BET top 25

unb®eakable

New member
BET top 25

Michael Jackson VS Prins לא ממש הבנתי top של מזה בדיוק הם משדרים קליפ מייקל קליפ פרינס. הבאסה היא שהתחלתי לראות ממקום 6 באמת באסה. מקום 6 היה JAM 5 פרינס 4 smooth גירסת סוני-הגירסה המהירה הזאת. 3 פרינס 2 Remember the time מקום ראשון כמובן וכמובן- NE-YO חחחחח אין לי מושג מי זה אבל הוא חולה על מייקל לפי הקליפ כובע תנועה וכו'.... אתם מוזמנים לראות את הקליפ יש בו הרבה השראה ממייקל

g a g a

New member
איפה ראית את זה?

ומה הקשר של NEYO לדו קרב שבין מייקל ופרינס? ומי החליט שיש קליפ ראוי יותר מSMOOTH?

unb®eakable

New member
נצל"ש-שאלה קטנה

תגידו יש לכם אולי מןשג אם קיים עדיין איזה שהוא אתר שמשדר אונליין שירים של מייקל. בעבר היו כמה אתרים דיי טובים שעשו את זה אבל בדקתי והם כבר לא קיימים. יש לכם איזה שהוא מושג על אתרים כאלה? תודה

VAMPhantom

New member
אומנם לא זכור לי שנותר כזה... אבל...

אם אתה רוצה/חפץ לבנות לעצמך PLAYLIST שיורכב כולו רק מMJ, מוזמן להתחבר חינם לאתר: www.ProjectPlayList.com אגב, דבר שכזה כבר נבנה ומוצג בספייס שלי;) (www.MySpace.com/ThezViper) (סורי על הפרסומת הסמויה;)

unb®eakable

New member
וואלה

תודה תודה..... אני יבדוק את האתרים שמעתי היום ברדיו אחלה רמיקס של מייקל שבנוי מ thriller & offthe wall משהו יפה. אגב קניתי מחשב נייד משהו יפה במיוחד sony vaio מחשב מדהים.............

VAMPhantom

New member
סוני מעולים, רק חבל ש...

בארץ אין הרבה מחשבים כאלו לרכישה, ואם כבר יש, רק ביוקר...

unb®eakable

New member
נכון

בגלל זה קניתי את זה כאן עם אחריות מקיפה והכל... מחשב מדהים

למעלה