Big B

RabidCat

New member
Big B

מה מצב אנשים... שמתי לב.. שבשיר Change the world של Bone thugs n´ harmony... משתתף ראפר שלא ממש מוכר לי.. Big B יש לו סגנון כמו של Bizzy Bone אבל קצת שונה.. מישהו פה יודע עליו משהו...? Big B הליריקס של השיר Change the world

baduist

New member
הוא פשוט זמר

שמתארח בשיר. אני כמעט בטוח שהוא חתום באחד הלייבלים של חברי בוון (לכל אחד שם יש איזה לייבל...), מה שומר שסביר להניח שלא תשמע ממנו הרבה. אחלה שיר אגב. מצחיק דווקא בוון שרים אותו, אבל אחלה שיר.

RabidCat

New member
הוא לא חתום בלייבל של חברי הבון ...

יכול להיות ב mo thugs.. או thugish rugish.. זה יש מצב.. אבל אני לא מצאתי כלום.. ומה מצחיק בזה שהשיר הזה הוא של Bone thugs...? שיר גדול!! יש גם גרסה מורחבת עם Krayzie Bone... והקליפ מומלץ ביותר!!

Big B

New member
אני ..

שוקל לתבוע את הבנאדם שגנב לי את הזכויות יוצרים על השם... אני בכלל חתום אצל "אולפני סרנגה ובניו בע"מ " פשוט חוצפה מה שקורה פה...

baduist

New member
מה שמצחיק בשיר הזה

זה שבוון שכל החיים שלהם מדברים על סמים, אלימות, רצח, בריונות וכו´, שגאים בזה שהם ישבו בכלא, שצועקים כל הזמן לעולם שהם בריונים ופושעים, פתאום באים ושרים שכל הדברים שהוזכרו למעלה הם חטא, והורסים ת´עולם, וכמה שזה כואב להם...... אם הם לא היו כאלה מפגרים, בוון ט´אגס, השיר הזה מזמן היה הופך לאיזה המנון מייקל ג´קסוני נראה לי...:). (וכמובן שהם גם היו להקה הרבה יותר טובה). אגב, למי שלא שמע את השיר, ולא מת על בוון בגלל הסיבות שלמעלה, תנו צ´אנס רגע לשיר הזה, באמת שיר מצויין אם מתעלמים מהאירוניה.

RabidCat

New member
אחי....

Bone thugs התחילו מ 0!!!!.. ב 93 הם הוציא את האלבום הראשו שלהם.. אלבום ענק לדעתי.. Face of death... ב 94 הם נסעו ל LA בחיפושים אחרי Easy E! ו הוא קידם אותם חזק בעניין.. אגב.. האלבום הראשון היה underground .. אומנם.. הם שרים הרבה על סמים... אבל רוב השירים הם לא.. Krayzie Bone... בכלל.. יש לא מס´ שירים בודדים שקשורים לעניין.. האבלום Thug Mentality 1999 מומלץ ביותר!!!! ן בכלל אני ממליץ על כל אלבום שלהם... אז.. עד ל ללכלך על ה Bone thugs!!!...

baduist

New member
אתה מספר

לי על בוון??
תקשיב טיפה למילים מותק. אגב, אני חושב שהמילה ט´אג בשם הלהקה, כבר אומרת הכל. לא?

למעלה