bienvenido luis

סוכריה16

New member
yo poienso que seria

muy cool si los companieros de RBD entran aci y vean lo que nos tenemos que decir jaja ... porque somos muy lejanos y no podemos verlod en sus shows, programas y asi.. escricirlos lo que sentimos en este foro-y saver que ellos leen esto seria lo maximo!! ponchoooooo te quierooooooo! jaja

ג ב ש ו ש

New member
Hola../images/Emo9.gif../images/Emo88.gif

yo soy Gabi el lider del este lindo foro mucho gusto

ג ב ש ו ש

New member
סוניההה../images/Emo124.gif../images/Emo88.gif

מה נסגר איתו
הוא קורא את ההודעות שלנו..
הוספתי אותו למסן כמו שביקשת אבל לא יצא לי לדבר איתו...

גבי חמוד שלי! כנססססססססססססססס

בואנה מה נסגר איתך? לואיס היה כאן אצתמול איזה שעתיים קרא הכל והתכתב עם דיקלה ובסי ואיתיי
הוא הבטיח לי לחזור לכאן! אני מתכתבת איתו הרבה! יצא לי לדבר איתו איזה 5-6 פעמיים שזה הרבה! עכשיו הוא בטח נוחר במיטה אבל אני משערת שהוא יכנס עוד פעם בערב או יתכתב עם מי שיש לו במסן! והוא לא יכול לכתוב כאן כי הכל בעיברית אולי תפוז יוכלו חלעזור כאן קצת?

Pollitaaaaaaa

New member
בדיוק!!!!הוא לא מבין שומדבר!!!

זה כמו שאנחנו ננסה לקרוא סינית! בואו נפתח קומונה ר-ק לספרדית במיוחד בשבילו! ושמה מדברים ר-ק בספרדיתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!

ג ב ש ו ש

New member
סוניה,אני לא חושב שתפוז ../images/Emo88.gif

יכולים לעשות משהו כי הפורום בנוי בעברית כאילו חח מה בישבילו ישנו לספרדית
לא חושב שיש אפשרות בקטע הזה.. אבל מספיק שהוא רואה שיש הודעות,תמונות והכל על רבלדה זה מעולה... הלוואי יצא לי לדבר איתו
וזה לא פתרון לפתוח קומונה רק בספרדית כי זה גם עברית בסופו של דבר וחוצמזה הוא צריך להיות בפורום רבלדה

brunu

New member
אולי יש להם ממשק רזרבי באנגלית

צריך לברר את העניין

נכון!

תנסו לפנות אליהם! יענו לתפוז! הם יעזרו איכשהו אני בטוחה! רק תנסו! בבקשה! היום הוא יכנס עוד פעם ככה ב-8-9 אז כולם כאן ב-8! קאפישט!!?!?!?!?!!?!?

למעלה