Best Of May Mixtape

חולוני

New member
Best Of May Mixtape

כרגיל, גם הפעם מגיע המיקסטייפ שלי עם המיטב של חודש מאי. הפעם באופן חד פעמי יש גם שיר ישן במיקסטייפ, ליתר דיוק משנת 58 (מלפני 49 שנה!) שמופיע בפסקול האדיר של הסרט החדש של קוונטין טרנטינו Death Proof (מומלץ בחום!). להורדה - כנסו לכאן הטראקליסט: 1. Dana Adini - I Chose You 2. Balkan Beat Box - Hermetico 3. The Coasters - Down In Mexico (מתוך סצינת הלאפ-דאנס בסרט Death Proof) 4. Cadie Payne - Why Should I Settle For You 5. Chris Cornell - Billie Jean (קאבר למייקל ג'קסון) 6. GoodBooks - The Illness 7. Shy Child - Summer 8. Simian Mobile Disco - I Believe 9. Jutsice feat. Uffie - The Party (עם סימפול מ-Stay Fly של Three Six Mafia) 10. Sinden - Haterzzzzz 11. Bonde Do Role - Gasolina (הראשון/ה שמגלה את שם הראפר החלוצי שמופיע במילות השיר מקבל/ת שיר בונוס) 12. Dizzee Rascal feat. Lily Allen - Wanna Be 13. Pharoahe Monch - Body Baby 14. Teki Latex - Disco Dance With You (Spank Rock Remix) אתם מוזמנים להגיב. :)

Pootie Tang

New member
הפעם אני אוריד בזמן...

הקאבר של כריס קורנל די מסקרן אותי...קשה לי להאמין שהוא יגיע לרבע מהרמה של מייקל, אבל בכל זאת, נראה לי שכדאי לבדוק.

dod drakon

New member
כל הכבוד + ../images/Emo207.gif

אני מכיר פה שירים בודדים בלבד (כרגיל) השאר אני אשמח לבדוק במשך הסופש (שנפתח ממש טוב, נצחנו את את מייקל לואיס ושות' בשלוש על שלוש בקניון) נראה לי זה גם המקום להזכיר את השיט הכי חם שיש עכשיו בחוץ : Dizzee Rascal - Where's Da G's Ft. UGK היסטוריה קטנה כשהגריימ והקראנק מתנגשים עם האנשים שמייצגים אותם יותר מכל. ביט אקסטרה חולה שראסקאל עושה בו ככל העולה על רוחו בזמן שאשפי ה- Trill מוסיפים וורסים חמים משלהם. Maths And English בחוץ למי שהתעורר רק היום אחר הצהריים. holla

חולוני

New member
בהחלט ../images/Emo45.gif

שיר מצוין, כמו כל האלבום של החדש של דיזי. יום אחרי יום דולפים האלבומים של פרעה מונץ' ודיזי, אחלה סופ"ש. :) ומצפה לתגובה שלך על המיקסטייפ.

Funky Giraffe

New member
תגובה נקודתית

1. Dana Adini - I Chose You מאיפה הבאת את זה לפני שיצא לה בכלל סינגל ראשון? מצויין! מזכיר את איזבו קצת... 2. Balkan Beat Box - Hermetico איזה שיר מגניב!!! מאיפה זה?! למה זה לא באלבום?! מה פספסתי? 3. The Coasters - Down In Mexico (מתוך סצינת הלאפ-דאנס בסרט Death Proof) פצצות לגבות. הברקה ביג טיים. לזה קוראים סלקשן טוב... 4. Cadie Payne - Why Should I Settle For You שיר חמוד. 5. Chris Cornell - Billie Jean (קאבר למייקל ג'קסון) לא אהבתי. משעמם מדי 6. GoodBooks - The Illness לא כוס התה שלי, אבל נשמע טוב. חביב. 7. Shy Child - Summer שיר נחמד+, אבל המבטא הבריטי מציק לי. הפקה מהודקת. 8. Simian Mobile Disco - I Believe שונא אייטיז יחייה 9. Jutsice feat. Uffie - The Party (עם סימפול מ-Stay Fly של Three Six Mafia) ע"ע 8 10. Sinden - Haterzzzzz לא אהבתי. אבל הווייב נחמד. 11. Bonde Do Role - Gasolina (הראשון/ה שמגלה את שם הראפר החלוצי שמופיע במילות השיר מקבל/ת שיר בונוס) הפקה מעצבנת 12. Dizzee Rascal feat. Lily Allen - Wanna Be לא אוהב 13. Pharoahe Monch - Body Baby מצויין! זה מהחדש שלו? 14. Teki Latex - Disco Dance With You (Spank Rock Remix) קול. חביב+

חולוני

New member
תודה רבה על התגובה :)

הנה התגובה לתגובה: Dana Adini - זה מתוך האלבום החדש שלה באנגלית Big Girls שיצא לא מזמן. ולא סתם זה הזכיר לך את איזבו, כי המפיק של האלבום הוא יונתן לוי מאיזבו, שהוא גם החבר שלה כיום. Balkan Beat Box - למה לא נמצא על אלבום? זה מתוך האלבום החדש שלהם Nu Med שיצא לפני שבוע וחצי (טרי טרי), אלבום מצוין שאפילו מתעלה על הראשון שלהם לדעתי. תומר יוסף הפך לחבר קבוע בהרכב והוא על הווקאלס בשיר הזה. The Coasters - לא האמנתי שהשיר הזה הוא משנת 58, הייתי בטוח שהוא מהסבנטיז. איך טרנטינו מוצא את השירים האלו? בכל מקרה, חובה לראות את Death Proof. Pharoahe Monch - כן, זה הסינגל החדש שלו. הנה הקליפ

גרסיאס אמיגו!

אחלה מיקסטייפ, אהבתי במיוחד את בלקן ביט בוקס שאני צריך להתעמק בהם קצת יותר. אוסף קצת יותר מדי Electro Based לטעמי, אבל עדיין משהו שבהחלט נחמד להקשיב לו.

volatile

New member
רק טענה אחת יש לי אלייך חולוני

זה לא מיקסטייפ. זה אוסף שירים (שזה סבבה לגמרי) במיקסטייפ/מיקס יש המשכיות בין טראק לטראק, חיבור ומיקסוס לרוב (למרות שיש יוצאי דופן) זה אוסף (כמו כמה שאני הוצאתי, בהבדל מהמיקסטייפים שלי שהם המשכיים) בכל מקרה עוד לא שמעתי, נשמע מחר בבוקר ונחווה דיעה על הקטעים. פלג.

dune d

New member
מוריד ,תגובה בהמשך

אבל אין על דיזי, הדבר הכי טוב שיש כרגע לשמוע...

dune d

New member
ותגובה

את קטעי הרוק לא ממש אהבתי, אבל את האלקטרו הרבה יותר. Gasolina קטע בן זונה, יש לך עוד פרטים עליהם? (ומה הקשר לאפריקה בומבטה?) Justice feat. Uffie - The Party חביב ביותר ,אחלה של סימפול. Dizzee Rascal feat. Lily Allen - Wanna Be, הכי מעניין כמובן, אין מה להוסיף. Teki Latex - Disco Dance With You (Spank Rock Remix), רק בגלל ספאנק אני מאמין שהוא כאן, אחלה של רמיקס.

חולוני

New member
קודם כל, תודה על התגובה!

בקשר ל-Bonde Do Role - מדובר בלהקת ביילה-Fאנק ברזילאית שהיא גם הראשונה שמוציאה אלבום בלייבל של דיפלו, מאד דיסנט. בתכלס האלבום שלהם די איכזב אותי אבל הקטע הזה מעולה. ולא נראה לי שיש איזהשהוא קשר לאפריקה באמבאטה, הם סתם אוהבים אותו. ובקשר ל-Teki Latex - כן הכנסתי אותו בגלל הרמיקס של ספאנק רוק אבל לא רק, גם טקי מאוד מעניין אותי (שמעתי את האלבום שלו במייספייס והוא בן זונה).

volatile

New member
אפרופו אפריקה בומבטה

לכל חובבי ההיפ-הופ מומלץ לבדוק בימים הבאים את פורום 101. לבקשתו של החולוני רקחתי מיקסטייפ Essence די מטורף של האיש שמכיל את הקטעים הבולטים שלו (פלוס כמה רימיקסים ממש מגניבים שלו). בנוסף בסדרת ה - Essence של 101. פורסמו שבוע שעבר שני אוספי Essence של דה לה (באדיבותו של מתן) ושל רדמן (שאני הכנתי). שווה לקפוץ לבקר (הרשמה לוקחת בדיוק 2 דקות ומי יודע, אולי תרצו גם להישאר).

volatile

New member
אה ועוד לא סיימתי את החפירה

בנוסף אני מכין לכבוד ה - Essence, מאמר שלם (שעצלנים כמובן יכולים לדלג עליו) על פועלה והשפעותיו של האיש על פני המוזיקה (ותרבות ההיפ-הופ בכלל) תבואו, יהיה מעניין.

חולוני

New member
תודה פלג

ורגע, אתה עושה את האסנס בתור אוסף או מיקס? כי אני מעדיף את האופציה הראשונה, אני רוצה שיהיה לי את השירים. ועוד לא הגבת לי על האוסף. :(

volatile

New member
אני פשוט עסוק רצח

אל תדאג זה יגיע. אני עושה את זה במיקס כי זה מה שבא לי בטוב (פלוס אני גם די משחיז את השיניים באיזה הפקה מקורית/רימיקס שלי לפרוייקט הזה באשר לשירים אל תדאג, מקסימום אני אעלה בשבילך גם אסופה עם כל השירים ללא מיקס.

wtef

New member
לא ללכלך על teki latex!!!

אחד הגאונים. הוא חלק מההרכב הצרפתי TTC ואומנם בפרוייקט סולו שלו הוא הולך לכיוון אייטיזי שאני פחות אוהב אבל עדיין מדובר בגאון. ננצל את זה גם להגיד שמי שלא שמע את האחרון של TTC צריך לעשות משהו בנידון.

למעלה