אני לא מאחל לו שימות..
כן, זוהי עוד נבואה שלו שתראה כמה הוא רחוק מהמציאות,אני לא מאחל לו שימות..
אבל אם זה יקרה לא אזיל עליו חצי דמעה.
רגע, אני רוצה להבין, זאת עוד אחת מהנבואות שלך?
נכון, אני גם חושב שהוא נשלט על ידי הנשיא השחור הלפני הנשיא הקודם.כן, זוהי עוד נבואה שלו שתראה כמה הוא רחוק מהמציאות,
לא רק שלא ימות, גם יעבור את מסע הבחירות כמו גדול, בתקווה שיפסיד לטראמפלמרות שהוא לא צפוי, הוא עדיף על מי שנישלט ע"י השחור משחור.
אני מבין שלא הספיקה לך ההשפלה הקודמת.כן, זוהי עוד נבואה שלו שתראה כמה הוא רחוק מהמציאות,
לא רק שלא ימות, גם יעבור את מסע הבחירות כמו גדול, בתקווה שיפסיד לטראמפלמרות שהוא לא צפוי, הוא עדיף על מי שנישלט ע"י השחור משחור.
זה כי אתה כפוי טובה. לא היה יכול להיות דמוקרט יותר תומך ישראל ממנו שיושב בבית הלבן. אולי כשקמלה תהיה נשיאה בחודש הבא אתה תבין כמה מזל היה לך.אני לא מאחל לו שימות..
אבל אם זה יקרה לא אזיל עליו חצי דמעה.
כן, אך אני חושש שהתבלבלנו. השרשור בעברית, הוא בשבילכם. השרשור באנגלית הוא בשביל שאר העולם, כולל מיליארדרים, פוליטיקאים ושאר אנשים חזקים ורבי עוצמה מסביב לעולם שארצה בעתיד לשכנע אותם בעובדת גאונותי המופלגת וידיעתי את העתיד ולשכנע אותם לתוך שיתופי פעולה איתי בנוגע למגוון מיזמים אז...אתם כותבים בשרשור הלא נכון.רגע, אני רוצה להבין, זאת עוד אחת מהנבואות שלך?
עזוב אותך..זה כי אתה כפוי טובה. לא היה יכול להיות דמוקרט יותר תומך ישראל ממנו שיושב בבית הלבן. אולי כשקמלה תהיה נשיאה בחודש הבא אתה תבין כמה מזל היה לך.
בוא נניח ששום נבואה לא תתקיים.כן, אך אני חושש שהתבלבלנו. השרשור בעברית, הוא בשבילכם. השרשור באנגלית הוא בשביל שאר העולם, כולל מיליארדרים, פוליטיקאים ושאר אנשים חזקים ורבי עוצמה מסביב לעולם שארצה בעתיד לשכנע אותם בעובדת גאונותי המופלגת וידיעתי את העתיד ולשכנע אותם לתוך שיתופי פעולה איתי בנוגע למגוון מיזמים אז...אתם כותבים בשרשור הלא נכון.
אבל את חטיפת 252 החטופים לא חזית, האאאא?לא, וזאת בעקבות כל התחזיות האחרות שלי שכן התגשמו.
צפה בקובץ המצורף 106687
ועכשיו לי יש שאלה אליך. אם התחזית תתגשם, האם תסכים שמקומי אכן על העץ? האם תודה שאינני כאחד העם?
צפה בקובץ המצורף 106688
אבל את חטיפת 252 החטופים לא חזית, האאאא?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.