מאלף שבלולים
Well-known member
תרגום?הגומץ?
תרגום?הגומץ?
תתפלאי אני הצעתי לעשות לבנות זוג רימינג והן כולן הרגישו לא בנוח לא רצו …. ממש בקשו להפסיקא, לא ביקשו.
ב. יש מקום הרבה יותר מעניין לפני זה....
א, לא ביקשו.
ב. יש מקום הרבה יותר מעניין לפני זה....
הכל תלוי מקלחת ונקיון עומק.ואם האשה היתה מבקשת ממך רימינג בחזרה? כמה אתה סימטרי בדברים האלה?
אין מקלחת בעולם שתנקה שם מספיק בשביליהכל תלוי מקלחת ונקיון עומק.
דווקא אצל נשים רימינג הרבה יותר נוח מאשר אצל גברים.
אני חושב, שאלה מאיתנו [גברים/נשים כאחת] שהמגע עם הפה והשפתיים מרגש אותם, ימצצו, ילקקו בלי חשבון.
מזכירה לי את התשוקה של אנשים לישבן של התרנגולת.אין מקלחת בעולם שתנקה שם מספיק בשבילי
רימינג זה אוברייטד.לא שאלת אותי, אבל כרגיל אני נדחף:
אני לא סימטרי. אין לי בעיה להעניק. כל עוד זה נתפס בצורה חיובית על ידי הגברת.
לקבל רימינג? התלבטות. לפעמים כן. אבל בשום אופן לא חדירה!
תלוי מי עושה לך את זה ומידת התשוקה שלו.רימינג זה אוברייטד.
למה לא בעצם? הרי לא התנסית. מה כבר יכול להיות?אבל בשום אופן לא חדירה!
תחשבי על צינור בקוטר 35 ממ שנכנס לך לתחת (אני בכוונה קצת בוטה)למה לא בעצם? הרי לא התנסית. מה כבר יכול להיות?
35 זה צול. נכון? או צול וחצי?תחשבי על צינור בקוטר 35 ממ שנכנס לך לתחת (אני בכוונה קצת בוטה)
לא נשמע לי כף גדול. למי שאוהב/ת, בהנאה.
צול זה 32 ממ.35 זה צול. נכון? או צול וחצי?
דבר בשפה שנוכל להבין.
אה... אז מה עושים מזה כזה סיפור.....צול זה 32 ממ.
צול וחצי זה 40 מ''מ.
טעות טכנית. צול זה אינץ כלומר 25.4 מ״מ ומכאן שצול וחצי זה בערך 38 מ״מ. לא עבה מדי לחלק הקדמי של האשה. אבל מאחור? נראה לי כואב.צול זה 32 ממ.
צול וחצי זה 40 מ''מ.
אלו מידות חוץ של צינור. צול הוא הקוטר הפנימי הנומינלי.טעות טכנית. צול זה אינץ כלומר 25.4 מ״מ ומכאן שצול וחצי זה בערך 38 מ״מ. לא עבה מדי לחלק הקדמי של האשה. אבל מאחור? נראה לי כואב.
מצד שני היו בנות זוג שממש אהבו את זה. שלי הוא הרבה יותר -יש הבדל דק בין כאב לעונג.
יותר מ-38 ממ? קיבלת את מלוא תשומת לבישלי הוא הרבה יותר
זה כבר נכנס לקטגוריות הסוסים...יותר מ-38 ממ? קיבלת את מלוא תשומת לבי![]()
הגזמת לגמריזה כבר נכנס לקטגוריות הסוסים...
תתחילי לעבוד על שרירי רצפת האגן..
סליחה!למה לא בעצם? הרי לא התנסית. מה כבר יכול להיות?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.