Big Brother 6 AU

E r u

New member
../images/Emo58.gifDay 92 Double Eviction

וואו. הלם טוטאלי,קלייר? מילא. אבל קריסטל?! פאק,עם הזמן למדתי לאהוב את קריסטל - הפיינל 3 שלי נראה כל כך טוב: קמילה
,ג'יימי וקריסטל
. אבל איפה? הלך החלום,הלך החזון - הלך! כל כך רציתי לראות את דייויד בחוץ. לא מגיע לו להיות שם,הוא בנאדם מעצבן וגועלי ולחשוב שהוא היה הפייבוריט שלי - מפתיע אותי שיש עוד אנשים שאוהבים אותו.. אבל אני רגוע - כל עוד אוהבים את קמילה והיא בתוך הבית מועמדת עם סיכוי גדול לניצחון אני שמח. כל כך חיכיתי לרגע שבו כריס ומקס יכנסו מהאקזיט רום בחזרה לבית - לראות את הפנים של כולם ואכן הסחורה סופקה. מסכנה קמילה,היא וקריסטל התחברו כל כך טוב בזמן האחרון - ממש היה כיף לראות את ג'יימי קמילה וקריסטל יחד בתור 3. טוב ניחא,אם קמילה טובעת בנומס היום - ג'יימי יציל אותה [אלא אם כן הוא יועמד להדחה גם כן] שיהיה בהצלחה,גו קמילה

Doji

New member
../images/Emo58.gif

Yayyyyy! סוף סוף הדחה לא צפויה. מצד אחד היה נחמד יותר אם החמישיה המקורית היתה נשארת, מצד שני אני שמח שמשהו לא צפוי קורה, כי אני כבר צופה בתוכנית הזאת מכח האינרציה וקצת משעמם שם, בייחוד אם צופים בגירסה האמריקאית במקביל. מבין מי שנשארו סה"כ אני בעד קמילה, למרות שנמאס גם ממנה. לא ברור לי למה רוב לא חלק מהפיינל 5, הוא הרבה יותר מעניין מכל מי שנשאר בעונה. העיקר שג'יימי לא יזכה

De fire

New member
../images/Emo58.gif

דווקא לאור הטבלאות שפרסמו בפנל ובתחילת תוכנית ההדחות אפשר לומר שזה היה די צפוי (אם כי עדיין מאוד מותח ועד הרגע האחרון חשבתי שאולי בכל זאת אני טועה). קשה לי לאמין שכריס ומקס, בתור 2 החדשים, יקבלו כ"כ הרבה קולות To save כמו השניים שהראו בראש הרשימה, מכאן ניתן היה להסיק שאלה לא הם שם. ולאור זה שדייויד כ"כ פאקינג פופולרי, אלוהים יודע למה, אפשר היה לנחש שקלייר וקריסטל ילכו. אני אישית חייב להודות שלדקה מאוד קצרה האמנתי שדייויד ילך.. oh well.

E r u

New member
../images/Emo58.gif

אממ אה? בהתחלה לא אהבתי ממש את רוב,רצו להביא הומו לדייויד אז הביאו אחד מוחצן ברמה [רק מהקטע שהציגו אותו נהייתה לי בחילה] אבל אז ראיתי את החברות שלו עם קמילה - איי לייק,הוא היה אחלה. אבל איך רוב קשור? פיינל 5 מושלמים בשבילי: קמילה קייטי ג'יימי קריסטל קלייר? [לא מצאתי מישהו אחר,אני מניח אנה גם אפשר]

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 692 אוויקשן

כל כך שמחתי שזו הייתה קלייר. קריסטל פחות - בסך הכל בחורה חביבה שהתחלתי ללמוד לחבב בעיקר נוכח העמידה שלה נגד דיוויד - האדם הכי מעיק בבית השנה ואולי אי פעם. מצד שני אני באמת לא מופתע כמה דיוויד פופולארי - אני מאמין שבעיקר אצל הבחורות וההומואים. הייתי רוצה לראות את ג'יימי וקמילה בפיינל 2 - לצערי דיוויד כמעט בטוח יהיה שם - מקווה שהוא לא יזכה.

archangel3

New member
bb 6 AU עד לפרק 93 נומס ../images/Emo58.gif

אוקיי אני אתחיל עם האוויקשן: ואוו זה העונה הראשונה שאני רואה של ביג בראדר האוסטרלי ועד ההדחה של דארון ממש התרשמתי לטובה מהקהל האוסטרלי שידע את מי להדיח ואת מי לא וגם אם מישהו שהאישיות שלו לא מדהימה הם עדיין עודדו ותמכו שדבר כזה בישראל בחיים לא היה קורה כי אנחנו תמיד מחפשים את הבצ'יות וסתם אנשים לשנוא ושדארון הודח והיה בוז אז זה אכזב אותי מאוד וגם זה שהם לא יכולו לראות דבר מאוד פשוט וברור שטבלה שהראו להם בFNL זה היה ממש ממש ברור שהשני חדשים זה אלו עם הקצת לכל כיוון באמצע כי מי כבר שולח להם קולות "to save"?! עכשיו בקשר לנומס: מפחיד אותי קצת שקמילה תודח ושזה יהיה כמו שידור חוזר של מה שקרה בהדחה האחרונה כי אף אחד לא יבזב את הקולות שלהם על כריס ומקס וגם אם מישהו כבר יבזבז עליהם קולות אז זה יתחלק בין שניהם אז ככה שיש סיכוי טוב לפי דעתי שקמילה או דיוויד יודחו ככה לפחות אני חושב

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

מה עוד דייב צריך לעשות בשביל לא לעוף? הוא עשה כל דבר אפשרי בשביל לעצבן, ועדיין כולם אוהבים אותו. ברור לכולם שהוא זה שקיבל את ה-8% לטובתו באוויקשן, אין מצב שאלה היו כריס או מקס. בסך הכל אוויקשן מאכזב - שתי בנות שהייתי שמח לראות בפיינל 4 עפו מוקדם מדי.. גו קמילה וג'יימי.

archangel3

New member
../images/Emo58.gif

כנראה שאם אתה הומו וחתיך בתוכנית ריאלטי אתה לא צריך יותר מזה כדי לנצח

למעלה