beni165 מצאתי כמה מטבעות מדרום אמריקה אתה יכול להיות יותר ספציפי אברהם
B beni165 New member 10/8/03 #2 מטבעות בדרום אמריקה אני לא בררן דרך אגב אם הבנתי נכון אתה אוסף כלי בית? אשמח לפירוט, ואם אני מתבלבל אז שכח מזה בני
מטבעות בדרום אמריקה אני לא בררן דרך אגב אם הבנתי נכון אתה אוסף כלי בית? אשמח לפירוט, ואם אני מתבלבל אז שכח מזה בני
P powo New member 10/8/03 #3 מטבעות לגבי המטבעות של דרום אמריקה אתה רוצה פירוט של המדינות.וגם השנתונים. אני אוסף כלי בית ומוצרים לבית .כגון קנקנים. פותחנים.מטחנות.וכלי נחושת. בתודה אברהם
מטבעות לגבי המטבעות של דרום אמריקה אתה רוצה פירוט של המדינות.וגם השנתונים. אני אוסף כלי בית ומוצרים לבית .כגון קנקנים. פותחנים.מטחנות.וכלי נחושת. בתודה אברהם
B beni165 New member 10/8/03 #4 כלי בית יש לי מטחנה ישנה שמחפשת בית חם. וגם כמה כלי נחושת לדעתי אנחנו בכיוון של "עסקה" מאיזה אזור אתה?
כלי בית יש לי מטחנה ישנה שמחפשת בית חם. וגם כמה כלי נחושת לדעתי אנחנו בכיוון של "עסקה" מאיזה אזור אתה?
P powo New member 10/8/03 #5 כלי בית דני אני כבר מתחיל להתרגש .אני גר בדרום הרחוק גרופית האם אומר לך משהוא בהרבה מאד תודה אברהם
B beni165 New member 10/8/03 #6 גרופית בטח שאני מכיר את גרופית, רק אני לא רואה איך אני מגיע לשם בקרוב... בני (לא דני)