Beuchat

Astro The Dude

New member
Beuchat

יש יבואנים לארץ ? מישהוא מכיר את ה-BottomTimer שלהם ? קישור ל MCD2 של Beuchat ללכת לקטלוג בצד לבחור instruments ולעבור לדף השני.

יש לי מאזן ומערכת נשימה שלהם

היבואן שלהם אוקטופוס בנמל ת"א, אבל בכל ביקור יש להם פחות ופחות ציוד צלילה. גם לאשתי וגם לי יש ציוד שלהם ואנחנו מאוד מרוצים, אין לי כוח להיכנס לויכוחים אבל במחיר שאנחנו קנינו מאזנים אינטגרלים ווסתים שזכו לדירוג גבוהה במבחנים של scubadiving, אנשים אחרים קונים ציוד בסיסי של פירמות יותר ידועות.

מדי עומק

באתר שנתת יש הסבר ממצה על הפריט, אין אותו בארץ ואין לו יבואן כי אף אחד לא רוצה להתעסק איתו בכמויות קטנות(יקר!!) יש לו יתרונות בולטים כמו סוללה שניתן להחליף ועומק מירבי לתצוגה 180 מ´(לפי דברי היצרן) אך לא כדאי להתאמץ. מציע לך לבדוק את המחשב החדש של אריס ATMOS2 יש לו מצב מד-עומק המאפשר קריאה עד 120 מ´ כנס לאתר שלהם ותראה

Astro The Dude

New member
תודה אבל

דיברתי עם שבא ים וגם קיבלתי הסברים מאריס בEmail ו תצוגת קצב העליה ב-Atmos 2 היא בגרף שזה לא רע אבל יש עוד הרבה מחשבים שעושים את זה בינהם הNitec c של DiveRite ןהstinger- של Suuntu אני מחפש איזהשהוא משהוא שיתן את קצב העליה במספר (רצוי ב מטר\דקה) וגם כמובן את שאר הנתונים (אני לא ממש רוצה שיחשב משהוא אלא פשוט שיראה נתונים) אם מישהוא מכיר אני אשמח לשמוע

למעלה