../images/Emo174.gifעונה ../images/Emo9.gif
מה אתה עושה עכשיו? עונה על השאלוןXD מה אתה שומע עכשיו? לא שומע אם היית יכול להחליף את שמך בשם אחר, באיזה שם היית בוחר? אני ממש שונא את השם הזה..לא יודע למה..אבל אין לי שם ספציפי שהייתי רוצה... איך ייקראו לילדים שלך? אני רק יודע שאם תהיה לי בת אני אוהב את השם נועה
איך ייקראו לאשתך? מאיפה אני יודע XDD אתה מקלל הרבה? די אתה אוכל הרבה? די אתה שותה הרבה? די מתי בכית פעם אחרונה? לא זוכר XD מתי צחקת פעם אחרונה? לפני כמה דקות מתי השתעלת פעם אחרונה? וואלה, אני לא שם לב
מהו הספורט המועדף עליך? טניס..אבל גם זה בקושי ממתי אתה אדום בפורום? אממממ...*בודק בחיפוש*. מה-13 במאי
מי הפך אותך לאדום? אסי/הדר
הידעת שגם אותי מעצבן שאנשים טועים שבם מספר, וגם אני מתקן אותם? הווו! תמשיך ככה! שם המספר שליטה
מהו השיר השנוא עליך של הורוניקס? אין
. אבל הכי פחות אהוב How Long הידעת שבזכותך אני לא מפסיק לשמוע את הדיסק החדש שלהן? חעחע. אני מיסיונר ורוניקס מה דעתך על הדיסק החדש של קרי אנדרווד? די מאכזב...כמה שירים חמודים אבל לא טוב כמו אלבום הבכורה שלה מהו השיר השנוא עליך של קלי? SKOM מהו השיר הראשון של קלי ששמעת בידיעה שזאת היא? סינס אני חושב ולסיום- אני חייב לדעת- השאלון הזה חופר או לא? דווקא לא... נהנתי