מה שחוויתי עד כה זה אצבע עמוק-עמוק פנימה תוך כדי שאני רוקד בתוכה. הבעיה היחידה הייתה עם הציפורן שלה...באחת מקבוצות הפייס היה דיון על פגינג. הכוונה לחדירת אשה לגבר עם דילדו או סטרפאון.
יש לי הרגשה שאף אחד מהדמויות הגבריות הקבועות פה, לא יספר על החוויה. האם הייתם רוצים להתנסות?
נשים, איך אתן עם זה?
יש לה זוג ידיים ארוכות. בוננזהמה שחוויתי עד כה זה אצבע עמוק-עמוק פנימה תוך כדי שאני רוקד בתוכה. הבעיה היחידה הייתה עם הציפורן שלה...
האם בת זוג יכולה להנות מזה או שזה סתם קוריוז?
מכשיר לא ניסיתי. אבל פעם היתה אחת שהבטיחה לי ניסים ונפלאות אם תמצוץ לי עם אצבע בישבן ותבצע עיסוי לערמונית תוך כדי ……באחת מקבוצות הפייס היה דיון על פגינג. הכוונה לחדירת אשה לגבר עם דילדו או סטרפאון.
יש לי הרגשה שאף אחד מהדמויות הגבריות הקבועות פה, לא יספר על החוויה. האם הייתם רוצים להתנסות?
נשים, איך אתן עם זה?
ניסיתי נחמד.באחת מקבוצות הפייס היה דיון על פגינג. הכוונה לחדירת אשה לגבר עם דילדו או סטרפאון.
נשים, איך אתן עם זה?
סיפרו לי שיש גם איזה חיבור/מגע עם הדגדגן, או דילדו שחודר לאישה בזמן שהיא צזיינת גבר.באחת מקבוצות הפייס היה דיון על פגינג. הכוונה לחדירת אשה לגבר עם דילדו או סטרפאון.
נשים, איך אתן עם זה?
באחת מקבוצות הפייס היה דיון על פגינג. הכוונה לחדירת אשה לגבר עם דילדו או סטרפאון.
נשים, איך אתן עם זה?
התעניינתי בזהבאחת מקבוצות הפייס היה דיון על פגינג. הכוונה לחדירת אשה לגבר עם דילדו או סטרפאון.
נשים, איך אתן עם
בכנות,בעבר היו לי מלא פנטזיות ואחרי גיל 50 הם הצטמקובאחת מקבוצות הפייס היה דיון על פגינג. הכוונה לחדירת אשה לגבר עם דילדו או סטרפאון.
נשים, איך אתן עם זה?
סחטיין על כולכם על הפתיחות.באחת מקבוצות הפייס היה דיון על פגינג. הכוונה לחדירת אשה לגבר עם דילדו או סטרפאון.
נשים, איך אתן עם זה?
כבר שמענו הרבה מכדי להיות מזועזעיםסחטיין על כולכם על הפתיחות.
אני לכשעצמי פשוט מזועזע מהרעיון.
אבל.. תעשו חיים. כל אחד עם מה שעושה לו טוב.
באמת???כבר שמענו הרבה מכדי להיות מזועזעים, אבל גבר שיבקש ממני סטרפאון, יירד לי ממנו באחת.
לא דילדו, אבל היתה מישהי שהגיעה עם מין שרשרת חרוזים שכל אחד יותר גדול מהשני...... בשלישי מאוד נהניתי, ברביעי נשברתיבאחת מקבוצות הפייס היה דיון על פגינג. הכוונה לחדירת אשה לגבר עם דילדו או סטרפאון.
נשים, איך אתן עם זה?
יש לי כזה בארון. קניתי לבעלי. נשאר באריזה,ירושה לילדים.לא דילדו, אבל היתה מישהי שהגיעה עם מין שרשרת חרוזים שכל אחד יותר גדול מהשני...... בשלישי מאוד נהניתי, ברביעי נשברתי![]()
את תמיד יכולה לתלות אותה במרפסת כקישוט דקורטיבייש לי כזה בארון. קניתי לבעלי. נשאר באריזה,ירושה לילדים.
ואם האשה היתה מבקשת ממך רימינג בחזרה? כמה אתה סימטרי בדברים האלה?לא ניסתה אף את לחדור אלי ולא רציתי,
לעומת זאת מישהי עשתה לי רימינג וזה בהחלט מהנה.
נראה לי יותר קשור לעולם הקשקשת אם כי אני בטוח שיש גברים שנהנים מזה כפי שיש נשים שנהנות מזיון אנאלי.
בינתיים לא מצאתי תחליף יותר מהנה מאיבר נשי חם ורטוב.
א, לא ביקשו.ואם האשה היתה מבקשת ממך רימינג בחזרה? כמה אתה סימטרי בדברים האלה?
הגומץ?א, לא ביקשו.
ב. יש מקום הרבה יותר מעניין לפני זה....
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.