Behind The Eyes Of

LostAnDelirious

New member
Behind The Eyes Of../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הקורבן לשבוע הזה הוא otollo או אור! כולם מוזמנים להתחיל להפציץ אותו בשאלות בלי לרחם, הוא גם ככה אוהבת לכתוב בכמויות

LostAnDelirious

New member
../images/Emo41.gifהשאלון הקבוע../images/Emo41.gif

שם מלא: גיל: איזור מגורים: מאכל אהוב: שיר אהוב: זמר/ת/להקה אהוב/ה חוץ מקלי: צבע אהוב: משפט חכם: מילה שאתה נוהג להגיד/אופיינית לגביך: ספר משהו שקשור ל: משפחה (ולא אני לא מדברת על יש לי 2 אחים וקוראים להם רגע ודודלי): משהו טוב שקרא לך בזמן האחרון: למה אתה פה
השאלה העמוקה: עד כמה אתה אוהב את קלי
והשאלה המתחלפת (שלא תתחלף לעולם ד"א): אם היית גיבור על איזה גיבור על היית
למה דווקא הוא/היא

otollo

New member
../images/Emo174.gifעונה

מישהו בכלל קורא תתשובות של זה? XDD שם מלא: אור ושם משפחה אני לא כותב באינטרנט
גיל: 15 וחצי איזור מגורים: כפר סבבה מאכל אהוב: אמממ..לא יודע אין משהו ספציפי שיר אהוב: לא יודע אני כבר מבולבל מרוב שירים אהובים זמר/ת/להקה אהוב/ה חוץ מקלי: דה ורוניקס, דה קורז, הקראנבריז, אבריל לאבין[בערך], קארי אנדרווד[בערך], פארמאור, אוונסנס, דוטרי ויש עוד בטח אני לא זוכר XD צבע אהוב: אין משפט חכם: There are three kinds of people in the world, those who can count and thouse who don't מילה שאתה נוהג להגיד/אופיינית לגביך: אממ. אני מתקן אנשים כל הזמן בשם המספר. זה נחשב?
ספר משהו שקשור ל: משפחה (ולא אני לא מדברת על יש לי 2 אחים וקוראים להם רגע ודודלי): יש לי אח אחד XD. לא יודע מה להגיד XD משהו טוב שקרה לך בזמן האחרון: אין משהו מיוחד למה אתה פה: איך אני שונא את השאלה הזאת
השאלה העמוקה: עד כמה אתה אוהב את קלי? אממ..מאוד
XD והשאלה המתחלפת (שלא תתחלף לעולם ד"א): אם היית גיבור על איזה גיבור על היית למה דווקא הוא/היא: פיטר פטרלי כי יש לו את כל הכוחות, DUH!
. סתם. לא יודע. XD

Noa0605

New member
שואלת

היי מה קורה? מה המצב? מה העיניינים? מה חדש? איזה שאלה היית רוצה שישאלו אותך? למה? ומה התשובה שלה? אם היית יכול לבחור מדינה לגור בה, באיזה היית בוחר? ובאיזה עיר? גם לך יש שביתה? גם אתה שונא את החיים שלך? גם לך משעמם? מה אתה עושה בזמנך הפנוי? סרט אהוב? ספר אהוב? תוכנית טלויזיה? דברים שאתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי: מנגן על כלי מסוים? איזה? חפירה XD

otollo

New member
../images/Emo174.gifעונה

היי היי! מה קורה? סבבה מה איתך?
מה המצב? זאת לא אותה שאלה?
מה העיניינים? כנ"ל
מה חדש? כלום
איזה שאלה היית רוצה שישאלו אותך? למה? ומה התשובה שלה? יא איזה שאלה חכמה!
. אבל אני אתן לכם לשבור את הראש לבד
אם היית יכול לבחור מדינה לגור בה, באיזה היית בוחר? ובאיזה עיר? בטקסס, בבית השכן לשל קלי
גם לך יש שביתה? אכן
גם אתה שונא את החיים שלך? חס ושלום XDD גם לך משעמם? כן
מה אתה עושה בזמנך הפנוי? נפגש עם חברים, מחשב, טלוויזיה, מוזיקה, בלה בלה. סרט אהוב? סדרת מת לצעוק ספר אהוב? סדרת הארי פוטר[למה זה נגמר למה
] תוכנית טלויזיה? גיבורים, האנטומיה של גריי, פמילי גאי, עקרות בית נואשות, סקראבס, הפמליה, איך פגשתי את אמא, כריסטין הישנה, חברים, בקיצור אני מכור לטלוויזיה דברים שאתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי: לא שאלת את זה כבר?
מנגן על כלי מסוים? איזה? גיטרה..אבל לא טוב במיוחד
הודגש באמצעות מדגישומטיק

TamirKC

New member
יאלה להפציץץץץץץץץץץץץץץץץ#$^#$@#%!@@!$!

מה קורה? מה שלום סטואי? |סמייליגבות| אז נתחיל, יאלה? צבע אהוב? אם יכולת לשמוע אלבום אחד תקופה של חצי שנה, באיזה דיסק היית בוחר? שיר אהוב של דה ורוניקס (חוץ מIn Another Life
): אם היית עושה פירסינג (נכון, אתה לא תעשה. אבל נגידXD ) איפה תעשה: משחק ילדות אהוב? אמא או אבא? איזה משתמש מהפורום אתה הכי אוהב? |סמייליגבות| דמות מצוירת אהובה? סרט וולט-דיסני אהוב? מיי דסמבר או ברקאווי? חורף או קיץ? עדי או תמיר? XDDDDD סתםסתם, אתה לא חייב לענות P: כריס או בלייק? אמריקן איידול או פמאלי גאיי? סובר או מייבי? אול איי נאו או דונט? אם היית חייב אבל חייב לאכול משו אחד במשך שבוע, מה היית אוכל? פוקימון אהוב? (חע) זהו, התייאשתי. בהצלחהD::::::::::::

otollo

New member
../images/Emo174.gifעונה XD

מה קורה? מה שלום סטואי? |סמייליגבות| אז נתחיל, יאלה? צבע אהוב? אם יכולת לשמוע אלבום אחד תקופה של חצי שנה, באיזה דיסק היית בוחר? שיר אהוב של דה ורוניקס (חוץ מIn Another Life ): אם היית עושה פירסינג (נכון, אתה לא תעשה. אבל נגידXD ) איפה תעשה: משחק ילדות אהוב? אמא או אבא? איזה משתמש מהפורום אתה הכי אוהב? |סמייליגבות| דמות מצוירת אהובה? סרט וולט-דיסני אהוב? מיי דסמבר או ברקאווי? חורף או קיץ? עדי או תמיר? XDDDDD סתםסתם, אתה לא חייב לענות P: כריס או בלייק? אמריקן איידול או פמאלי גאיי? סובר או מייבי? אול איי נאו או דונט? אם היית חייב אבל חייב לאכול משו אחד במשך שבוע, מה היית אוכל? פוקימון אהוב? (חע)

otollo

New member
../images/Emo174.gifנו תפוזבל ../images/Emo64.gif

מה קורה? סבבה XD מה שלום סטואי? |סמייליגבות| מעולה XD אז נתחיל, יאלה? כן למה לא
צבע אהוב? אין אם יכולת לשמוע אלבום אחד תקופה של חצי שנה, באיזה דיסק היית בוחר? משהו שאני לא מכיר כדי שזה לא יהיה משהו מאוס מדי שיר אהוב של דה ורוניקס (חוץ מIn Another Life ): Worlds Apart, אבריטינג איימ נוט, 4אבר, איי קנט סטיי אוואי. זה קשה#@!$@!#$ אם היית עושה פירסינג (נכון, אתה לא תעשה. אבל נגידXD ) איפה תעשה: אם אני חייב אז בגבה, אבל זה ממש לא יתאים לי
משחק ילדות אהוב? לא יודע, מחבואים? o_O אמא או אבא? איזה מין שאלה זאת XDD איזה משתמש מהפורום אתה הכי אוהב? |סמייליגבות|
כולכם XDD דמות מצוירת אהובה? סטואי כמובן!!!!1 סרט וולט-דיסני אהוב? הממ. מלך האריות נראה לי חח מיי דסמבר או ברקאווי? שניהם באותה מידה
חורף או קיץ? קיץ עדי או תמיר? XDDDDD סתםסתם, אתה לא חייב לענות P:
. כריס או בלייק? אף אחד
. אם חייבים אז בלייק כי הסינגל הראשון מהאלבום שלו נחמד והשם של האלבום מגניב. אמריקן איידול או פמאלי גאיי? פמילי גאי סובר או מייבי? סובר אול איי נאו או דונט? אממ... אני יודע שזאת דעה מוזרה אבל דונט
. למרות שAIK מדהים אני יותר מתחבר לדונט אם היית חייב אבל חייב לאכול משו אחד במשך שבוע, מה היית אוכל? סופגניות
[אני כותב את זה כי נורא בא לי סופגניה עכשיו] פוקימון אהוב? (חע) פיקאצ'ו ברור
הודגש באמצעות מדגישומטיק

ליטול B

New member
תענהההההה... ../images/Emo46.gif

מנשמע? נכון שעוגת שוקולד חמה זה טעים
?! לא נמאס לך בכל פורום להיות אדום
? סתם סתם
והשאלה הקבועה: אם הייתה לך אפשרות לחזור בזמן לאיזה שנה/חודש/יום הייתה חוזר?! ולמה!..

otollo

New member
../images/Emo174.gifעונה ../images/Emo6.gif

מנשמע? סבבה XD נכון שעוגת שוקולד חמה זה טעים?! כן
לא נמאס לך בכל פורום להיות אדום? XDDDD והשאלה הקבועה: אם הייתה לך אפשרות לחזור בזמן לאיזה שנה/חודש/יום הייתה חוזר ולמה?! לגן כי אז אין בעיות

MissMusic

New member
../images/Emo80.gifלא יהיה לי מה לשאול../images/Emo12.gif...ובכל זאת../images/Emo123.gif...

היי! מוכן? קח נשימה... מה קורה? איך בשביתה? חורש הרבה?
פרהה או סטואי? {הכשלתי אותך!!מואהאהאהאהאה}... חתולים או כלבים?{תיזהר...
}. זה תלוי באפן מסתבר או {} ?
צבע שנוא? 5 דברים שאתה לא יכול בלעדיהם: 5 דברים שהיית מסתדר מצויין בלעדיהם
: 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד (בלי התחכמויות!!}: בית ספר או צבא? כיתה ח' או ט'? חברים או סיינפלד? סרטי דיסני או סרטים...סרטיים או יותר?
ניו יורק או לונדון? צביקה הדר או צביקה פיק? מאיה בוסקילה או מיכל אמדורסקי? עדי אשכנזי או הכפילה שלה? {להזכירך-אני!
}. מאמין לי שאין לי יורת מה לשאול?.. תסלח לי?:) ביי!

otollo

New member

היי! שלומות! מוכן? איתך אף פעם אי אפשר לדעת
קח נשימה... תודה שאת אומרת, כי אם לא אז לא הייתי נושם
מה קורה? סבבה XD איך בשביתה? חרא חורש הרבה? זאת הבעיה, לא XD פרהה או סטואי? {הכשלתי אותך!!מואהאהאהאהאה}... לאאאאאאא מה זה השאלה האכזרית הזאת חתולים או כלבים?{תיזהר...} כלבים
. חעחע. זה תלוי באפן מסתבר או {} ? ברור ש{זה} זה {יותר} שווה[אבל באופן מסתבר] צבע שנוא? אין
5 דברים שאתה לא יכול בלעדיהם: מוזיקה, פלאפון, משפחה וחברים[אוווווווו], טלוויזיה[!!], מחשב. עצובXDD 5 דברים שהיית מסתדר מצויין בלעדיהם: בצפר, המורה שלי למתמטיקה[בעעעעעעעעעע] וכל מה שקשור בה, פיזיקה. יש בי שנאה למקצוע הזה, כמה ילדים לא נחמדים שהייתי שמח שיעלמו באופן מסתורי XDD.. ואין לי חמישי
3 דברים שהיית לוקח לאי בודד (בלי התחכמויות!!}: אייפוד עם כל השירים שאני אוהב, מחשב כדי שאני אוכל לתקשר עם אנשים ולשמוע מבזקי חדשות יומיים על דUלי, וDVD נייד כדי לראות הרבה סדרות XD. בית ספר או צבא? לא הייתי בצבא אז אני לא יכול לדעת
כיתה ח' או ט'? ט' ללא ספק[ח'
] חברים או סיינפלד? חברים
סרטי דיסני או סרטים...סרטיים או יותר? סרטיים יותר XD. אוי אגב היום ראיתי סופסוף את חתונת רפאים כמו שרצית XD. זה היה ביס 2 ><" ניו יורק או לונדון? NYC צביקה הדר או צביקה פיק? שניהם מעצבנים XD מאיה בוסקילה או מיכל אמדורסקי? כנ"ל
עדי אשכנזי או הכפילה שלה? {להזכירך-אני!}. כמובן שאת!XD מאמין לי שאין לי יורת מה לשאול?.. אני בהלם תסלח לי?:) כמובן
ביי! ביי XD

MissMusic

New member
../images/Emo80.gifאה,והקטע על דUלי הרג אותי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif.

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

אם זה אני מסכימה

a k c

New member
../images/Emo109.gif*****עם../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

לא עשיתי את זה

a k c

New member
../images/Emo109.gifהוו אורר../images/Emo123.gif../images/Emo99.gif

מה קורה? מה חדש? איך בילת את היום המליון ואחת לשביתה? השבוע הזה הולך להיות טוב כי...? השבוע הזה הולך להיות מחורבן כי...? איזה שיר אתה שומע עכשיו? נכון להיות אדום זה מגניב
? וכחולXD? שיר אהוב של קלי: שיר האהוב של הורוניקות
: תן לי שם של בנאדם סגיד אחד
: באיזה פרק אתה כבר בגיבורים
? הסרט האחרון שראית: השיר האחרון שניגנת: השיר האחרון שרת: הבנאדם האחרון ששלחת לו הודעה: הבנאדם האחרון ששלח לך הודעה: אמוטיקון תפוזוני אהוב: סטיה שלך: מאכל אהוב: שתיה אהובה: תוכנית טלוייזיה אהובה: דבר שממש מעצבן אותך: דבר שממש מעצבן אחרים שאתה עושה (יש לי הרגשה שאני יודעת את התשובה
): שתדע לך, שרק בגלל שאתה כל כך חשוב עשיתי לך שאלון ארוך מהרגילXDDD

otollo

New member

יא איזה כיף לי אני חשוב ^_^ מה קורה? סבבה[כולם שואלים את זה
] מה חדש? כלום[אני אפעם לא עונה על זה אחרת XD] איך בילת את היום המליון ואחת לשביתה? בלימוד עצמי[yeah. right] השבוע הזה הולך להיות טוב כי...? הוא לא הולך להיות טובXDD השבוע הזה הולך להיות מחורבן כי...? יש שביתה איזה שיר אתה שומע עכשיו? לא שומע
נכון להיות אדום זה מגניב? כן
וכחולXD? מנסיוני הדל בקומונה, גם
שיר אהוב של קלי: הגעתי למסקנה שאני לא יכול להחליט שיר האהוב של הורוניקות: כרגע וולרדס אפארט אבל זה כל הזמן משתנה תן לי שם של בנאדם סגיד אחד: קלי
. וסטואי אם הוא נחשב אדם
באיזה פרק אתה כבר בגיבורים? אני אמור להוריד את 9 היוםXD. הסרט האחרון שראית: חתונת רפאים היום בבוקר השיר האחרון שניגנת: הממ everything i'm not השיר האחרון שרת: זמזמתי את EIN כשניגנתי אותו XD הבנאדם האחרון ששלחת לו הודעה: לא זוכר..נראה לי שתמיר הבנאדם האחרון ששלח לך הודעה: ליטל.. ולא הייתי על המחשב באותו רגע. XD. סורי ליטל
אמוטיקון תפוזוני אהוב: לא יודע XD סטיה שלך: אין XDD מאכל אהוב: כל מיני
שתיה אהובה: קולה
תוכנית טלוייזיה אהובה: ראי את השאלון שליאור כתבה לי..פשוט אין לי כוח לחפור את זה שוב
דבר שממש מעצבן אותך: כשאנשים טועים בשם המספר@#$%@#52 דבר שממש מעצבן אחרים שאתה עושה (יש לי הרגשה שאני יודעת את התשובה): XDDD
ראי שאלה קודמת וחשבי

למעלה