Berlin

alonbk

New member
Berlin

Hy all Israelis in Berlin tell me, have you had that phase where you got homesick and you felt a beat alone if so, how did you come over it? Alon

Jemand

New member
לא קרה לי.

אחרי שעתיים שכחתי שהיה משהו פעם (בכלל). לך, לך אל ה ECKNEIPE הקרוב למקום מגוריך עצל, ושתה את עצמך עד שיעבור.

die morgen tau

New member
נוסעים לארץ

ואז אחרי שבוע מייד מבינים שמומלץ לעשות את זה בדיוק פעם בשנה. חוזרים שזופים ומאושרים. זה עובר יותר מהר ממה שאתה חושב.

Jemand

New member
Kleinigkeiten

היום הייתי ב KAWE וראיתי את התערוכה של אייל וויצמן ורפי סגל - A Civilian Occupation: The Politics of Israeli Architecture אני ממליץ בחום, אפילו אם זו לא בדיוק כוס התה שלכם, בעיקר בגלל תמונת הענק של ירושליים בחדר הראשי. אני אישית, שותה מכוס התה הזו יום ביומו, ומה שנשאר לך לעשות אחרי סוג כזה של מיצג, הוא להטיח את הראש בקיר אגב תפילה קטנה וקלושה.

berlinale

New member
Go to Sonnenallee

שם זה ממש מזרח תיכון. אחרי עשר דקות תיזכר למה עזבת. ברצינות - מה עושים: - מדברים עם הארץ, זה לא כל כך יקר. - קוראים את התגובות הפשיסטיות בוואללה ושמחים שאתה לא שם. - באמת מבקרים.

lilach de

New member
מעולם לא התגעגעתי לארץ

למה יש להתגעגע? כן התגעגעתי למשפחה שלי. אבל את זה אפשר לפטור עם שיחת טלפון. מזג האויר נפלא עכשיו, לך ל biergarten, שב באיזה בית קפה במיטה או פרנזל'ברג, לך לתערוכה הדהימה של ויצמן/סגל.. ואם כל זה לא עוזר, אז תעלה על מטוס, קפוץ לישראל, וכבר בנתב"ג תבין שאתה לא ממש מתגעגע...

tw1975

New member
בטח !!!! המון פעמים !!!

געגועים למשפחה,לחבירה הכי טובה ,לשמוע ולדבר עברית,לקניונים,לחוף הים וכמובן לשארמה פלאפל וקובה של אמא
לי אישית לא עוזר כלום,לאחר יומיים שלושה של נחס ושאני על הפנים זה עובר...נסה להעסיק את עצמך כל כך שלא יהיה לך זמן לחשוב על זה...
מקוה שיעבור מהר ,טלי

למעלה