Belle Vue

Belle Vue

בוקר משובח אני מארגן מסיבה לחבר שלי שאוהב מאוד בלוויו. למישהו יש מושג היכן ניתן להשיג כמות הגונה מהחומר הזה?

shmupi

New member
תשאל בעוזי בך...

אבל תנסה גם Timmermans לדעתי טעימה פי 2 לפחות

D r a m b u i e

New member
עוזי באך זה בר

מה הסיכוי שהוא ימכור? למתי את צריכה את זה? אם זה לא דחוף, אז הכי פשוט ללכת לסופר דרינק/חינאווי ושות', ולבקש שיזמינו לך ארגז. אני בכל אופן לא זוכר שראיתי את הבירה ככה על המדפים.

תודה לכולם אבל...

מסבב הטלפונים שערכתי הבוקר מסתבר שלא מייבאים את הבירה הזו על בסיס קבוע ולכן קשה למצוא אותה ברוב החנויות. השלב הבא, כפי שהציע shmupi, הוא להתעניין בבארים (ובאותה הזדמנות לטעום Timmermans). אם למישהוא יש עוד הצעות אני אשמח לשמוע....

shmupi

New member
טימרמנס רק מחבית

הבקוק ממש הורס את הבירה לדעתי שווה לנסות אצל עוזי בך מה כבר יש להפסיד

D r a m b u i e

New member
צודק, להפסיד אין מה

בכל אפון עוד מקום שם ראיתי את הבירה, זה בטמפל בר בסינימה סיטי, אולי שווה להתעניין גם שם, אם כבר בארים.. זו בירה די נדירה, גם בעולם בוודאי בארץ. אני לא מכיר עוד הרבה בירות שיש בהן כזה טעם דובדבנים מודגש.

shmupi

New member
הבל וויו היא רק בטעם דובדבנים

בטימרמנס יש 20% נטו דובדבנים בגלל זה היא יותר מתוקה בעל טעם יותר טבעי לבל וויו עצמה יש טעם מלאכותי משהו

D r a m b u i e

New member
לא טעמתי טימרמנס

אני אשמח לטעום, אבל לגבי הבלוויו קריק אני לא מסכים. מדובר על בירה סופר איכותית. אני לא הרגשתי טעם לוואי, היא בירה מעולה (לאוהבי הז'אנר).

unknownshadow

New member
בלוויו - היכן?

גם אני חובב בלוויו מושבע, אולם לאחרונה אני לא מצליח למצוא אותה בארצנו הקטנטונת. בעבר היה ניתן למצוא אותה בחנות המשקאות של נפתלי, אולם היבואן עימו הם עבדו הפסיק ליבא אותה (בקבוקים של 375 מ"ל עם פקק שעם). באוזיבך מוכרים אותה מהחבית אולם אין להם בקבוקים ואין להם מושג היכן ניתן למצוא אותה בבקבוקים. :( כמו כן, המחיר הוא די גבוה (כ-24 ש"ח לכוס של שליש). לפני מספר חודשים נרמז לי "The Pub" (פאב מגניב ממש ליד מגדל האופרה)מתכוונים להכני אותה כאחד מהבירות מחבית שלהם, אולם לא יצא לי להיות שם מאז.

בפאבים יש אותה

ברוב הפאבים בחיפה ניתן להשיג אותה (בחלק מהמקומות רק בבקבוק...) הבעיה היא למצוא מקום שניתן להשיג אותה באופן עצמאי וקבוע.

למעלה