושם הראשוני שלה עליי היה נכון: הכל פוזה, כי לא הייתה יכולה להיות שום החלטה אסטרטגית מאחוריי הדבר הזה. ליסה לעומתה אמנם לא ריצ'ארד האטש או וויל קירבי אבל היא אסטרטגית הרבה יותר טובה ממנה. היא זיהתה שניסו להפטר ממנה מאמצע המשחק ובכל זאת שמרה על קור רוח וניסתה לראות מה יהיה טוב בשבילה בלי שום החלטות אישיות, היא החליטה לא להחזיר את אריק במחשבה שהוא יסכן אותה (אל תגידו לי שדניאל הייתה עושה את זה עם ג'ייסון), השתמשה באיימי כדיי להעיף את קיירה, הייתה בברית עם כל אחד בבית בצורה שקטה כך שאף אחד לא כיוון נגדה והכי חשוב ידעה לשמור את המיידע והחשדות שלה לעצמה ולהוציא אותו ברגע הנכון, כאשר דניאל שוכבת חלשה וקופאת במים. היא שחקנית דיי טובה שלא מקבלת הערכה בגלל המראה שלה, קצת כמו דניאל דילורנזו. בקשר לדמויות האחרות אין לי הרבה מה לאמר, מרסלס אידיוט, קיירה זונה, גארי מעצבן, לא ממש מעניינים אותי הייתה עונה דיי יבשה אבל לפחות מנצחת ראויה. אה, ובקשר להצבעות זה היה הדבר הכי אדיוטי שראיתי, המושבעים מצביעים לליסה? תראו לנו ווידואים שלהם המעידים על כך, אני מבין שצריך מתח אבל לראות את המשובעים אומרים "דניאל המלכה" ואחר כך מצביעים לליסה זה פשוט לא הגיוני
עונה 4 חוץ מהשגעון של סקוט בתחילת העונה האקס פאקטור לא הוסיף שום דבר זו הייתה כמו כל עונה רגילה הייתה יותר טובה מעונה 3 אבל עדיין לא היה בה משהו מיוחד אפשר לאמר שאליסון וג'ון דיי סחבו אותה זאת באמת הייתה ברית אסטרטגית סודית במייטבה לא כמו הדבר העלוב של דניאל וג'ייסון הן הפיינל 2 האידיאלי מבחינתי, נראה לי שאחריי רוב ואמבר אותן הכי אהבתי כצמד. 3 סטוג'ס, למען האמת לא ממש הבנתי מה זה הדבר הזה הם הברית הכי עלובה שיש, כל מודח שהם שמו על הכוונת עף ישר והם עדיין מצליחים להשאר שמחים ולחשוב שהם מעולים איך מישהו העז לראות אותם כאיום?
עונה 5 BLAHHHHH, דיי שעמום רציתי לגמור עם זה כמה שיותר מהר הקטע עם ההורסמן היה משעשע בהתחלה עם הזמן התחיל להיות מעיק והקטע עם התאומות היה פשוט מכאיב ראיתי את הפרקים האלו אחד אחריי השני ברצף כדיי להעביר את זה כי זה פשוט לא היה פייר, הריי מהתחלה כשנחשף הטוויסט לא שמחו עלייהן והן היו עפות גם אם היו תומכות בברית עד הסוף הטוויסט הזה פשוט הרג אותן מההתחלה וכמו שאמרתי מקודם, לא פייר. חוץ מזה ההתייחסות של השחקנים שם לדברים פשוטים פשוט הרגיזה אותי: "יש לי רעיון גדול, נבחר רק אנשים משלנו לויטו ואז נשים את ג'ייס" "יש לי רעיון גדול, אם אני אזכה בויטו שלושתיינו נוכל להשאר במשחק" זה לא רעיון גדול, זה הגיון פשוט. למרות זאת אפשר לאמר העונה הזאת התחילה להשתפר מההעפה של קרן אז באמת הדמויות זרחו אבל זה היה מאוחר מדיי.
עונה 6 עונה נחמדה איך היא הצליחה לסחוף כלכך הרבה אנשים אחריה אני ממש לא מבין איך הסובורנס הם שלמות ואיך הפריינדשיפ הם התגלמות הרוע לי הם נראים אנשים רגילים לגמריי אריק אדיוט והסגידה אליו הייתה באמת מוגזמת אבל קייזר לא יותר טוב מזה כמו שרייצ'ל
אמרה: "היו לו את הקלפים הטובים והוא חשף אותם לכולם" נראה שהוא קצת שכח שהHOH זה רק לשבוע ואחריי זה כשהוא חזר וויתר על הHOH, שלא יחרטט לי שהוא לא ידע כשהוא היה בבית הוא כבר היה מחולק לקבוצות, הוא היה צריך לחשוב על זה בעיקר לחשוב על זה שהם ציפו לראות את אריק והם עצבניים עליו עכשיו עשית טעות? פשלה שלך, תודה בזה ואל תחרטט לי על כבוד, העיקר לפניי זה אומר "זה משחק" ג'ניפר עשתה טוב שהעיפה אותו, למרות שזה הביא להעפה שלה שבוע אחריי אבל לא משנה, היא הרבה יותר מבדרת בבית המושבעים מאשר בבית, בבית היא הייתה משעממת. למאגי הגיע לזכות ואחריי וויל היא לפי דעתי המנצחת הכי ראויה כי היא הצליחה לכוון את כל השחקנים בבית לטובתה ברור שהגיע לה, במיוחד על פניי איווט עכשיו כמה מילים על ג'אנל כי זה מתבקש אם מדברים על העונה הזאת: רגע, תנו לי למצוא: משעמם, משעמם, אהם מייקל, משעמם, בלונדינית, קניון, משעמם, ביפ קייק, אלכוהול, משעמם, טוב, נחזור אם נמצא משהו

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif BB עונות 2-6

קודם כל לא נראה לי שאתה ממש אוהב את הסדרה... ודבר שני עונה 4 עונה יותר טובה מ3? תגיד לי אתה משוגע? עונה 4 הייתה כל כך משעממת. ולגבי דניאל וגייסוןם אף פעם לא אמרתי ש הם לא עשו טעויות... אבל על ליסה אי אפשר להגיד שהיא אסטרטגית.. יש הבדל גודל בין גיסון ואריק -אלה שני מצבים שונים אריק היה הרומן של ליסה לא שותף הברית הסודית ככה שאם גייסון היה עף מוקדם ולדניאל היה כח ההחלטה להחזיר אותו ברור שהיה עדיף לה להחזיר אותו... ליסה היה לה החלטה אסטרטגית אחת וזה לא להחזיר את אריק אחרי זה היא הייתה בובה של דניאל ולמזלה היא ניצחה את הHOH האחרון. להגיע עם בירת סודית לפיינל 3 זה גם הישג. ואם המושבעים היו סגורים ולא בבית אכן דניאל הייתה זוכה ולא ליסה... לליסה לא הגיע. האנשים שם היו צבועים ובגלל הוידויים של דניאל היא לא זכתה. אז סליחה בסופו של דבר דניאל הגיע לפיינל 2 וחלק מיזה בזכות הברית עם גייסון זה גם הישג... לליסה היה מזל והיא עצמה יודעת את זה. אם אתה חושב שלעמוד בשקט ולא לעשות כלום ולהיות בובה וברגע האחרון במזל לזכות בתחרות האחרונה היא צעד אסטרטגי גאוני. מילא תגיד שהיא אולי שחקנית הכי טובה בתחרויות הHOH אבל לעומתה דניאל אף פעם לא עמדה בכיסא הניפויים תמיד שלטה במועמדויות וההעפות. זה נקרא לשחק את המשחק ולא לשבת בצד ולחכות למזל שלך..... בכל מקרה הכל עניין של דעה ולי אין כח להתווכח על זה יעלה תראה את עונה 7....

n l m

New member
../images/Emo58.gif עונה 3

אני אוהב את הסדרה, לא מראה התלהבות כמו האחרים אבל אוהב אותה ובקשר לליסה כמו שאמרתי היא לא זכתה בHOH במזל לפי דעתי הריי כמו שאמרתי היא חשדה כבר כמה זמן בברית של דניאל וג'ייסון והיא ידעה מתיי להשתמש בזה הריי 99% מהאנשים במצב כזה היו "מעמידים את דניאל במקום" על זה והיו חושפים אותם אבל היא ידעה לשחק אותה הילדה התמימה שלא יודעת כלום גרמה לדניאל לחשוב שהיא חושבת שהיא בברית רק איתה ואז הפתיעה אותה אם היא הייתה אומרת את זה לדניאל לפניי תחרות הHOH דניאל הייתה באה יותר מוכנה והיה יותר קשה לנצח אותה, היא בחרה להגיד לדניאל שהיא יודעת 9 שעות אחריי כשדניאל כבר רטובה וקפואה וחלשה ולא חושבת בהגיון ואז פשוט גרמה לה לוותר וזה לפי דעתי היה מאוד חכם מצדה כמו שאמרתי היא לא "האסטרטגית" אבל היא יותר טובה מדניאל לפי דעתי ואני עכשיו מוריד את עונה 7

בוביץ

New member
BB עונה 3 ו2../images/Emo58.gif

קודם כל אתה כל הזמן מזכיר את הקטע של דניאל רטובה וקפואה על מה אתה מדבר לכל הרוחות? להגיד על מישהו שזכה בתחרות הHOH שחקנית יותר טובה ממישהו שלא זוכה בתחרויות ובכל זאת מגיע לשלבים רחוקים ושמשפיע על כל המשחק זה מגוכך וטיפשי.. הקי וויל בעונה 2 מוכיח ששחקן טוב לא צריך לזכות בHOH... זה שליסה זכתה בתחרות הHOH האחרונה אולי אומר שהיא שחקנית תחרותית טובה אבל אתה במאת מודד מישהו כשחקן טוב על התחרויות המפגרות האלה????. אלא תחרויות מפגרות לרוב ובאמת לא אומר כלום על מידת יכולתו לשחק את המשחק של ביג בראדר.. הזכייה של ליסה לא הייתה כי ליסה הגיעה לנצח אלא כי המושבעים לא רצו לתת את הניצחון לדניאל בגלל תאי הווידוים שלה.(שעשו בדרך אגב אתה עונה הזאת מהנה ביותר) וראו את זה אז בליסה להתפאר כי זכתה בתחרות מטופשת והצביעו לה כי לא רצו לתת לדניאל לא אומר שהיא שחקנית טובה. תמיד בביג בראדר יש אנישם שמגיעים לשלבים האחרונים ולא השפיעו על המשחק ואז במזל מנצחים את המשחק . זה קורה אבל זה לא אומר שהם שחקנים טובים. בכל מקרה הלכ עניין של דעה ולא כדאי שנחזור על אותם דברים במאה הודעות

n l m

New member
../images/Emo58.gif עונה 3 + קצת 2, 6

תחרות הHOH: לשבת במים ולהחזיק במפתח בזמן שיורד עליך גשם דניאל נשארה שם למעלה מ9 שעות והייתה רטובה וקפואה וחלשה (אני זוכר שהיא הזכירה לי שם כלב רחוב) ליסה זיהתה את המצב הזה ואז החלישה אותה עוד יותר בכך שהפתיעה אותה ואמרה לה שהיא יודעת על הברית שהיא חשבה שהיא סודית וגרמה לה לוותר ולסגור איתה דיל אתה לא מבין אותי, אני לא רוכש לה כבוד בגלל הזכיה, אני רוכש לה כבוד בגלל שהיא גרמה לה לוותר וזכיה בתחרויות ממש לא מראה לי על קריטריון "למה מגיע לו לנצח" עובדה לא סבלתי את הארדי, לא סבלתי את ג'יימס ולא סבלתי את טרי מהשרדות 12 והם זכו בתחרויות הרבה יותר ממנה

../images/Emo58.gif

אתה לא באמת מאמין בזה, נכון? דניאל מספיק חכמה כדי להבין שגם אם ליסה ידעה על הברית היא עדיין תיקח אותה. היא בחיים לא הייתה לוקחת את ג'ייסון. וגם אם היא לא ידעה שליסה תיקח אותה על בטוח - מה עצם הידיעה על הברית משנה? אולי אם מרוב הפתעה היא הייתה פתאום עוזבת את היד מהמפתח, אבל זה לא מה שקרה. ליסה ניצחה את דניאל פשוט כי היא הייתה יותר חזקה ממנה בתחרות. כל תירוץ אחר נשאר אצלי בגדר תירוץ.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

אין לי סיבה לחפש תירוץ בשביל ליסה זה לא שממש אהבתי אותה לפניי וגם לא שאני עכשיו ממש אוהב אותה לפי דעתי היא הכי ראויה מבין השחקנים של עונה 3 ובעיקר בגלל שהצליחה לשמור על קור רוח ולדעת מתיי להשתמש במיידע שלה הריי תאר לך אם היא הייתה מתפרצת על דניאל לפניי תחרות הHOH פשוט הייתה אומרת לה "דניאל, נתפסת, אני יודעת הכל עלייך ועל ג'ייסון, אני יודעת הכל על הברית הסודית שלכם" דניאל הייתה מגיעה עם הרבה יותר כח והרבה יותר מוטיבציה לתחרות הHOH. ככה היא פשוט באה במחשבה שהיא וג'ייסון בטוח בפיינל 2, שאין שום סנריו אחר, חשבה שליסה לא חושדת בכלום חשבה שליסה תעזוב ואם לא אז מקסימום אפשר לעשות איתה דיל קטן שהיא תרד. זה שליסה אמרה את זה לדניאל כשהיא במצב הכי חלש שהיא יכולה להיות לפי דעתי מאוד ערער אותה מחשבתית באותו רגע זה בטוח. אם ליסה באמת תכננה את זה או לא אין לדעת. יכול להיות שלליסה סתם התחשק באותו רגע לספר לה, אבל מה שבטוח שהדבר הזה אכן ערער את דניאל מחשבתית וגרם לה לוותר על הרעיון של "דני וג'ייסי לנצח" ולעשות דיל אין לי ממש הרבה הערכה לליסה, בחצי הראשון לא שיחקה את המשחק ובחלק השני שיחקה דיי אנדר דה רדאר אבל לפי דעתי לשחק אנדר דה רדאר הרבה יותר עדיף והרבה יותר טוב מלקחת מישהו ולהגיד "הוא הבן זוג היחיד שלי ואני אגיע איתו לפיינל טו" אתה משחק במשחק צריכים להיות לך הרבה תכניות ואתה צריך לצפות כל תרחיש שיכול לקרות ולבחון טוב, טוב מה יכול להועיל לך באותו רגע דניאל הלכה עם הראש בקיר וראתה רק תרחיש אחד בראש ולכן מאוד קשה לי לכבד אותה בתור שחקנית אף על פי שהיא אכן הצליחה לשלוט בהרבה מההצבעות

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifBB עונה 3

ממה שזכור לי וריאתי את העונה הזאת כמה פעמים וגם קראתי ראיונות של דניאל וגייסון אחרי שזה שודר וגם ממה שדיברו בדיירי רום נכון דניאל וגייסון רצו להגיע לפיינל 2 ביחד אבל הם ידעו שיש סיכוי שזה לא יקרה. ברור שאתה בברית עם מישהו לא בטוח ששניכם תהיו הפיינל 2 שניהם יודעים שיש סיכוי שרק אחד מהם יגיע אולי לפיינל 2 או אף אחד מהם ובמקרה הטוב שניהם.. גם ככה היה אצל דניאל וגייסון נכון דניאל רצתה להגיע עם גייסון לפיינל 2 זה היה הרצון אבל גייסון ודניאל ידעו שאולי זה יעזור רק לאחד מהם להגיע לפיינל 2 כמו שאכן קרה עם דניאל . זה הסיכון שאתה לוקח כשאתה בברית אתה לוקח את זה יותר מדי ברצינות דניאל רצתה במקרה הטוב שהיא וגייסון יגיעו לפיינל 2 כי זה מה שליבה רצתה. אבל גם דניאל וגייסון ידעו שזה לא 100 אחוז שזה יקרה שניהם ידעו שזה סיכון נכון רואים א ת דניאל מבכה על זה שהיא וגייסון לא הגיעו לפיינל 2 אבל הם ידעו שזה מצב שיכול לקרות.. ועל מה שאתה מדבר על התחרות זה שטויות אז ליסה 'גילתה'(לא ממש גילתה זה היה ניחוש ולא היה לה שום הוכחה ובאמת חוכמה גדולה לגלות על ברית כשאתה מגיע לפיינל 3 ואתה יודע שלא עשית כלום והגעת במקרה לשם שכנראה שהאחרים שיחקו את המשחק) לא זה גרם לדניאל לעזוב את המפתח פשוט יתור הגיוני שבחורה צעירה מאישה מבוגרת תזכה בתחרות פיזית. אם ליסה הייתה מפסידה הייא הייתה יוצאת לוזרית.. אכן כפי שציינו אם באותו הרגע כשליסה אמרה את המידע על הברית דניאל הייתה עוזבת אז אלי זה היה מהלך של ליסה אבל לא זה מה שגרן לדניאל לעזוב נוהגים לעשות דילים בתחרויות הכח האלה וזה שדניאל עשתה כביכול דיל עם ליסה מראה שהיא ידעה שהברית של גייסון ושלה לא בטוח יחזיק לעד... הרי כל הקטע שהיא כביכול יצרה בריתות והתחברה להרבה אנישם וגרמה שלא ידיחו אותה ואת גייסון כמעט עד הסוף היא גאונית מצד אחד היא הייתה בכמה בריתות מצד שני היה לה ברית אחד נאמנה.. יש אנישם שמתנודדים בין בריתות ובסוף מעיפים אותם בגלל זה כי הם לא אמינים...

Boran

New member
../images/Emo58.gif

יפה. עד עכשיו זה היה המבוא. עכשיו תראה את עונה 7, ותראה מה זה עונת הריאליטי הכי טובה שאי פעם היתה. ולמען הפרוטוקול, אני ממש אהבתי את עונה 5. לקראת הסוף דיאן היתה אסטרטגית מעולה והמשחק היה מעולה, וקארן ווויל עשו לי פשוט כיף לצפות כשהם היו ביחד. (וגם מרווין היה סוס).

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

רק הערה בנגע לצפייה בביבי, הרבה מההנאה של הסידרה היא מצפייה/קריאה של הלייב פידז, דבר זה נכון במיוחד לגבי עונה 6 שכמעט חסרת תועלת בלי הלייב פידז, הפרנדשיפ הרוויחו את השנאה שלהם ביושר והצורה בה הם התנהגו במציאות הייתה דיי רחוקה מאיך שהם הוצגו בתוכנית. לגבי עונה 3 אני מסכים שזו עונה חלשה, אבל לא צריך להסחף בקשר לדניאל, סה"כ היא שיחקה משחק בו היא לא הייתה מועמדת להדחה אפילו פעם אחת ולרגע לא הייתה בסיכון, הטעות היחידה שלה הייתה שהיא לא נפטרה מליסה בזמן (מאוד מזכיר לי את הישרדות 11 בו רייף וסטפני לא נפטרו מדאני בסוף), בדיעבד לדניאל לא היה סיכוי לנצח נגד כמעט אף אחד, פשוט בגלל העובדה שכל הבית הזה היה מלא מתחסדים מגעילים. (שוב, עונה בינונית).

למעלה