Best Of July Mixtape

kapoya

New member
א. זאת הייתה פנייה לפלג.

ב. לא עניינך. ג. תפסיק להגיב לי. ד. מה דעתך על ג'?

Psycho BuZZ

New member
מה קשור פלג?

אני מדבר על המסר ששלחת לי, או שאתה מכחיש? מעפן.

kapoya

New member
יתכן....

אכן שלחתי הודעה למישהו ב- 101, אבל ראיתי שאין תגובה אז שלחתי לו מפה. אז זה הגיע אליך? נו מילא. גם ככה אתה למל"מ. אגב, להבא תתייחס ל- ג' יותר ברצינות.

Psycho BuZZ

New member
אני מדבר על המסר ששלחת לי שם

עם פנייה אישית. גם אם זה לא אתה, מסתבר שאתה אכן שולח מסרים כדי שיתנו לך גישה להורדות, ואז אומר שאתה לא מוריד
. טוב, נו, כולנו יודעים שאתה עלוב חיים.

kapoya

New member
שוב אני אומר, בהחלט יכול שהמסר הגיע בטעות

אליך. אבל זה היה מופנה לפלג, אתה מוזמן גם לפנות אליו ולשאול אותו איזה מסר הוא קיבל ממני יום אחרי. מה לא מובן? שוב אתה צריך אולפן? ואני לא ארד לרמה שלך כשאתה אומר עלוב חיים. זאת רמה של ילד לא בוגר, שפוחד לעשות צבא כי הוא לא יכול בלי אמאל'ה.

dweck2k

New member
תראה

אני מוריד, אבל להקות ישראליות אני לא מוריד כעקרון. דוויק

Psycho BuZZ

New member
לא כעיקרון, אבל אני גם לא מוריד

אלבומים ישראליים. האלבום האחרון שהורדתי היה של 51% (חינמי ממילא, אבל לא שהיתה לי התנגדות מוסרית להוריד אם היה עולה כסף), ולפני זה... לא ממש זוכר, זה היה לפני כשנה-שנתיים לפחות. שוב - למען הדיון, כן? לא אכפת לי אם זה נראה לך או לא.

Silly A

New member
לא שאני מת על סייקו, אבל תנוח.

במציאות של היום, לקנות אלבום על פלסטיק מבלי לשמוע אותו מראש הולך ונהיה סוג של תמהונות. תעשיית המוסיקה בפרט ותעשיית הבידור בכלל צריכה להסתגל לשינויים הטכנולוגיים (והחברתיים בעקבותיהם) במקום לבכות, ולמען האמת, אין לה יותר מדיי ברירה אלא לעשות כן, ויפה שעה אחת קודם. "מוצר חופשי" זה אוקסימורון. אבל מאפייני המוצרים משתנים... מהות המוצר "עיתון", מהות המוצר "אלבום" ואוטוטו מהות המוצר "סרט" או "תכנית טלויזיה", לא מה שהיא הייתה פעם... וכל הניסיונות להיאבק ב-"פיראטיות", בין אם בכוח ובין אם ברגשות אשם, נידונו לכישלון. אני מאמין שלאנשים כמוני וכמו סייקו באז, שעדיין קונים אלבומים שהם ממש אוהבים, מגיע חיבוק ולא נזיפה, כי גם אנחנו מיעוט רומנטיקני שרחוק מלהיות צרכן המוסיקה הממוצע. איליה

Silly A

New member
התכוונתי לחיבוק במובן האולמרטי של המילה.

כמו "אנחנו מחבקים את תושבי הצפון". אבל קיבלתי אותו בשמחה גם ממך :). no homo

Funky Giraffe

New member
תכל'ס,

אתה צודק. דוויק, אני מבין שאתה לוקח ללב כי זו להקה שקרובה לליבך, אבל תשחרר קצת. תן לאנשים את החופש לבחור מה הם אהבו ומה הם לא. זה עדיף על הופעה ריקה מקהל ואלבום עם 0 קונים.

Psycho BuZZ

New member
לא שאני חש צורך להסביר את עצמי בפניך,

אבל למען הדיון, למה לא? אני קונה רק מוזיקה שאני אוהב (99% מזה היפ-הופ), ונדיר שמוזיקה שהיא לא היפ-הופ מרשימה אותי מספיק בשביל שאקנה את האלבום. גם נדיר שאני קונה אלבום בלי לשמוע אותו קודם, אבל כשמדובר באלבום היפ-הופ ישראלי שאני רוצה, סביר להניח שאקנה אותו בלי לשמוע אותו קודם במלואו. זה השיר הראשון של לוס כפרוס שאני שומע, ומכיוון שאהבתי, אני בסה"כ מתעניין בשאר הרפרטואר שלהם. רוצה לבדוק ולראות אם זו מוזיקה שאוהב, ואם כן, כנראה אקנה את האלבום. בסופו של דבר, אלבום שאני אוהב יהיה מונח אצלי על השולחן. יצאת מעפן.

חולוני

New member
הקפצה אחרונה

למי שלא הגיב - תגיבו. ואף אחד כאן עדיין לא בירך אותי ליומהולדת...סבבה, רשמתי לעצמי.

למעלה