Big Brother Australia 6 The Final

• פותח הנושא E r u
  • פורסם בתאריך

E r u

New member
../images/Emo58.gif

אממ, מפתיע. ג'יימי זכה ואני לא יודע אם זה מעציב אותי או לא. מצד אחד - הפיינל 2 החלומי שלי היה ג'יימי וקמילה ומצד שני הזוכה החלומית שלי היתה קמילה לכל אורך הדרך. אז כן,אני קצת מבואס שב3 אחוז ג'יימי לקח את קמילה,היא היתה צריכה לזכות. אבל אין לי שום דבר רע להגיד עליו. אני רק יכול להגיד שהאוסטרלים מספקים את הסחורה ביג טיימ, הגמר היה פשוט טוב וגרנדיוזי. היה כיף להיזכר בהכל ולראות את התגובות של כולם. רק דבר אחד שהפריע לי היה זה שלא הזכירו לשניה את ג'ון ואשלי ושהם לא נכחו שם וזה חבל, מאוד. בכל מקרה, עונה מדהימה, תוכנית מדהימה. כל כך נהנתי לעבור את ה3 חודשים וחצי האלה יחד עם האוסמייטס,זאת באמת חוויה. ללא ספק קמילה היא הבחורה הכי מדהימה שיש ונהנתי מכל רגע ורגע איתה. אני זוכר כשהיא נכנסה אחרי מייקל ישר אמרתי "את זאת אני אוהב". אז זהו לעכשיו,היה ממש כיף ואני מקווה שתיהיה עונה 7,מאוד. ולא משנה מה,קמילה היא המנצחת בשבילי. עד לפעם הבאה

De fire

New member
../images/Emo58.gif

עודדתי את קמילה אבל גם לי קשה להגיד שאני ממש מאוכזב. דווקא כשגרטל אמרה כל פעם שהפער גדל הייתי בטוח שזה לטובת קמילה, והתחלתי להריץ את הגרפים כדי לא להרוס את המתח אבל מסתבר שזה היה ג'יימי All along. הרגעים עם קייטי על הבמה היו מעולים (הרבה גם בזכות התגובות של ג'יימי ברקע) ובכלל כשרצו במהירות על כל המודחים והקטעים איתם פתאום זה נראה לי כמו שבועיים ולא שלושה וחצי חודשים. מדהים איך שהזמן טס. שני דברים שעיצבנו אותי בגמר- הקול של דאני, ורגע ההכרזה. אולי זה היה פאק בקובץ שלי, אבל נראה שחתכו את ההכרזה המקורית בלייב ושידרו רק את ה"שידור החוזר" שלה, מה שדי הרס את הקליימקס ביג טיים.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

זה היה פאק בעריכה של הקטעים. מי שקודד את הקובץ טעה במיקום ה-CHUNKS ואת כל הקטע של הראנר-אפ עם היציאה של קמילה החוצה מיקם אחרי כל הקטע של ג'יימי יוצא מהבית ובכלל אחרי כל הכתוביות שהתכנית נגמרה. פשוט החליף בטעות במיקום החתיכות כאשר הוא קודד את כל הפרק. הייתי כל כך מופתע שההכרזה של ג'יימי זוכה באה כל כך מהר ובלי שום הכנה והשהייה של גרטל, וגם ציפיתי שהראנר-אפ יצא קודם מהבית לפני הזוכה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif הגמר

במילה אחת - מדהים. גם לי טיפה הפריע שג'ון ואשלי לא היו שם, אבל אני איכשהו מצליח להבין את ההגיון שעומד מאחורי זה. גם אני קיוויתי לנצחון של קמילה, אבל אני רחוק מלהיות מאוכזב. לשניהם הגיע במידה שווה לצאת עם הפרס הראשון. אם יש משהו שהאוסטרלים יודעים לעשות זה לתת חווית צפייה וגם אם אין הרבה עניין או מתח מה שהביבי האוסטרלי מספק זה כיף טהור. שעתיים ורבע של כיף טהור וחגיגה אמיתית. כל שנה אני מופתע מחדש מהגמר ומידת ההשקעה. לגבי קמילה היא לא מסוג האנשים שישר אוהבים. עד לשלב מסויים די לא חיבבתי אותה במיוחד עם כל הקטעים בהתחלה עם דיוויד. אני חושב שרק שרוב הגיע התחלתי לחבב אותה. ג'יימי הייתי אדיש אליו בהתחלה, ריחמתי עליו ממש וקיוויתי שהוא יעוף בשבועיים הקשים שלו בבית שקייטי עפה, אבל הוא הצליח לצאת מזה כמו אלוף אמיתי. מקווה ששנה הבאה עדיין אני אמצא זמן להשתתף בחגיגה הזו ולהנות מעוד עונה של ביג בראדר אוסטרלי איכותי.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

מסכים עם רוב התגובות פה.. מצד אחד, רציתי שקמילה תנצח, אבל מצד שני, גם ג'יימי אחלה מנצח. הגמר היה מעולה, למרות שלקראת הסוף כבר נמאס לי לחכות להכרזה והעברתי כמה קטעים כמו הראיון עם המשפחות ועוד קצת.. מקווה מאוד שתהיה עוד עונה!

נוGר

New member
../images/Emo207.gif

כולכם מוזמנים לבקר בקומונה של תוכנית הטלויזיה המצליחה- הישרדות בקומונה תוכלו למצוא תמונות ומידע על המשתתפים והזוכים של כל 12 העונות של הסידרה

archangel3

New member
../images/Emo58.gif

הטעות הזאת בקובץ ממש הרסה לי :( אני לא צוחק זה היה ממש מעצבן ומדכא.... בהתחלה בכלל לא הבנתי מה קורה ואז כזה גרטל אמרה שג'ימי זכה והפסדתי את כל המתח של ההודעה על הזוכה והכל וזה היה ממש כמו לקרוא ספויילר ענקי שנייה לפני הסוף רציתי שקמילה תזכה אבל ככה זה בריאלטי לא תמיד מקבלים מה שרוצים....

archangel3

New member
יש לי שאלה.... לא ספויילר

המוזיקה ממש בהתחלה של הפרק כזה שצילמו את הקהל ואז את הבית זה כאילו שיר מוכר ויש לזה שם או שזה סתם מוזיקה שהם עשו במיוחד בשביל BB? אם זה שיר מוכר תנו את השם...

adi007

New member
אין לי תשובה..

אבל ראיתי את ההתחלה ובהחלט אחלה מוזיקה

Doji

New member
../images/Emo58.gif BB-AU-6

לא בשבילי הביג בראדר האוסטרלי הזה. זו העונה האוסטרלית הראשונה שאני צופה ואני מניח שהעניין בעונה מאוד תלוי באנשים שמשתתפים בעונה. מבחינתי זה היה ארוך מידי, משעמם מידי. הערך המוסף של הפורמט האוסטרלי לדעתי היה פרקי האדולטס אונלי שבוטלו בערך באמצע העונה. ולא בשביל לספק צרכים פורנוגרפים (טוב, לא רק...), יותר מבחינת הנועזות של הפורמט לא לצנזר שיחות ולהראות דברים שלא היו עוברים צנזורה בשום ריאלטי אחר. אני לא רואה כמעט שום קשר בין הגירסה האוסטרלית לגירסה האמריקאית. זה נראה כמו שני ריאלטים שונים לחלוטין. הייתי מאמץ לאמריקאי ביג בראדר סמכותי יותר ותקיף יותר שיכול להטיל סנקציות. היה מאכזב לראות את ג'יימי זוכה במקום קמילה. אבל לא ממש אכפת לי. ג'יימי היה מעצבן לאורך כמעט כל העונה עם הגישה של "like the young-cool like people" והוא כן לדעתי "עף מתחת לראדר" רוב העונה. בייחוד כשמשווים לקמילה ולמה שהיא תרמה לעונה שהייתה נראית אחרת לחלוטין אם היא לא היתה שם. לא הבנתי הרבה פעמים את ההצבעות של האוסטרלים כשבחרו את מי להעיף. אבל בעצם בכל ריאלטי שהקהל בוחר (איידול
) התוצאות מעצבנות. עם דבר אחד אי אפשר להתווכח, האוסטרלים יודעים to put on a show וגרטל מנחת הריאלטי הכי טובה לדעתי. הגמר היה מרגש וגם הפרק הקודם של ההדחה של דייב (שאריף
) ומקס. לא יודע אם אצפה בעונות הבאות של הפורמט האוסטרלי.

E r u

New member
מעולם לא טענו

שלביבי אוסטרליה יש קשר לביבי ארצות הברית. אולי רק בשם ובזה שמדיחים אנשים מהבית [וגם פה יש שוני,הקהל באוסטרליה והאוסמייטס בבית] ויש זוכה אחד. ביג בראדר ארצות הברית זה במילה אחת- אסטרטגיה,כמו שאמרו הרבה לפניי - זה הישרדות, רק בבית. ביג בראדר אוסטרליה בא לספק את הכיף שבעניין, את הצחוקים, האהבה והשטויות. בגלל זה אסור לדבר על נומניישן כדי לא ליצור מחנות ואביקשנים ידועים מראש. אז אם אתה אוהב יותר את הפורמט של ארצות הברית, את האסטרטגיה ומעבר הכוחות בבית - תמשיך לצפותבגירסה האמריקאית. ביג בראדר אוסטרליה לעולם לא יספק את אותה הסחורה [אלא אם כן יעשו שינויים ואני לא רואה את זה קורה.

למעלה