Behind The Eyes Of...

RiMiK

New member
עונהההה../images/Emo28.gif

מוכנה? נראה לי בטוחה? יאפ אחלה:) היי! היי
מה קורה? הכול טוב איך החיים? אחלה, אצלך? מתי מתגייסת? שלישי הבא מה דעתך על השם שלי? {אדר ב-א' למקרה שלא הבנת}. אחלה שם! כמו החודש שבו נולדתי
ומה דעתך על השם שלך? אני אוהבת אותו חחח לאנשים אחרים לוקח זמן להתרגל [וזה מגיע אחרי כמה נסיונות כושלים] איפה את רואה את עצמך בעוד 30 דקות? {אכן שאלה חשובה!} כנראה אוכלת ארוחת בוקר [זה תמיד מגיע לי איזה 3 שעות אחרי שאני מתעוררת חח] השיער שלך צבוע? כן למה? אנשים טוענים שזה ג'ינג'י. אני עוד לא גיבשתי דעה ממש לאיזה צבע (אחר?) היית רוצה לצבוע? שטני
מה הסדרת טלוויזיה הכי מטופשת שנתקלת בה בחייך? טעם האהבה חחחחחחחח Flava Flaveeeeeee כמה פעמים ספרת עד 10? המוןןןןן והיום לפחות איזה 3 פעמים ושומדבר לא קרה?... חחחחחח את מגדלת חזירי בר מעופפים? איך ידעת?!?!?!?!?!?! למה? כדי שהם ישתלטו על העולם יום אחד! יש לך משקפיים/עדשות? גם וגם. יש לי 4 זוגות משקפיים [תני לי עוד כמה שנים ואני שמה את אלטון ג'ון בכיס הקטן שלי] איזה שיר בעברית את הכי אוהבת? אפרת גוש - תמיד כשאתה בא ובאינגליש? Lifehouse - Breathing מאיזה שיר התאהבת בקלי {בכל זאת, פורום קלי...}? Miss Independet צורבת דיסקים או קונה? צורבת. אבל יש לי 2 דיסקים מקוריים של קלי. באיזה גיל תרצי להתחתן? הכי מוקדם זה 27 מבחינתי. כמה ילדים, ואיזה מין? 4 ילדים. בן, 2 בנות תאומות, בן. אני גם יודעת איך יקראו להם חחחח הגשמת פעם חלום? כאילו משהו שרציתי? לא נראה לי ממש. אבל מה שכן בשנים האחרונות דברים שאני חולמת עליהם [בלילה, כן?] נוטים להתגשם. חוש שישי מישהו? משאלה שהבעת מריס שנפל התגשמה לך פעם? אממ לא. מה השם של החברה הכי טובה? כמה שזה נשמע קיטשי יש לי 5 חברות הכי טובות ואני לא יכולה לדרג אותן אז הנה לפי סדר אלפביתי: אלכסנדרה, טניה, לובה, קרן ותמר. ושל הידיד הכי טוב? חנן למה חפרתי לך כל כך הרבה? דווקא היה כיף=P משהו שיש לך להגיד לעולם: תמצאו עבודה.

:)))))))))))))

מה נשמע? סושי,אוהבת או לא אוהב? מאמינה באלוהים?ואם לא האם אי פעם אכלת צ'יזבורגר? נכון שפיצה זה משמין? במיוחד העגבניה הזאת בעזריאלי-זה סתם נראה לכם דק.זה בעצם משמין!.מאוד!. מה חדש?:) בהצלחה בצה"ל

RiMiK

New member
:))))))))) ../images/Emo28.gif

מה נשמע? אחלה
סושי,אוהבת או לא אוהב? שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת! מאמינה באלוהים?לא ואם לא האם אי פעם אכלת צ'יזבורגר? ברור! נכון שפיצה זה משמין? פיצה זה טעים. במיוחד העגבניה הזאת בעזריאלי-זה סתם נראה לכם דק.זה בעצם משמין!.מאוד!. חחחחח לא יצא לי לאכול שם פיצה אבל אני אעדכן אותך מה חדש?:) ראיתי עכשיו פרק של גיבורים. מסתבר שהרבה. מתח. בהצלחה בצה"ל: תודה=]]]]]

TamirKC

New member
יאלההההההההההה../images/Emo69.gif

מה קורה? אם היית יכולה להיות חייה ליום אחד, איזו חייה היית? אם היית יכולה לשמוע אותו דיסק כול החיים שלך, באיזה דיסק היית בוחרת? איזו זמרת חוץ מקלי את אוהבת לשמוע? שיר של קלי אהוב מהדיסק מיי דסמבר? צבע אהוב? צבע שנוא? למה? (חח) עונה אהובה בשנה: אולסטאר או וואנס? קוראנים או יפנים? |סמייליגבות| זהו
יומטובD:

RiMiK

New member
עונההה../images/Emo28.gif

מה קורה? הכול מעולה אם היית יכולה להיות חייה ליום אחד, איזו חייה היית? אממ נראה לי נשר. נסיעות חינם חחח אם היית יכולה לשמוע אותו דיסק כול החיים שלך, באיזה דיסק היית בוחרת? Fallen של אוונסנס
איזו זמרת חוץ מקלי את אוהבת לשמוע? איימי לי נחשבת, נכון? שיר של קלי אהוב מהדיסק מיי דסמבר? Maybe צבע אהוב? בורדו צבע שנוא? למה? (חח) ורוד. כי הוא סימן היכר של כל פקאצה מצויה וזה כבר יצא מכל החורים [הכוונה לורוד מרקרק זוהר בחושך. נו מהסוג המטריד] עונה אהובה בשנה: חורףףףףף|מאוהב{ אולסטאר או וואנס? וואנס קוראנים או יפנים? |סמייליגבות| יפנים [אני מושפעת מזכרונותיה של גיישה] זהו יומטובD: גם לךךך

Because Of May

New member
אניאני../images/Emo3.gif../images/Emo109.gif

נכון שכשאת בין האחרונים שכותבים שאלות זה מעצבן כי כבר גנבו לך את כולם?
אז... מהקורה? איך הצטרפת לפורום? למה? איך שמעת עלו? למה דווקא המאומץ הזה כמאומץ?
טסת פעם? לאן? לאן היית רוצה לטוס? ת"א או חיפה? דרום או צפון? ארץ או חו"ל? קונה דיסקים או צורבת? מנגנת על משהו? אם כן- איזה שירים את יודעת? אם לא- על מה היית רוצה ואילו שירים היית רוצה ללמוד? MTV רגיל, היטס, BASE או MTV2? גלגל"צ או גלי-צה"ל? סרט עם חברים או יציאה למועדון עם המון אנשים לא מוכרים? מעשנת? שותה? האם אי פעם נעצרת? אם כן- מדוע
? נגמרו לי השאלות
אז.... אחלה גיוס

RiMiK

New member
עונה=]]../images/Emo28.gif

נכון שכשאת בין האחרונים שכותבים שאלות זה מעצבן כי כבר גנבו לך את כולם? כן אני מכירה את זה אבל בקטנה
אז... מהקורה? הכול אחלה איך הצטרפת לפורום? זה די ידוע שבתפוז יש פורום כמעט להכול, וממש חיפשתי אחד לקלי. אז 1+1 למה? כי קלי היא האומנית הכי אהובה עליי איך שמעת עלו?^^ למה דווקא המאומץ הזה כמאומץ? כי מכל מה הסמיילים שאיתי ביום שהחלטתי שאני מאמצת, הוא היחיד שנראה לי לא מוכר טסת פעם? כן לאן? ארה"ב[פעם עם עצירת ביניים בלונדון, ופעם ישיר] ורוסיה פעמיים לאן היית רוצה לטוס? לגרמניה
וממממממש בלי קשר לטוקיו הוטל שפתאום כולם מתלהבים בגללם מגרמניה, אני התחלתי עם זה בגלל מונדיאל 2006. באללאק
נבחרת גרמניה
ת"א או חיפה? לא מכירה את חיפה, אז ת"א. דרום או צפון? צפון ארץ או חו"ל? ארץ קונה דיסקים או צורבת? צורבת מנגנת על משהו? ניגנתי על אורגן/פסנתר, ולמדתי גיטרה אם כן- איזה שירים את יודעת? או-הא די הרבה אבל כבר שכחתי אותם אם לא- על מה היית רוצה ואילו שירים היית רוצה ללמוד? הייתי בכיף מנגנת את IRVIINE, אולי אני אלמד בקרוב MTV רגיל, היטס, BASE או MTV2? זה ממש צמוד בין הרגיל לMTV2 גלגל"צ או גלי-צה"ל? 100FM חחח סרט עם חברים או יציאה למועדון עם המון אנשים לא מוכרים? ברט עם חברים מעשנת? לא שותה? כשיוצא. למרות שאני לא אוהבת האם אי פעם נעצרת? רק לחקירה כעדה אם כן- מדוע? בואו נגיד שערסים היו מעורבים מהבחינה הלא טובה נגמרו לי השאלות אז.... אחלה גיוס תודה מאמי

למעלה