Better Man

Dana Mi

New member
Better Man

אוקיי, אז אני בדיליי מטורף, אבל היום בבוקר שמעתי פעם ראשונה בחיי את השיר הזה.. ומה להגיד לכם - נזכרתי בדיוק למה התאהבתי ברובי!! שוב רובי מפגין את הגאונות שלו בכתיבת שירים, ואני לא יודעת מי הלחין את זה - אבל הוא גם סוג של גאון.. נזכרתי שמעבר לעובדה שרובי הוא הפרפורמר הכי טוב בעולם, הוא גם היוצר והאמן הכי טוב בעולם! (סתם, כאילו שכחתי את זה לרגע
) זה שיר פשוט מדהים שהפך לאחד מהאהובים עליי.. רובי במיטבו!! ואיך אפשר מבלי להוסיף את גרסת הנבוורת' (שאפילו יותר טובה מהמקור).. אחת ההופעות המרגשות והמדהימות, אפילו אם היא בקושי שלוש דקות.. http://www.youtube.com/watch?v=yfO4YiVlGOg

a Warming Sign

New member
וואו,איזו גרסא מדהימה../images/Emo99.gif

[אני רגילה לזאת שבDVD,וזאת יותר טובה] זה באמת שיק ענק,למרות שבאופן אישי אני לא מהמעריצים הגדולים של השיר הזה
אין ספק שהקהל בשלושת ההופעות בנבוורת' זה הקהל הכי טוב שהיה לו אי פעם.מכל ההופעות שצולמו. אם מישהו מוצא קליפים נחמדים וחדשים ביוטיוב שיעלה לשרשור שלמטה,כבר איזה שבוע שאני לא מצליחה לראות את החדשים משום מה...
בד"כ אני עוקבת אחרי הDate added.

Karma Killer

New member
../images/Emo207.gifיש לי את הלוח שנה החדש של 07

הייתי בחנות דיסקים השבוע, חנות הדיסקים הקבועה שלי
והמוכר אמר שיש לו הפתעה בשבילי קיצר פתאום משום מקום הוא מוציא את הלוח שנה של רובי של 07 והוא אדיר :)

אפדר להזמין באמזון UK ../images/Emo13.gif

יש את זה בכל חור בסקוטלנד. חבל שלא אמרתם לי, הייתי מביאה סטוק לכל הפורום...

a Warming Sign

New member
מגניב../images/Emo98.gif

הוא צריך להיות משהו איכותי,למרות שהתמונות עוד לא פורסמו

Karma Killer

New member
התמונות הן: ../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif

[אם היה לי כח לצלם הייתי מצלם] ינואר - רובי מביט ימינה במקרופון עם פוני קדימה כמו ילד טוב פברואר - רובי על הראש 1,2,3 מרץ-שוב מיקרופון הפעם שר בקלוז אפ לפנים אפריל-רובי באחו איזה חמוד מאי-רובי משחק אותה דוגמן כמשאחוריו תריסים מעט מוגפים (באמצע יש פוסטר מהקליפם סין סין סין) יוני-קלוז אפ לעיניים ולאף, לובש משקפי שמש יולי-מהופעה, עם הרבה עשן אוגוסט-נראה לי תמונה ישנה, על כרית יםפה שגם אני רוצה לקנות ספט-חח נוסע על אופניים. איזה זקן בריטי אוק-מתראיין נוב-נראה לי שר את "קידס" דצמבר-שר את FEEL (ניחשתי כי ברקע כתוב "פיל"
] בתכלס התמונות לא מספיק טובות אבל הם יפות מספיק חח:)

Berliner star

New member
נשמע נחמד..

אבל.. התמונות לא ישנות נכון?... כי אני מכירה את התאור.. חשבתי שמצלמים במיוחד..

a Warming Sign

New member
כן,גם אני זיהיתי לפי התיאור

את רובן..כל שנה לוקחים מהצילומים שהיו במהלך השנה,לפעמים גם משלבים יותר ישנות.. התמונה שהוא עושה עמידת ראש היא אחת היפות

a Warming Sign

New member
מתישהו אמרו שהוא לומד יוגה

כדי לשמור על כושר לפני הסיבוב..התמונה צולמה באפריקה אני חושבת

Lilush93

New member
ממהה?? אני חייבת, מאיפה לך?

איזו חנות קנית, האם היא רשת של חנויות בבקשה תעני, ותצרפי תמונה של הלוח אם את יכולה

למעלה