.Biden will die next month

דיברגנט חדש

Well-known member
אני לא מאחל לו שימות..
אבל אם זה יקרה לא אזיל עליו חצי דמעה.

רגע, אני רוצה להבין, זאת עוד אחת מהנבואות שלך?
כן, זוהי עוד נבואה שלו שתראה כמה הוא רחוק מהמציאות,
לא רק שלא ימות, גם יעבור את מסע הבחירות כמו גדול, בתקווה שיפסיד לטראמפ |הלוואי| למרות שהוא לא צפוי, הוא עדיף על מי שנישלט ע"י השחור משחור.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
לא רק שלא ימות, גם יעבור את מסע הבחירות כמו גדול, בתקווה שיפסיד לטראמפ |הלוואי| למרות שהוא לא צפוי, הוא עדיף על מי שנישלט ע"י השחור משחור.
נכון, אני גם חושב שהוא נשלט על ידי הנשיא השחור הלפני הנשיא הקודם.
לך תדע, אולי יש ביניהם אפילו רומן. ;-)

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אני מבין שלא הספיקה לך ההשפלה הקודמת.

__צילום מסך_16-6-2024_121622_www.tapuz.co.il.jpeg

כפי מה שניתן לראות בתמונה, לאחר טעותך זאת כתבתי לך ש"בפעם הבאה, אני מקווה שתחשוב פעמיים לפני שתטיל ספק בגאון עצום המימדים, מאור פז 😂".

התבדיתי. אבל טוב, זה הרי אתה, זה לא כאילו שציפינו ליותר מידי, כן? 😂

כאמור, לפני תחילת זילות ההשכלה הגבוהה בישראל ובכל רחבי העולם הראשון בשנת 1990, אפילו תואר ראשון לא היה לך.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אני לא מאחל לו שימות..
אבל אם זה יקרה לא אזיל עליו חצי דמעה.
זה כי אתה כפוי טובה. לא היה יכול להיות דמוקרט יותר תומך ישראל ממנו שיושב בבית הלבן. אולי כשקמלה תהיה נשיאה בחודש הבא אתה תבין כמה מזל היה לך.
רגע, אני רוצה להבין, זאת עוד אחת מהנבואות שלך?
כן, אך אני חושש שהתבלבלנו. השרשור בעברית, הוא בשבילכם. השרשור באנגלית הוא בשביל שאר העולם, כולל מיליארדרים, פוליטיקאים ושאר אנשים חזקים ורבי עוצמה מסביב לעולם שארצה בעתיד לשכנע אותם בעובדת גאונותי המופלגת וידיעתי את העתיד ולשכנע אותם לתוך שיתופי פעולה איתי בנוגע למגוון מיזמים אז...אתם כותבים בשרשור הלא נכון.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
זה כי אתה כפוי טובה. לא היה יכול להיות דמוקרט יותר תומך ישראל ממנו שיושב בבית הלבן. אולי כשקמלה תהיה נשיאה בחודש הבא אתה תבין כמה מזל היה לך.
עזוב אותך..
בתחילת המלחמה הוא הגיע כמו שריף
כולנו היינו באופוריה, חשבנו שהדוד סם ישמור עלינו ולבסוף, להד"מ.
אחרי זמן קצר הוא כבר לא מאפשר לנו לנצח את המלחמה.
המגמה שלנו הייתה "לייבש" את החמאס כדי שישחרר את החטופים וירים ידיים
אבל הזקן המטומטם הזה הזרים עשרות אלפי משאיות מלאות בכל טוב.
אז למה שהחמאס ישחרר חטופים?
כן, אך אני חושש שהתבלבלנו. השרשור בעברית, הוא בשבילכם. השרשור באנגלית הוא בשביל שאר העולם, כולל מיליארדרים, פוליטיקאים ושאר אנשים חזקים ורבי עוצמה מסביב לעולם שארצה בעתיד לשכנע אותם בעובדת גאונותי המופלגת וידיעתי את העתיד ולשכנע אותם לתוך שיתופי פעולה איתי בנוגע למגוון מיזמים אז...אתם כותבים בשרשור הלא נכון.
בוא נניח ששום נבואה לא תתקיים.
האם תסכים אז לרדת מהעץ?
האם תתחיל להתנהג כאחד העם?

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
בוא נניח ששום נבואה לא תתקיים.
האם תסכים אז לרדת מהעץ?
האם תתחיל להתנהג כאחד העם?
לא, וזאת בעקבות כל התחזיות האחרות שלי שכן התגשמו.

__צילום מסך_17-6-2024_103638_www.tapuz.co.il.jpeg

ועכשיו לי יש שאלה אליך. אם התחזית תתגשם, האם תסכים שמקומי אכן על העץ? האם תודה שאינני כאחד העם?

800px-Napoleon_in_Coronation_Robes_by_François_Gérard.jpg

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
למעלה