עונהההה../images/Emo28.gif
מוכנה? נראה לי בטוחה? יאפ אחלה
היי! היי
מה קורה? הכול טוב איך החיים? אחלה, אצלך? מתי מתגייסת? שלישי הבא מה דעתך על השם שלי? {אדר ב-א' למקרה שלא הבנת}. אחלה שם! כמו החודש שבו נולדתי
ומה דעתך על השם שלך? אני אוהבת אותו חחח לאנשים אחרים לוקח זמן להתרגל [וזה מגיע אחרי כמה נסיונות כושלים] איפה את רואה את עצמך בעוד 30 דקות? {אכן שאלה חשובה!} כנראה אוכלת ארוחת בוקר [זה תמיד מגיע לי איזה 3 שעות אחרי שאני מתעוררת חח] השיער שלך צבוע? כן למה? אנשים טוענים שזה ג'ינג'י. אני עוד לא גיבשתי דעה ממש לאיזה צבע (אחר?) היית רוצה לצבוע? שטני
מה הסדרת טלוויזיה הכי מטופשת שנתקלת בה בחייך? טעם האהבה חחחחחחחח Flava Flaveeeeeee כמה פעמים ספרת עד 10? המוןןןןן והיום לפחות איזה 3 פעמים ושומדבר לא קרה?... חחחחחח את מגדלת חזירי בר מעופפים? איך ידעת?!?!?!?!?!?! למה? כדי שהם ישתלטו על העולם יום אחד! יש לך משקפיים/עדשות? גם וגם. יש לי 4 זוגות משקפיים [תני לי עוד כמה שנים ואני שמה את אלטון ג'ון בכיס הקטן שלי] איזה שיר בעברית את הכי אוהבת? אפרת גוש - תמיד כשאתה בא ובאינגליש? Lifehouse - Breathing מאיזה שיר התאהבת בקלי {בכל זאת, פורום קלי...}? Miss Independet צורבת דיסקים או קונה? צורבת. אבל יש לי 2 דיסקים מקוריים של קלי. באיזה גיל תרצי להתחתן? הכי מוקדם זה 27 מבחינתי. כמה ילדים, ואיזה מין? 4 ילדים. בן, 2 בנות תאומות, בן. אני גם יודעת איך יקראו להם חחחח הגשמת פעם חלום? כאילו משהו שרציתי? לא נראה לי ממש. אבל מה שכן בשנים האחרונות דברים שאני חולמת עליהם [בלילה, כן?] נוטים להתגשם. חוש שישי מישהו? משאלה שהבעת מריס שנפל התגשמה לך פעם? אממ לא. מה השם של החברה הכי טובה? כמה שזה נשמע קיטשי יש לי 5 חברות הכי טובות ואני לא יכולה לדרג אותן אז הנה לפי סדר אלפביתי: אלכסנדרה, טניה, לובה, קרן ותמר. ושל הידיד הכי טוב? חנן למה חפרתי לך כל כך הרבה? דווקא היה כיף=P משהו שיש לך להגיד לעולם: תמצאו עבודה.
מוכנה? נראה לי בטוחה? יאפ אחלה