../images/Emo174.gifעונה XD
היי! שלומות! מוכן? איתך אף פעם אי אפשר לדעת
קח נשימה... תודה שאת אומרת, כי אם לא אז לא הייתי נושם
מה קורה? סבבה XD איך בשביתה? חרא חורש הרבה? זאת הבעיה, לא XD פרהה או סטואי? {הכשלתי אותך!!מואהאהאהאהאה}... לאאאאאאא מה זה השאלה האכזרית הזאת חתולים או כלבים?{תיזהר...} כלבים
. חעחע. זה תלוי באפן מסתבר או {} ? ברור ש{זה} זה {יותר} שווה[אבל באופן מסתבר] צבע שנוא? אין
5 דברים שאתה לא יכול בלעדיהם: מוזיקה, פלאפון, משפחה וחברים[אוווווווו], טלוויזיה[!!], מחשב. עצובXDD 5 דברים שהיית מסתדר מצויין בלעדיהם: בצפר, המורה שלי למתמטיקה[בעעעעעעעעעע] וכל מה שקשור בה, פיזיקה. יש בי שנאה למקצוע הזה, כמה ילדים לא נחמדים שהייתי שמח שיעלמו באופן מסתורי XDD.. ואין לי חמישי
3 דברים שהיית לוקח לאי בודד (בלי התחכמויות!!}: אייפוד עם כל השירים שאני אוהב, מחשב כדי שאני אוכל לתקשר עם אנשים ולשמוע מבזקי חדשות יומיים על דUלי, וDVD נייד כדי לראות הרבה סדרות XD. בית ספר או צבא? לא הייתי בצבא אז אני לא יכול לדעת
כיתה ח' או ט'? ט' ללא ספק[ח'
] חברים או סיינפלד? חברים
סרטי דיסני או סרטים...סרטיים או יותר? סרטיים יותר XD. אוי אגב היום ראיתי סופסוף את חתונת רפאים כמו שרצית XD. זה היה ביס 2 ><" ניו יורק או לונדון? NYC צביקה הדר או צביקה פיק? שניהם מעצבנים XD מאיה בוסקילה או מיכל אמדורסקי? כנ"ל
עדי אשכנזי או הכפילה שלה? {להזכירך-אני!}. כמובן שאת!XD מאמין לי שאין לי יורת מה לשאול?.. אני בהלם תסלח לי?

כמובן
ביי! ביי XD