BETZEFER בחיפה וירושלים

RaisedFist

New member
BETZEFER בחיפה וירושלים

ב20.4 בסיטי הול בחיפה וב22.4 בצוללת בירושלים בואו לתת בראש !!!

חה! לא חשבתי שאחד מחברי בצפר

יגיע עד לפורומינו הקטן! אם אני רק לא זוכרת אם זה הכינוי של הסולן או הבאסיסט...

McBlack

New member
איזה מגניבה את, שואלת ועונה../images/Emo11.gif

שמעתי עליהם (בצפר), אף פעם לא שמעתי אותם. איך הם? איזה סיגנון?

ממש לא דת'

ועניתי לעצמי אחרי שנזכרתי. כי אני בפורום של בצפר בהיידפארק. הם סגנון לא ברור. חלק אומרים שהם נו-מטאל חלק שהם רוק כבד. ועוד הרבה בולשיט מסביב לגביי הסגנון עצמו. הכי טוב זה פשוט להקשיב לשירים. לEP שלהם NEW HATE ולשירים החדשים שהם פירסמו באתר שלהם (שיש בקישור שבכרטיס האישי של רותם).

תפוזונע ../images/Emo46.gif

ניו הייט מצויין. מהשירים היותר ישנים שמעתי כמה וגם הם טובים. והשירים החדשים שהם פירסמו פשוט מצויינים.

אווו, גם בלהקת בצפר וגם בסיסט

איש אם אתה עוד תבקר לשניה בפורום ותראה את זה, מזל טוב על ההחתמה שהייתה לא מזמן!

DanieLushka

New member
באמת מזל טוב! :)

אחלה להקה יש לכם

McBlack

New member
אוי ואבוי....

קראתי את ה"עושים כבוד למטאליקה" בתור "עושים ביד למג'אליקה"... טוב אם כבר שירשרתי להודעה של הבאסיסט, אז אני אוסיף לפה את הברכה מאנשי הפורום: מזל טוב על ההחתמה שהייתה לא מזמן!

מה קורה לאנשים???

ב 24 שעות אחרונות אני עדה ליותר ויותר מקרים כאלה! אתמול דיברתי עם מישהו הוא רשם לי: מחר אין לי זמן כי אני הולך כל היום להיות ביד ושם. ואני קראתי: מחר אין לי זמן כי אני הולך כל היום לעשות ביד. היום. דיברתי עם עוד מישהו ורשמתי לו שיש לי נטייה למשהו (לא זוכרת כבר מה) והוא החליט לתקן אותי ורשם: זה לא סטייה. אולי נטייה. סטייה זה משהו עם קונוטציה מינית. אז אמרתי לו: רשמתי סטייה. והוא: אופס, אז חשפתי את עצמי :)

McBlack

New member
חחחח דיי איבלנס!!!

תסתכל על התמונה ההיא ותגיד אם אתה עלול לקרוא את מה שכתוב שם בתור משהו מטריד...בטעות!

slallum

New member
"עושים כביד למג'אליקה"

ככה זה נראה לעין בלתי מזויינת, מאוד בלתי מזויינת P:

slallum

New member
מממ אפשר להגיד P:

מי בעד להוריד את המילה "תפוזונע"\"תפוזונה" מרשימת הביטויים המורשים בפורומים?

למעלה