עונה עונה=]]../images/Emo28.gif
*מתגייסת יום שלישי הבא חחח ב13 בנובמבר=]] כבוד להיות ראשונה!!! שם מלא: רימה גרנובסקי. סורי אין שם אמצעי. גיל: 18 וחצי איזור מגורים: קרית גת מאכל אהוב: גלידה שיר אהוב: Lifehouse - Breathing אולי זה לא השיר ההכי יפה שאני מכירה, אבל הוא בהחלט ההכי אהוב עליי. זמר/ת/להקה אהוב/ה חוץ מקלי: וואו יש המון. אוונסנס, גוד שארלוט,מארון 5, וויט'ין טמפטיישן, דוטרי, בון ג'ובי,האנה פאקרינן, the used, הורוניקס ויש עוד המון המון המון אחרים צבע אהוב: בורדו משפט חכם: עדיף לאבד רגע מהחיים מאשר את החיים ברגע. מילה שאת נוהגת להגיד/אופיינית לגביך: בוזי [=זובי], מ-זה לא!. [כן אני יודעת שאני נשמעת סנובית אבל זה רק הדיבור חחח] ספרי משהו שקשור ל: סתם בלי קשר, ניפצתי אתמול כוס בידיים שלי, לא נפצעתי. ואז התלהבתי מהשבר הסימטרי שיצא, עברתי עליו עם האצבע, ואת ההמשך אתם יכולים לנחש. אכן, הטיפשות חוגגת. משפחה (ולא אני לא מדברת על יש לי 2 אחים וקוראים להם רגע ודודלי): חח אמממ משפחה. יש לי באמת 2 אחים, שהם יותר מבוגרים ממני [בהרבה מאוד]. אח שלי הוא מהנישואים הקודמים של אבא, ואחותי אותו דבר רק מצד אמא. ואני הגשר המחבר חחחחח. קיצר לשניהם יש ילדים. לאחי בן ולאחותי בת. הבן בן 4 וחצי והבת בת שנה וחצי והיא מזה מותק!!! משהו טוב שקרא לך בזמן האחרון: חברה שלי באה אתמול אליי מהצבא כי היה לה אפטר, קיצר היה ממש כיף לראות אותה!!! כי היא עברה לחיפה ביולי ובכל הזדמנות שיוצא לי לראות אותה זה נדיר חח למה את פה: כי קלי היא הזמרת ההכי אהובה עליי! השאלה העמוקה: עד כמה את אוהבת את קלי: אממ אני לא מאלה שיעשו לה סטוקינג וממלאים את החדר שלהם בטריליון תמונות שלה ותצלומים מכל פעם שהם עשו לה מארב, אבל אני מעריכה אותה מאוד כזמרת ויוצרת, יש לי פוסטר אחד שלה בחדר [פעם היו לי 3 אבל אני מקצצת כי עוד מעט בכלל צריך להוריד את הפוסטרים ולתלות משו מתוחכם של מבוגרים אנאערף] והשאלה המתחלפת (שלא תתחלף לעולם ד"א): אם היית גיבור על איזה גיבור על היית למה דווקא הוא/היא: פיטר פטרלי כי יש לו את כל הכוחותתתתת!