Behind the scenes... Season 7

Behind the scenes... Season 7

סרטון מלפני חודשיים בערך, של "מאחורי הקלעים" אם אפשר לומר, של GG .... מכיל מידע על העתיד
http://www.youtube.com/watch?v=8NjTCO3fEFs

meitalsun

New member
נצל"ש-שאלה על עונה 5

הייי. רציתי לשאול האם ג'קסון עדיין נבחר העיר. היום בפרק של הולמרק ראיתי שטיילור מנהל את ישיבת העיירה וכאלה. מישהו יודע אולי? לא זכור לי שג'קסון התפטר מתפקידו.

meitalsun

New member
מעולה

ראיתי משם עכשיו את פרק 701. ממש תודה על המידע!!!

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif זה עדיין לא חוקי.

זה נחשב לעבירה על זכויות יוצרים.

יסמין@

New member
זה מופיע באתר אינטרנט

פתוח. אפילו לא צריך לכתוב סיסמה או לשלם, לא צריך להוריד קובץ וכו'. אם זו עבירה על החוק - מקימי האתר הם אלו שעוברים על החוק. מכל מקום, מבחינתי את יכולה למחוק את ההודעה שלי עם הלינק לאתר.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo45.gif

וליסמין - אף אחד לא אמר שאת ספיציפית עוברת על החוק. גם בהורדות מתוכנות וכדומה, מי שפוגע בזכויות היוצרים זה לא אנחנו, אלא מי שמעלה את הקבצים לרשת. אבל עדיין, כאשר תכנים שמשודרים בטלוויזיה ושייכים לחברות שידור מסויימות מועלים בצורה בלתי חוקית וחינמית לאינטרנט, לא משנה איך אפשר לראות את זה ואם צריך לשלם או להוריד קובץ, זה נחשב לפגיעה בזכויות יוצרים, ובעבירה על החוק. ואני לא אומרת את זה סתם כדי לעצבן. זה מחוקק בתקנון תפוז, והחברה כבר נאלצה לשלם לא אחת בגלל דברים כאלה בפורומים. את הודעתך אני אמחק, אל תדאגי. בינתיים, חשוב לי שאנשים יקראו וידעו.

יסמין@

New member
אוקי, הבנתי.

אני ממש לא מעוניינת שלתפוז בכלל ולך כמנהלת הפורום בפרט יהיו בעיות בגלל זכויות יוצרים. תודה על ההסבר המפורט והמקיף. ושוב, מבחינתי אין שום בעיה עם מחיקת ההודעה שלי ולהבא אמנע מאיזכור המקום ההוא או כל מקום שבו אפשר לראות את בנות גילמור

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif תודה. ../images/Emo140.gif

ותודה על היוזמה בלהביא לכאן את הלינק, גם אם זה לא חוקי. זה עדיין מתחשב מאוד מצדך. לצערי, לא הכל כל כך פשוט, וחבל. זה היה חוסך לנו הרבה נביחות.

למעלה