לפי מה שאני יודע.. עיני שקד- זו צורה של עיניים ולא צבע של עיניים.
M MistakeN IdentitY New member 29/1/06 #20 לפי מה שאני יודע.. עיני שקד- זו צורה של עיניים ולא צבע של עיניים.
R Rachel47 New member 29/1/06 #21 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifהאמת../images/Emo15.gif כשחברה שלי שאלה את המורה לאנגלית מה זה הייזל אייז היא גם אמרה עיניי שקד
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifהאמת../images/Emo15.gif כשחברה שלי שאלה את המורה לאנגלית מה זה הייזל אייז היא גם אמרה עיניי שקד
B Blue Aura New member 29/1/06 #22 כשאומרים "שקד",../images/Emo41.gif../images/Emo97.gif מתכוונים לצורה.
R Rachel47 New member 29/1/06 #23 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifנו..גמני התכוונתי../images/Emo15.gif לצורה
I ICדרוש New member 29/1/06 #24 גמלי יש פירוש... אז ככה, שאלתי את חברה שלי שגרה בארצות הברית כמה שנים והיא אומרת שהייזל זה עיניים שמשנות צבעים, לא יודעת איזה צבע! אבללל לקלי יש עיניים יותר בכיווןן הירוק, לא?! אני אוהבת ת'שיר גם ביוטיפול דיסאסטר...אל תנטשו אותו!!!
גמלי יש פירוש... אז ככה, שאלתי את חברה שלי שגרה בארצות הברית כמה שנים והיא אומרת שהייזל זה עיניים שמשנות צבעים, לא יודעת איזה צבע! אבללל לקלי יש עיניים יותר בכיווןן הירוק, לא?! אני אוהבת ת'שיר גם ביוטיפול דיסאסטר...אל תנטשו אותו!!!
N niranbd New member 29/1/06 #26 ../images/Emo207.gif איזה דיסק שלה אתם יותר ממליצים? Thankful או Breackaway (שמעתי רק שירים מBreckaway והם היו טובים)
../images/Emo207.gif איזה דיסק שלה אתם יותר ממליצים? Thankful או Breackaway (שמעתי רק שירים מBreckaway והם היו טובים)
B Beautiful SouI New member 29/1/06 #27 קודם כל../images/Emo88.gif../images/Emo184.gif BREAKAWAY! ואני מעדיפה את ברייקאווי
I ICדרוש New member 29/1/06 #28 ../images/Emo24.gif breakaway דיפנטלי, אבל אם אפשר, לקנות את שניהם!!!