belonging

הפתעת אותי

ואת חושבת שעם הניסיון שצברת במערכת הנוכחית, היית יכולה עכשיו להתמסר לשולט שהוא לא בנזוג ואין לכם שום אינטרקציה מלבד מיני-בדסמ"ית?

בשביל למקד את השאלה, בואי נתאר מצב היפותטי שבו את יכולה לבחור שולט מבין מיליון מועמדים ואת יכולה לבחור מישהו שנראה, מריח, מדבר, וזז בדיוק כמו שמדליק אותך, וגם חולק איתך בדיוק את אותם קווים אדומים ופנטזיות.

(חייבת להמציא תוכנה שעושה את הסינון הזה!)

תוכנה כזאת תהיה סטארט אפ מטורף!

אני מניחה שאת מתכוונת למצב שבו הייתי פנויה.
מאז ששאלת חשבתי על זה שוב ושוב - ותמיד הגעתי לאותו מסקנה: התשובה היא כן.
התשובה הקצרה - בשבילי סקס טוב הוא סקס בדס"מי - אז אם אני פנויה ויש שולט כזה בשטח - אין בכלל ספק שאלך על זה.
התשובה הארוכה -
אם אני לא בין מערכות יחסים, ובינתיים יש לי אפשרות לעשות סקס ולא להתייבש, ועוד עם מישהו שמדליק אותי ברמה שתיארת - ברור שאלך על זה. זאת הנחת הבסיס. עכשיו:
אם אני הולכת על זה - למה לא ללכת על סקס משובח?
בשבילי סקס משובח=בדס"מ. זה יכול להיות לייט, זה יכול להסתכם בספנקים והוראות, אבל כדי להיות באמת מסופקת - אני זקוקה לגוון הבדס"מי. סקס ונילי - גם מדהים ומספק - בסופו של דבר פשוט לא יספיק לי. כך זה היה תמיד (עוד כשהייתי עושה סקס רק עם עצמי ומפנטזת על מה שאני רוצה
) וכך זה כנראה יישאר

קחי את כל מה שאמרתי עד כה, וההמשך ברור: במצב שתיארת יבוא מישהו שחולק איתי בדיוק את אותו ראש - וואו, מה יותר טוב מזה?
אבל כמו שכתבנו שתינו קודם - גם אם תהיה שם כניעה, התמסרות וציות - כל עוד זה יהיה קשר מיני בלבד, גם אם כייפי בטירוף - קשה לי לדמיין תחושת שייכות (מעבר להגדרה הטכנית-סמנטית של "הוא השולט שלי", "אני הנשלטת שלו"). שייכות על-אמת, לדעתי, באה מחיבור רגשי עמוק.

liansun

New member
כשמתחילים לחשוב

על מושגים וכותרות.....זה באמת נהיה מבלבל.
נראה לי יותר פשוט להיות במקום שאליו אתה משתוקק, למקום בו אתה מרגיש אושר, מרגיש שלוו
מרגיש בטוח, מרגיש מלא.
ולא משנה איך קוראים לזה.
זה כל כך פשוט בעיניי....
אבל איכשהו....רק בעיניי.

liansun

New member
יאוו

אני מתרגשת....
זה באמת מעניין, נכון?
כייף שאת כאן...
אני זקוקה לחום

מתוקה שאת

מאוד. מאוד מעניין
מסתבר שיש הפתעות בחיים
ואני מקבלת אותן בזרועות פתוחות (או קשורות)

חמודה
קבלי

|כו|ברור. אבל סתם כייף להתפלסף לפעמים

גם נחמד לנסח מחשבות ותחושות במילים.
לפעמים זה עוזר להבהיר דברים.

למעלה