Better Than Sex!

Better Than Sex!

יש דבר כזה לדעתכם?(ואני מדבר על כל האקט עצמו, לא על האורגזמה לבד(כי לדעתי אין תחושה יותר טובה מאורגזמה, העניין הוא שהיא קצרה...). אני גם יענה מאוחר יותר מה עושה לי את זה.. וכן, אני חושב שיש דברים טובים מסקס(אני אפרט ותבינו).

MaGeFa

New member
התרגשות...

לדעתי כמובן.. ולדעתכם\ן

oh-da

New member
מסכים איתך...

להתרגש לפניי ותוך כדי האקט, להרגיש את האהבה, להרגיש את האנרגיות שבין שניכם, להתרגש לא רק בגלל הסקס, פשוט להתרגש ולאהוב זו הרגשה שלדעתי קשה לתאר, והיא ההרגשה הכי טובה...

בטח שיש

ההרגשה שאתה מגיע אליה כשאתה מצליח ממשהו שאתה יודע שהשקעת בו את כל כולך והסיפוק בהצלחה . או פשוט לנסוע בפרארי F1 החדשות משהו סוף הדרך , אם יגידו לי לזיין איזה נערת גריד שאני רוצה (הנערות גריד כוסיות משהו סוף) או לעשות סיבוב על המכונית (20 הקפות) אני יבחר בסיבוב .

EverMan

New member
בגלל שאני נואש , אני אצטרך להגיד

מסאז !!! דייי ! 11 חודש בלי !

המממממממממ

אני הכי נהנה כשאני אני קובע לי יעד ואז משיג אותו... ההרגשה של ההגשמה ותוצאות פשוט מדהימה, נמשכת הרבה יותר זמן מכמה שניות ונשארת איתך לשארית חייך...

טוב טוב...

לישון ביחד(מורי את גאוניתה), לפגוע ב-3 אנשים בפיינטבול אחד אחרי השני(טוב יותר מאורגזמה, באחריות), כלמיני סיטואציות מיוחדות(אין לי כוח לפרט).

Hypnotize

New member
בהחלט...

יותר טוב מסקס זה.. רגע בו אתה נמצא מול הבן זוג, מסתכל לו בעיניים.. ואתה מרגיש שאתם שניים ששווים אחד!

למעלה