Behind these ****** eyes- עדכון

../images/Emo141.gif Behind this ----- Eyes../images/Emo70.gif

...עד שתבין אותי אני כבר לא אהיה המסע שלי התחיל והוא יוצא
...
והמרואין הפעם
Deanb
חברי הפורום האחרים מוזמנים לשאול אותו כל מיני שאלות, עליהן הוא יענה בפורום.

חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזו תמונה
את ממש רעה
אז קודם כל דין, קבל תמונה טובה יותר של שירי מימון הנסיכה
[הרי מלכה יש את נינט]
ועכשיו לשאלות שלי 1. למה אתה כבר בקושי כותב כאן? 2. אתה כועס עלי| 3. אתה כועס על הדר? 4. מישהו מהפורום עשה לך מישהו? 5. אתה רוצה שאני ארביץ לו? 6. או יותר טוב, אחסום אותו? 7. איזה שיר של קלי היית רוצה לשמוע את שירי שרה?

Deanb

New member
שלום!! ../images/Emo13.gif תשובות לאסי

1) לא יצא לי לכתוב כאן לאחרונה כי יש לי מלא דברים לעשות, מערכות יחסים, לימודים, לחץ וקטעים אחרים... כיתה י"א בבצפר, תבינו בעצמכם 2) ממש לא כועס עליך 3) ממש לא! הדר מותק ועזרה לי מאוד לאחרונה
4) כן... מיכל מעצבנת... חיחיחיחי סתם מאמי! הכל מאהבה 5) לא 6) הממממ... 7) A Moment Like This זה השיר שלה שאני הכי אוהב ואני בטוח שגם שירי תבצע אותו נפלא... ואסי, שירי המלכה, נינט היא ליצנית החצר!

Sinner Girl

New member
כנל;[

ולדעתי שלחתי מסר בין הראשונים;[ אני זוכרת שראיתי את ההודעה על הדבר הזה ממש איזה חצי שעה אחרי שזה פורסם

אפשר לחשוב מישו עושה לכם דווקאX:

אמרתי, אין לכן מה לדאוג, אף אחד לא שכח אותכן....|:

SOMEDAY....

you will understand In God's whole plan And what he's done to you.....
סתם לא
אנחנו הולכים לפי סדר מסויים,אל תדאגי,גם תורך יגיע.

Behind these ****** eyes- עדכון../images/Emo41.gif

בגלל שאני והדר בד"כ שוכחים לפתוח את הפינה, החלטנו לפרסם תאריכים של כל אחד מתי הוא יהיה, ואם אתם רואים שאנחנו לא פותחים לכם, תפתחו אתם (או כל חבר פורום אחר, לא משנה) וכשנראה את ההודעה נפתח הודעה שלנו ונשרשר אותה. התאריכים: 1.12- דין 5.12- דר- ברייקאווי גירל 9.12- דר- סינר גירל 12.12- הדר 15.12- הילה 18.12- L U Z I A אם שכחנו מישהו למרות שהוא שלח לנו מסר, כנראה שזה בגלל שהוא בקושי כותב בפורום ולא ידענו אם הוא יראה את ההודעה ו/או אם אנשים יכירו אותו. אם בכל זאת לא השתתפתם בפינה ואתם כותבים קבועים בפורום, תשלחו מסר לכינוי הזה, או לכינוי של אסי או לכינוי של הדר ותוספו לרשימה. סופ"ש מדהים לכולנו.

Blue Aura

New member
אה,לי לא כותבים את הכינוי?../images/Emo4.gif

כאילו כלום מכירים אותי,אה? אז הנה דבר שאתם לא יודעים-אני בלונדינית
סתם...אני שטנית(לא במובן השטן
) עם עיניים כחולות(מתלהבת
) אז תצביעו לי בתחרות של העיניים!

Blue Aura

New member
../images/Emo1.gif

מורידים את ה-1 מה-12 ומוסיפים אחד ל-5 ויוצא היום הולדת שלי
16.2