Believe it OR NOT

shamon51

New member
Believe it OR NOT

Sorry for the English I am now in New Jersey BUT
How many times can we repeat this argument about Ben Yosef. All things said alread many times before Someone raise the issue and again 35 messages This is a pure waste of time !!!!

graphein

New member
מסכימה איתך!

הזדקקות לסוג כזה של פרסום מובילה אותי לחשוב שיש צרות ב"גן עדן". אבל לא בגלל זה החלטתי להגיב. אני, כמו שמעון, מוצאת שהדיונים החוזרים ב"מביא הבשורה" ובבשורתו האלטרנטיבית, מייגעים, מבזבזים זמן ואנרגיות שראוי שיופנו למקומות אחרים ולמעשה משרתים את האינטרסים שלו. ישנם מספיק נושאים גרפולוגיים מעניינים (חשיבות האזור האמצעי ופלישתו לאזרוים אחרים, תמונת הכתב, דימוי מנחה וכו') עליהם אפשר לדון או אפילו להתווכח וכולם יצאו נשכרים מכך. ולך שמעון, נסיעה טוב.

nili6

New member
הבעייה שקצת קשה להבליג על

הפרובוקאציות הללו.

די להתחסדות

תפסיקו לדאוג לזמן ולארנריה של אחרים. לא הדיונים שלנו בפורום, אלא ההופעה השבועית הקבועה ברדיו ובטלוויזה, היא שגורמת לכל עם ישראל להכיר רק סוג אחד של גרפולוגיה - שמזוהה עם הגדת עתידות ושרלטנות רפואית. חשוב ונכון, באמצעים הדלים שברשותנו, להתריע ולספר למי שרוצה לשמוע שישנה גם גרפולוגיה אחרת. זה כמובן אינו מונע בשום צורה דיונים בנושאים גרפולוגים מעניינים, ואת מוזמנת בהחלט לפתוח דיון בנושא שקרוב לליבך.

nili6

New member
אפשרות

סתם ככה חשבתי פתאום שמי שגם מנהל מכללה ומרצה בה, גם מגיש ככ תוכניות בכלי התקשורת וגם כותב ספרים, ובטח עושה עוד כמה דברים,- לא נותר לו הרבה זמן לקבל הרבה מדיי קליינטים, וזה אוליי ההסבר שמצאתי לכך שהתורים הבאים הם רק ל 2007 נגיד שני קליינטים בשבוע, זה יכול להיות מובן. אתם רשאים להתעלם אבל רציתי לשתף אתכם בהסבר שמצאתי לנושא שהעיק עליי.

מילה1

New member
הי שמעון שבגולה!

לא הייתי בפורום כמה ימים וכל כך הרבה שינויים! דוקא חיפשתי אותך בטיולים המפרכים ש"הוכרחתי" לטייל בפסח ובעצמאות. אבל אתה בטח מוצא זמן לטיולים גם שם... אז תבלה ותחזור במהרה.

דוקא השרשור האחרון היה מעניין ושונה

אבל אפשר היה לנהל סוג כזה של דיון גם בלי איילון ברקע. בכלל, ניתן ואף רצוי להעלות נושאים לדיון, אז גרפאין, עכשיו תורך לבחור את הנושא התורן. נשלח חומר במייל.

למעלה