Behind these ****** eyes- עדכון

Blue Aura

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo1.gif

אוקיי די לפני שהמנהלים חוסמים אותנו

אני אני../images/Emo9.gif

דין
מה קורה? מה חדש? אתה אוהב אותי?
[אפשר גם לשקר,העיקר שאני ארגיש נאהבת
] מה אתה הכי אוהב בחיים? והכי שונא? יש משו שהיית רוצה לשנות? מה המשאלה הכי גדולה שלך? מה הפחד הכי גדול שלך? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה נותן לך ביטחון? [מאיפה אני מביאה את זההההההההההה] איפה היית רוצה להיות עכשיו? אילו יכולת להחליף מישו ליום אחד,עם מי היית מחליף? מרוצה מהבנאדם שאתה? [אני כן
] יש משו שהיית רוצה לשנות בעצמך מבחינה חיצונית? ומבחינת אופי? מה התכונה הכי בולטת שלך? מה הדבר שבחיים לא תעשה? מה הדבר שאתה רוצה לעשות ולא יכול? איפה אתה הכי רוצה לגור? מה אתה הכי אוהב לעשות? מה אתה הכי שונא לעשות? ונעבור קצת למוזיקה... ממתי אתה אוהב את קלי? וממתי את שירי? את מי היית רוצה יותר לפגוש,קלי או שירי? [ונניח שעוד לא ראית את שירי
] מי יותר טובה,קלי או שירי?
למי באמת הצבעת בכוכב נולד?
ואמא מציקה לי לסדר את החדר כי יש מחר מנקה, אז אני אמשיך אח"כ
אבל תענה!!

Deanb

New member
להדרוש ../images/Emo41.gif

מה קורה? - סבבה מה חדש? - נפלא אתה אוהב אותי? [אפשר גם לשקר,העיקר שאני ארגיש נאהבת] - מאוד אוהב אותך! מה אתה הכי אוהב בחיים? - להיות עם אנשים שאני אוהב וכיף לי איתם ולבלות ולהיות עם המשפחה והכי שונא? - להיות עם אנשים חארות וקנאים ולעשות דברים שהכי לא בא יש משו שהיית רוצה לשנות? - את הביטחון העצמי להעלות וגם את הדימוי העצמי מה המשאלה הכי גדולה שלך? - שהמשפחה שלי תהיה בריאה מאושרת ומצליחה ולהיות עם בנאדם שאני מאוד מאוד אוהב מה הפחד הכי גדול שלך? - לקום פתאום ולגלות שכל מה שיש לי עכשיו לא נמצא... (גורם לי כרגע לחשוב כמה אני בר מזל שיש לי הכל
) מה החולשה הכי גדולה שלך? - אהבה... כשאני נדלק על מישהו, אני לא ארפה מזה לרגע מה נותן לך ביטחון? [מאיפה אני מביאה את זההההההההההה] - להיות עם החברים ועם המשפחה... חחחח איפה היית רוצה להיות עכשיו? - בטיול באירופה ואח"כ בניו יורק אילו יכולת להחליף מישו ליום אחד,עם מי היית מחליף? לא הייתי
מרוצה מהבנאדם שאתה? [אני כן] - תודה מותק... כלומר אם הבנתי למה התכוונת... את מרוצה ממני? אני אוהב את עצמי... יש משו שהיית רוצה לשנות בעצמך מבחינה חיצונית? - קצת להתחטב יותר מבחינת הגוף חחח ומבחינת אופי? - להיות לפעמים קצת יותר רגוע וקול מה התכונה הכי בולטת שלך? - אני צוחק המוווון ומעבר לזה משתולל ומדבר מלא חחח מה הדבר שבחיים לא תעשה? - אני לא אשמע סוד ממש אישי וארוץ ואספר לכולם/ אני לא אשב 24 שעות ביממה על מתמטיקה מה הדבר שאתה רוצה לעשות ולא יכול? - לעוף חחח (הזוי משהו) איפה אתה הכי רוצה לגור? - במקום שאני גר בו עכשיו ונעבור קצת למוזיקה... ממתי אתה אוהב את קלי? - שאלה טובה, אני לא ממש זוכר, אני חלש בקטעים כאלה וממתי את שירי? - כמה זמן לפני האירוויזיון התחלתי לאהוב אותה את מי היית רוצה יותר לפגוש,קלי או שירי? [ונניח שעוד לא ראית את שירי] - קלי ללא ספק... מי יותר טובה,קלי או שירי? - שתיהן... אין מה לעשות
למי באמת הצבעת בכוכב נולד? - יהודה סעדו... כי חברה הכי טובה שלי שילמה לי

Beautiful SouI

New member
דין דין!

מה המצב? מה נשמע? ידעת שהשאלות האלו יהיו ראשונות
? יש לך מסנג'ר? נכון שאת רוצה להכיר אותי? איפה אתה גר? בן כמה אתה? כמה אנשים יש לך במסנג'ר? כמה באייסיקיו? אתה אוהב נרות? יש לך חברה? עם מי בפורום הנ"ל אתה בקשר הכי טוב?
[אני תמיד שואלת] אממ.. אם תחפוץ בכך שאני אמשיך אני אמשיך

Deanb

New member
היי ביוטיפול סול!

מה המצב? - הכל טוב ואיתך? מה נשמע? - הכל סבבה ידעת שהשאלות האלו יהיו ראשונות? - ראשונות? יש לך מסנג'ר? - כן... נכון שאת רוצה להכיר אותי? - כן אני רוצה איפה אתה גר? - ת"א בן כמה אתה? - 16.5 כמה אנשים יש לך במסנג'ר? - בכנות? 102 כמה באייסיקיו? - לא יודע לא כתוב... ואין לי כוח לספור... אתה אוהב נרות? - כן יש לך חברה? 0 לא עם מי בפורום הנ"ל אתה בקשר הכי טוב?[אני תמיד שואלת] - הדר

למעלה