(Beyonce-Ring The Alarm (Radio Rip

dor307

New member
(Beyonce-Ring The Alarm (Radio Rip

הסינגל השני של ביונסה,בגלל שזה יוצא כסינגל אסור לשים קישור ישיר להורדה-תהנו בפורום בריטני הזה. אז זה חרא איכות,וגורם לשיר להשמע די חרא,אבל באיכות טובה זה צריך להיות משהו טוב....

dor307

New member
אוקי זה כנראה השיר שלה שאני הכי אוה

מעיף את צ'ק און איט מהמקום הראשון(יחד עם נאטי גירל זה השירים היחידים שלה שאני אוהב) א-האזעקות שם זה ממש כמו אלו שאני שומע 5 פעמים ביום!!! אז זה כן שיר הזדהות איתי! ב-הפזמון מזכיר את קליס הצעירה!!!! ג-הלירקס זה בכלל ליריקס של דסטני(ככה זה נשמע) ד-אם דז'ה וו זה ממש כמו כל השירים הקודמים שלה,זה ממש לא! מחכה לאיכות CD

hottyboi

New member
חחח.היא צכה' להתחשב בתושבי הצפון..

השיר הזה יעשה להם רק רע.
אני כבר יכול לראות אמהות קופצמות כל פעם שהשיר בריפירט

hottyboi

New member
מעניין מאיפה היא ../images/Emo3.gif..שמעת תרימיקס?

ל SAY IT RIGHT? זה בקומונה..

m i c k e y 15

New member
אאמאמאמאמא זה נשמע ממש

ממש כמו האזעקה..ממש נבהלתייי בהתחלה לא ידעתי שזה בדיוק! מה זהה היא רוצה לעשות לי התקף לב..

dor307

New member
בגלל זה זה שיר הזדהות איתי

מצד אחד אני רוצה להכריז על זה כשיר המלחמה(עדיף משיר שכתב מישהו שרק עם התחתונים שלו ונפרדתי מחברה שלי בכיתה ג' בגללו-בסולם האהבות שלה הוא היה ראשון ואני שני) מצד שני כ"כ הרבה אנשים נפגעו מהמלחמה שזה לא יאה ששיר קיצבי יהעה שיר המלחמה.

DonDon04

New member
מה הקטע עם ריהאנה?

קראתי על זה בפורום האמריקאי ולא הבנתי כלום.
מה ריהאנה כבר עשתה?? גנבה לה את GAY Z??

dor307

New member
30 שניות מ7 שירים חדשים

מותר לשים קישור לזה? לדעתי כן כי זה רק 30 שניות שיר אין מה לעשות איתם.(זה קובץ RAR) אני מחבב את Get Me Bodied

dor307

New member
למה זה לא קפץ?

למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה

למעלה