Better Late Then Never

Sabre Runner

New member
Better Late Then Never

"ואז אמרתי לה, אני לא צריך שום עזרים כדי שהוא יהיה קשה כמו אבן." החייל שאמר את המשפט, במבטא אמריקני קל, צחקק בזמן שחברו ניסה למנוע מהקולה להשפריץ מהאף שלו. הדלת לחמ"ל נפתחה ולשנייה שריקתה אדירה של הרוח המשתוללת בחוץ נכנסה אל החדר, מחרישה את רעש הרקע של מכשירי הקשר ומערבלת את המסמכים שנאספו על השולחן. החייל שסיפר את הבדיחה, ולפני רגע היה עם רגליו על שולחן החמ"ל, נפל לאחור במערבולת הנייר בזמן שחברו הגן על כוס הקולה שלו. הדלת נסגרה, משאירה את הרוח בחוץ. לפניה נעמד קצין גבוה בעל שיער שחור קצר. שני פסים היו על הכותפות שמשני צדי ראשו ומדיו היו נקיים ומסודרים. הוא נעמד עם זרועותיו משולבות על חזהו והביט בשניים. "גרי סטון ומקסים רומנוב," הוא אמר בטון החלטי. גרי שהיה על הרצפה הצדיע בצורה מרושלת והחל לקום ולהרים את הכיסא. מקסים הניח את כוס הקולה וניסה לאסוף את הדפים שיתפזרו. "מה אפשר לעשות בשבילך בלילה חשוך וסוער זה, אבשלום?" שאל גרי. הוא יישר את הכיסא, ניקה אותו קצת והציע אותו לקצין שהניע בראשו לשלילה. "אני רואה שלפחות לא משעמם לכם," אמר אבשלום וניגש אל השולחן. הוא הושיט את ידו אל בין שני מכשירי קשר והוציא שקית במבה חצי אכולה. הוא חפר ממנה כמה יחידות צהובות והחזיר אותה למקומה. "לפחות אפשר לסמוך על הרגלים," הוא אמר והכניס במבה אחת לפיו. "מה יש לכם שמעניין?" "רק את זה, הדו"ח האחרון של נתנאל," אמר מקסים ואסף את הדפים לאלומה מבולגנת של נייר. הוא הגיש אותו לקצין שניסה לסדר אותו בצורה אחידה יותר. "כבר קראנו אותו," אמר גרי והתיישב מחדש. "שום דבר מסעיר במיוחד. מזכיר את השטויות שאתם מעבירים אותנו." גרי גיחך ותפס את שקית הבמבה, מתרכז בה באכילה שיטתית. אבשלום מצא את הדף הראשון והחל לקרוא.

Sabre Runner

New member
חלק 2

--- פלט R1-4096 --- ב"ה לכבוד אל"מ ליאור גמליאל עותק: מבצעים צמר"ת מודיעין צמר"ת לא חשבתי שאחזור כל כך מהר לצבא. אבל אני לא יכול להגיד שלא הייתי מוכן לזה. לפני כמה ימים, הגיע אלינו מדריך חדש. כנראה שלמורין נמאס מההתנכלויות של לינג סאו והחליטה לותר על המקום שלה לטובת מישהו שיכול להתמודד איתו באותה צורה. קוראים לו סטן גודפילד ונראה לי שלינג פחות סובל אותו מאשר את מורין. כבר ביום שהוא הגיע, הוא ביקש מאיתנו פירוט עצמי. חבל רק שלינג איחר למפגש הזה. הייתי צריך להסביר לו את זה ואחר כך להחדיר לו, דרך המקשה שמהווה את הראש שלו, איך אמורים להגדיר את מה שאנחנו מסוגלים לעשות. אחרי ניסיון ראשון, בו הוא קימט את הדף שלי וזרק אותו, הצלחתי לגבות ממנו את המידע שצריך ולהביא אותו לסטן. בהמשך היום ניסיתי להמשיך להתאמן בזריקת כדור אבל זה לא היה מוצלח במיוחד. כשג'רוד ולינג הלכו לראות עוד סרט, נשארתי בספרייה ללמוד עוד על מורס. למחרת היינו צריכים להיות מוכנים בשבע. שום בעיה בשבילי, אני מתעורר אוטומטית בשעה הזאת. דאגתי גם לקרוא ללינג אבל הוא בכל זאת איחר. לא, גם אני לא חשבתי שפחות מדקה זה לא איחור. סטן שלח אותנו לריצה, משהו שבמילא הייתי עושה, והתחיל לריב עם לינג שלא רצה להשתתף. כמה דקות אחר כך הוא כבר הצטרף אלינו לריצה ולא דיבר על מה שקרה בינו לבין לינג. בכמה ימים שלאחר מכן לא ממש ראיתי את לינג. סטן סידר לי תוכנית אימונים בה לימדו אותי מורס ואימנו אותי בשימוש בכוח שלי. הוא היה מבקש ממני ליצור חבל ואז מתחיל לקחת אותו ממני ואני הייתי צריך לשמור עליו אחיד. זאת הייתה הרגשה מאוד מוזרה. בדרך כלל כשאני יוצר חפצים, הם יוצאים מעט חמימים כי אני משקיע בהם יותר אנרגיה ממה שצריך, רק כדי לוודא שהם מוגשמים נכון. בתרגיל הזה, החבל נהיה יותר ויותר קר. כנראה שזה מה שקורה כשהחפצים מאבדים את האחידות שלהם, האנרגיה מתפזרת.

Sabre Runner

New member
חלק 3

היום, היה לנו תרגיל מעניין. קמנו בבוקר והיינו צריכים להגיע לחדרי האימונים. סטן אמר לנו שאנחנו צריכים למצוא מישהו בלתי-נראה. מיד חשבתי על מיכל ואיך שהיא מסתירה את עצמה. אמרתי לג'רוד שציוד חישה לאינפרא-אדום יהיה חסר תועלת כי יש בלתי-נראים שמסוגלים להסתיר גם את זה. חשבנו על לקחת חיישן תנועה אבל סטן אמר לנו שזה יוריד לנו יותר מדי מהזמן שיש לנו לתפוס אותו. ג'רוד החליט שהוא לוקח רובה מים ואני אמרתי שכל מה שאני צריך זה את עצמי. סטן שם אותנו ברחוב עם 8 בניינים, 4 בכל צד. החלטנו להתפצל. אני לקחתי את צד ימין וג'רוד את השמאלי. זרקתי פלאשבנג לתוך הבניין הראשון והתפרצתי פנימה. חשבתי שאם יש שם מישהו, גם אם הוא בלתי-נראה, ההלם ייתן לי את ההזדמנות למצוא אותו. שום דבר לא זז אז עליתי לקומה השנייה וחזרתי על התהליך. גם כלום. כשירדתי למטה והסתכלתי על המטבח, חשבתי על משהו. סטן אמר בלתי-נראה ולא בלתי-מוצק או מרחף. אז ניגשתי למטבח וחיפשתי בארונות עד שמצאתי שקית של קמח. זרקתי קמח אל הסלון ופיזרתי קצת גם ליד הדלת. אם מישהו יעבור שם, אני אדע. כשסיימתי עברתי לבניין השני, מין כנסייה. סגרתי את הדלתות משני צדדיו וחיפשתי בפנים. לא מצאתי כלום אז דאגתי לכסות את הכניסות בקמח ולסגור אותם. בבניין הרביעי והשלישי עשיתי את אותו הדבר אבל גם לא מצאתי כלום. החלפתי את מלאי הקמח והמטבח והודעתי לג'רוד בקשר שלא מצאתי ואני עובר לבניין הרביעי בשורה שלו. כשהגעתי לשם, ג'רוד סימן לי משהו שלא הבנתי ואז דחף אותי בריצה החוצה. הבנתי שהוא חושב שהבלתי-נראה היה כאן וברח. רצתי מהר לבדוק אם הוא נכנס לאחד הבניינים בשורה שלי. לא מצאתי שום הפרעה בקמח. באותו הרגע שמעתי איתות ברדיו מג'רוד. לא ראיתי אותו אז שאלתי אותו איפה הוא. פתאום ראיתי זרנוק של מים באחד הסמטאות. איגפתי את הבניין מהסמטה המקבילה ופגשתי את ג'רוד ליד סולם של יציאת חרום. הוא רצה שאתן לו דחיפה למעלה לתפוס בסולם. אני אומר שטוב שיש חברים קיבוצניקים. הגשמתי מוט לקטיפת לימונים, תפסתי עם הוו שלו את הסולם ומשכתי אותו למטה. ג'רוד טיפס בסולם ואני ניסיתי להכנס לבניין מקדימה. הגאון נעל את הדלת. גם טוב. ואז ראיתי שמשהו מטפטף עליי. היו טיפות ברחוב וכשהסתכלתי למטה הם המשיכו ליפול מדי פעם אבל לא ראיתי מאיפה. ניסיתי לזרוק את שקית הקמח אל ראש הבניין אבל לא הגעתי מספיק גבוה הרמתי את מה שנשאר ממנה וניסיתי שוב. השקית לא הצליחה להתרומם והתפזרה מסביב. ג'רוד שרק, אז אמרתי לו בקשר שיבדוק את הצד של הגג שפונה לרחוב. הוא הגיע לשם וסימן לי לבדוק מסביבי. כבר לא ראיתי טיפות מים אז הרמתי את מה שנשאר מהקמח וזרקתי מסביב, לבדוק אולי הוא לידי. בדיוק נגמר הזמן ואז ראיתי אותו, דבוק לצד הבניין, מנופף לנו לשלום. הוא היה בלתי-נראה כמו זיקית. על זה, אני מודה, לא חשבתי. סטן סיכם איתנו את התרגיל ושיחרר אותנו לשאר הערב.

Sabre Runner

New member
זהירות, יק"ב.

כשהגענו חזרה לחדר שלנו, לינג כבר היה שם. ברגע שנכנסתי לחדר הרגשתי בחילה. זה היה כמו להיות על ספינה בזמן סופה, כאילו המעיים שלי משחקים קפיצות בחבל עם הקיבה. אמרתי ללינג שאני יודע שהוא עושה את זה ושיפסיק. הוא אמר לי שהוא לא יודע על מה אני מדבר. באמת שלא היה לי כוח לריב איתו אז הלכתי למרפאה לקחת כדור נגד הקאה. אני מקווה שזה יעזור, אני עוד צריך לחזור לישון שם הלילה. --- סוף פלט R1-4096 --- אבשלום קיפל את הדפים ודחף אותם לכיס מכנסיו. הוא הרים את עיניו אל שני החמ"ליסטים התורנים שהסתכלו בו בעניין רב. "מתי אתם יורדים?" הוא שאל. "עוד שעה וחצי בערך," אמר גרי אחרי שהסתכל בשעונו. אבשלום גם כן הסתכל בשעון שעל פרק ידו. 2:34. כדאי ללכת לישון. אחרי שאעבור על כל שאר התיקים. "טוב, לילה טוב," הוא אמר וניגש אל הדלת. מקסים שם את ידו על שקית הבמבה והחזיק אותה שלא תעוף בזמן שהרוח שוב חודרת באכזריות אל החמ"ל המחומם. "Mail Motherfucka!," הכריז המחשב שהיה על הרשת האזרחית. גרי גלגל את עצמו אליו והסתכל על ההודעה שהופיעה. "הודעה משני," הודיע לחברו שגם התגלגל לשם, מכרסם במבה. "שני?" הוא חילץ את המילה מבין מלתעות מלעות בחלקיקים צהובים. "היא לא בסין, או משהו כזה?" "כן, תחת כיסוי אצל המאפיה שלהם." "עכשיו זאת בחורה שבאמת יכולה להיכנס לך לראש."

למעלה