Behind The Eyes Of...

LostAnDelirious

New member
Behind The Eyes Of...

RiMiK כולם מוזמנים להתחיל לשאול אותה שאלות והיא תענה עליהן בזמנה החופשי וכאלה
(מצטערת שזה ב11
אבל אחשלי מעצבן!)

LostAnDelirious

New member
והשאלון הקבוע

+תמונה ששכחתי לשים..
(הייתי שמה תמונה של אסי אבל הוא היה מרביץ לי..) עשו לה כבוד! היא מתגייסת יום שלישי! שם מלא: גיל: איזור מגורים: מאכל אהוב: שיר אהוב: זמר/ת/להקה אהוב/ה חוץ מקלי: צבע אהוב: משפט חכם: מילה שאת נוהגת להגיד/אופיינית לגביך: ספרי משהו שקשור ל: משפחה (ולא אני לא מדברת על יש לי 2 אחים וקוראים להם רגע ודודלי): משהו טוב שקרא לך בזמן האחרון: למה את פה
השאלה העמוקה: עד כמה את אוהבת את קלי
והשאלה המתחלפת (שלא תתחלף לעולם ד"א): אם היית גיבור על איזה גיבור על היית
למה דווקא הוא/היא

RiMiK

New member
עונה עונה=]]../images/Emo28.gif

*מתגייסת יום שלישי הבא חחח ב13 בנובמבר=]] כבוד להיות ראשונה!!! שם מלא: רימה גרנובסקי. סורי אין שם אמצעי. גיל: 18 וחצי איזור מגורים: קרית גת מאכל אהוב: גלידה שיר אהוב: Lifehouse - Breathing אולי זה לא השיר ההכי יפה שאני מכירה, אבל הוא בהחלט ההכי אהוב עליי. זמר/ת/להקה אהוב/ה חוץ מקלי: וואו יש המון. אוונסנס, גוד שארלוט,מארון 5, וויט'ין טמפטיישן, דוטרי, בון ג'ובי,האנה פאקרינן, the used, הורוניקס ויש עוד המון המון המון אחרים צבע אהוב: בורדו משפט חכם: עדיף לאבד רגע מהחיים מאשר את החיים ברגע. מילה שאת נוהגת להגיד/אופיינית לגביך: בוזי [=זובי], מ-זה לא!. [כן אני יודעת שאני נשמעת סנובית אבל זה רק הדיבור חחח] ספרי משהו שקשור ל: סתם בלי קשר, ניפצתי אתמול כוס בידיים שלי, לא נפצעתי. ואז התלהבתי מהשבר הסימטרי שיצא, עברתי עליו עם האצבע, ואת ההמשך אתם יכולים לנחש. אכן, הטיפשות חוגגת. משפחה (ולא אני לא מדברת על יש לי 2 אחים וקוראים להם רגע ודודלי): חח אמממ משפחה. יש לי באמת 2 אחים, שהם יותר מבוגרים ממני [בהרבה מאוד]. אח שלי הוא מהנישואים הקודמים של אבא, ואחותי אותו דבר רק מצד אמא. ואני הגשר המחבר חחחחח. קיצר לשניהם יש ילדים. לאחי בן ולאחותי בת. הבן בן 4 וחצי והבת בת שנה וחצי והיא מזה מותק!!! משהו טוב שקרא לך בזמן האחרון: חברה שלי באה אתמול אליי מהצבא כי היה לה אפטר, קיצר היה ממש כיף לראות אותה!!! כי היא עברה לחיפה ביולי ובכל הזדמנות שיוצא לי לראות אותה זה נדיר חח למה את פה: כי קלי היא הזמרת ההכי אהובה עליי! השאלה העמוקה: עד כמה את אוהבת את קלי: אממ אני לא מאלה שיעשו לה סטוקינג וממלאים את החדר שלהם בטריליון תמונות שלה ותצלומים מכל פעם שהם עשו לה מארב, אבל אני מעריכה אותה מאוד כזמרת ויוצרת, יש לי פוסטר אחד שלה בחדר [פעם היו לי 3 אבל אני מקצצת כי עוד מעט בכלל צריך להוריד את הפוסטרים ולתלות משו מתוחכם של מבוגרים אנאערף] והשאלה המתחלפת (שלא תתחלף לעולם ד"א): אם היית גיבור על איזה גיבור על היית למה דווקא הוא/היא: פיטר פטרלי כי יש לו את כל הכוחותתתתת!

otollo

New member
../images/Emo174.gifשאלות

אני לא יצירתי
. איזה תכנית טלוויזיה את הכי אוהבת? מה הסרט האחרון שראית? איזה שיר של קלי את הכי אוהבת? כמה זמן את בפורום? באיזה עוד פורומים בתפוז את כותבת? זהו אין לי רעיונות

RiMiK

New member
תשובות../images/Emo28.gif

איזה תכנית טלוויזיה את הכי אוהבת? בגלל שאני מכורה לטלויזיה זה ממש קשה, אבל אני אבחר בתכנית שבגללה התמכרתי לטלויזיה - מכושפות. מה הסרט האחרון שראית? בין הסדינים של צ'אק. חצי ממנו הרגיש כמו סרט פורנו=\\ איזה שיר של קלי את הכי אוהבת? ללא ספק Addicted כמה זמן את בפורום? הייתי קצת בתקופה שהיא היתה אמורה לבוא לפה, אבל ממש ממש "הצטרפתי" במרץ אם אני לא טועה. אז 8 חודשים בערך. באיזה עוד פורומים בתפוז את כותבת? גוש שארלוט ואמריקן איידול

LostAnDelirious

New member
מכושפות ../images/Emo99.gif

יש לי את כל הפרקים על DVD ובוידאו
אף פעם לא נמאס לי לראות את זה

Noa0605

New member
שאלות.. כי משעמם בחיים...

1. מה שלומך? (סתם....) 2. איזה להקות זמרים/זמרות את אוהבת????... (כפי שאת רואה אני משועממת לגמרי..) 3. איזה להקות זמרים/זמרות את שונאת במיוחד????... ולמה? 4. מה היה השיר הראשון של קלי ששמעת אי פעם?

RiMiK

New member
תשובות../images/Emo28.gif

1. מה שלומך? (סתם....) חחח הכול טוב, מה איתך?=]] 2. איזה להקות זמרים/זמרות את אוהבת????... (כפי שאת רואה אני משועממת לגמרי..) עניתי למעלה. אבל הכי הכי אני אוהבת את גוד שארלוט, אוונסנס ומארון 5 [כמובן שפרט לקלי] 3. איזה להקות זמרים/זמרות את שונאת במיוחד????... ולמה? אני שונאת את MIMS!!!! אבל פרט ממנו אין לי זמרים/זמרות שאני שונאת ממש, אולי שירים מסוימים. אבל כל מי ששר מזרחית ודיכאון לא קיים מבחינתי. 4. מה היה השיר הראשון של קלי ששמעת אי פעם? Miss Independet ואז פשוט התאהבתי בה

One Minute

New member
היי רימיק מה קורה? ><"

1. נו אז איך זה להיות הראשונה בפינה? 2. נכון שזה כיף? 3. יופי. 4. מה קורה? 5. מה חדש? 6. איך הילדים?
7. את שמחה להתגייס לצה"ל ? נמקי
8. איזה שיר של קלי את הכי אוהבת? 9. דרגי את הטופ 5 שלך מטנקפול 10. דרגי את הטופ 5 שלך מברייק 11. דרגי את הטופ 5 שלך מ-דצמבר 12. איזה חודש את הכי אוהבת בשנה? 13. מה משמעות הכינוי שלך? 14.היית פעם יותר פעילה? 15. איך קוראים לי?
16. {מתחיל להעתיק מאור} 17. באיזה פורומים את כותבת? 18. האם הואדמת באיזשהו פורום? אם כן, איזה? נמקי
19. מכל האלבומים, איזה 3 שירים את הכי אוהבת? 20. היית בהופעה של קלי מתישהו? 21. טסת לחו"ל? אם כן, לאיזה מדינה? נמקי
22. מדוע את פה !?#@@?? נמקי!

RiMiK

New member
חח איזה שאלות הזויות../images/Emo28.gif

1. נו אז איך זה להיות הראשונה בפינה? אחלה=]]]]]] 2. נכון שזה כיף? כן 3. יופי. קנאה? 4. מה קורה? הכול טוב, איתך? 5. מה חדש? חח אממ קניתי מצרכים לעוגה מחר מכינה אותה 6. איך הילדים? הם סבבה, אני אמסור להם ששאלת חח 7. את שמחה להתגייס לצה"ל ? נמקי. האמת כן. אני חושבת שכולנו צריכים לתרום למדינה שלנו שמספקת לנו בית. ואני בשמחה אעשה זאת=]] 8. איזה שיר של קלי את הכי אוהבת? אדיקטד 9. דרגי את הטופ 5 שלך מטנקפול Before your love Just missed the train Beautiful Disaster Low Anytime 10. דרגי את הטופ 5 שלך מברייק Addicted BTHE HM SUBG BOY 11. דרגי את הטופ 5 שלך מ-דצמבר Maybe Irvine OM Haunted DWYT 12. איזה חודש את הכי אוהבת בשנה? דצמבר. וממש ממש בלי קשר לקלי. פשוט יש שם את חנוכה=]] 13. מה משמעות הכינוי שלך? אממ סתם פעם ניסיתי לעשות משו מגניב מהשם שלי וזה מה שיצא. ועוותתי באותה הצורה את השמות של החברות שלי. חחח הוכחה לכך על כל שולחנות הכיתה לשעבר שלי. 14.היית פעם יותר פעילה? כן פה ושם. פשוט עכשיו אני די בתקופה לחוצה אז כותבת כשמוצאת את הזמן. 15. איך קוראים לי? נראה לי שרועי אבל אני לא סגורה על זה ממש. סורי.. 16. {מתחיל להעתיק מאור} חח אני אמורה לענות על זה? 17. באיזה פורומים את כותבת? גוד שארלוט ואמריקן איידול 18. האם הואדמת באיזשהו פורום? אם כן, איזה? נמקי. לא. והאמת אני עדיין לא ממש מבינה מה זה כ"כ 19. מכל האלבומים, איזה 3 שירים את הכי אוהבת? אני מניחה שלא מתוך אלבומי קלי, כן? חחח אממ אני הכי אוהבת את הראשון של אוונסנס, דוטרי ומיי דצמבר. 20. היית בהופעה של קלי מתישהו? לא=[[[[[ 21. טסת לחו"ל? אם כן, לאיזה מדינה? נמקי. כן פעמיים לארה"ב: פעם ראשונה לבוסטון במסגרת משלחת של אינטל, פעם שניה לשיקגו במסגרת משלחת של הסוכנות היהודית. ופעמיים לרוסיה [מוסקבה] למשפחה שלי. וגם הייתי בשיט פעם שהיה אמור להגיע לטורקיה אבל במקום זה הגיע לקפריסין. 22. מדוע את פה !?#@@?? נמקי! כי קלי שולעטת!!!111111 חחחחחחח

ליטול B

New member
היי, מנשמע? יש לי שאלה ../images/Emo9.gif

אם היו אומרים לך שיש לך אפשרות לחזור בזמן.. לאיזה יום/חודש/שנה היית חוזרת? ולמה? וסתם רציתי לשאול אותך שאלה שלא היו שואלים אותך

RiMiK

New member
וואו שאלה מעניינת ../images/Emo28.gif

אני הייתי בכיף חוזרת לתקופה שהייתי בה בערך בת 9-10 כשאני וההורים שלי היינו נוסעים לטיולי מחנאות בצפון. ולמה? כי אני מתגעגעת מאוד לתקופה הזאת=]]

RiMiK

New member
וואו זה באמת קשה../images/Emo28.gif

האמת לדעתי זה אחד מ2 האופציות הבאות והכול תלוי רק בבריטני עצמה: א. היא מדרדרת מרגע לרגע יותר ויותר ואולי זה יכול להסתיים במנת יתר. ב. היא לוקחת את עצמה בידיים ושמה *** על כל הפאפרצי המפגרים שתורמים בהריסת החיים שלה, בונה לעצמה תדמית חדשה, הרחק מהוליווד וחוזרת הגדול עם הקאמבק של החיים שלה [ועם בגדים] ובעוד 10 שנים תגיע למעמד מדונה. למרות שאני לא אוהבת את מדונה אבל אני מקווה שהבנת מה הכוונה.

LostAnDelirious

New member
כן הוא כן ../images/Emo46.gif

את פגשת אותו אולי לדקה וחצי
אני גרה איתו אני יודעת

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifשואלת../images/Emo123.gif.

מעכשיו אלה השאלות
. מוכנה? בטוחה? אחלה:) היי! מה קורה? איך החיים? מתי מתגייסת? מה דעתך על השם שלי? {אדר ב-א' למקרה שלא הבנת
}. ומה דעתך על השם שלך? איפה את רואה את עצמך בעוד 30 דקות? {אכן שאלה חשובה!} השיער שלך צבוע? למה? לאיזה צבע (אחר?) היית רוצה לצבוע? מה הסדרת טלוויזיה הכי מטופשת שנתקלת בה בחייך? כמה פעמים ספרת עד 10? ושומדבר לא קרה?... את מגדלת חזירי בר מעופפים? למה? יש לך משקפיים/עדשות? איזה שיר בעברית את הכי אוהבת? ובאינגליש? מאיזה שיר התאהבת בקלי {בכל זאת, פורום קלי...}? צורבת דיסקים או קונה? באיזה גיל תרצי להתחתן? כמה ילדים, ואיזה מין? הגשמת פעם חלום? משאלה שהבעת מריס שנפל התגשמה לך פעם? מה השם של החברה הכי טובה? ושל הידיד הכי טוב? למה חפרתי לך כל כך הרבה? משהו שיש לך להגיד לעולם:
חע
.

למעלה