?Begging for pegging

דקל נור*

Well-known member
באחת מקבוצות הפייס היה דיון על פגינג. הכוונה לחדירת אשה לגבר עם דילדו או סטרפאון.
יש לי הרגשה שאף אחד מהדמויות הגבריות הקבועות פה, לא יספר על החוויה. האם הייתם רוצים להתנסות?
נשים, איך אתן עם זה?

Ellis Murphy

Well-known member
באחת מקבוצות הפייס היה דיון על פגינג. הכוונה לחדירת אשה לגבר עם דילדו או סטרפאון.
יש לי הרגשה שאף אחד מהדמויות הגבריות הקבועות פה, לא יספר על החוויה. האם הייתם רוצים להתנסות?
נשים, איך אתן עם זה?
מה שחוויתי עד כה זה אצבע עמוק-עמוק פנימה תוך כדי שאני רוקד בתוכה. הבעיה היחידה הייתה עם הציפורן שלה...

האם בת זוג יכולה להנות מזה או שזה סתם קוריוז?

doriangray011

Well-known member
נשים, איך אתן עם זה?
מכשיר לא ניסיתי. אבל פעם היתה אחת שהבטיחה לי ניסים ונפלאות אם תמצוץ לי עם אצבע בישבן ותבצע עיסוי לערמונית תוך כדי ……
ניסינו. אחרי מקלחת טובה הגברת הכניסה אותו לפיה ואת האצבע לישבן. היא היתה מוצצת נפלאה עם תשוקה אמיתית והשקעה. אבל עם האצבע בישבן הרגשתי כמו בבדיקה לא נעימה. לא דיבר אלי אצבע ובטח לא דבר גדול יותר.
האם נשים נהנות להחדיר חפצים לגבר? נראה לי כמו סוג של נקמה.

אישון34

Well-known member
נשים, איך אתן עם זה?
ניסיתי נחמד.

אפילו מעבר. לא עם דילדו, או סטרפון, המירב עם משהו רוטט שנועד להחדרה אנאלית. איתו לא אחת אני משתמש על זוגתי, כך שיש לה חדירה כפולה.
______________________________________________________________________________________________________________________________________________

עם אצבע זה כמעט מתבקש, מי שמספר כמה שלא, אני לא יודע מה הוא עושה במין.

בעבר פעם מזמן הייתה לי חיפושית, מהסוג הישן, היה לי ולגברת אחת יחסי מין בתל אביב, מול הדופלינרים, בחניון צמוד לים, הייתה סופה מטורפת בחוץ, הרכב ממש זז, הגשם היכה בעוצמות מטורפות.

ואז בשניה שהיא גמרה, ובשניה שהיא רצתה שאגמור, היא הכניסה לי אצבע לישבן, ושם גמרתי עד בלי די.

היא טענה שהיו ברקים בשמיים, בדיוק ברגע, אני לא זכרתי את זה - אבל היו ברקים ברכב.

זאת הייתה הפעם הראשונה של החדרה. ולפי החיפושית, די מזמן.
________________________________________________________________________________________________________________________________________________

בעבר באו למשרדי שתי גבירות רוסיות מכובדות שטענו שהן עובדות בעיסוי ערמונית ושאלות האם זה חוקי?

התשובה הברורה היא......

בכל אופן אז רציתי לבקש, אבל לא ביקשתי.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

אז אפשרי לקלף את הצבע, והכול בסדר.

אישוניאיש.
אומרים לנו שיש סקס אחר.

יעיש התימני

Well-known member
נשים, איך אתן עם זה?
סיפרו לי שיש גם איזה חיבור/מגע עם הדגדגן, או דילדו שחודר לאישה בזמן שהיא צזיינת גבר.
אומר שמי דברים:
יש הרבה שמועות על כך שסטרייטים לא יודעים מה הם מפסידים כשהם מוותרים על חדירה מאחור. השמועות הללו מטופשות, כי גם הרבה גברים הומואים סולדים מחדירה אליהם, והם לא "אקטיביים" כאלה שרק חודרים ע"מ לגמור. יש אפילו אתר ברשת המיועד לגברים שמכירים בעובדה ש: חור תחת זה רק לחרא.
עם זאת, החיבור של כיס האשכים לפי הטבעת הוא איזור אירוגני נפלא, וגם פי הטבעת עצמו חובב טיפול בו - לקיקה, דגדוג, טפיחות קלות עם האצבע.
כל אלה שכאן, ממין זכר שחושבים שהם "לא בסדר" - אחים שלי, גם אני מסרב בתוקף לחדירות. זה מעולם לא היה נעים, זה מעולם לא ריגש אותי ובקיצור זה כואב.

Yakir4179

Well-known member
נשים, איך אתן עם זה?
עברתי את זה כ7 פעמים , בחנתי את היצר המיני שלי, למזלי טוב שהיא שימנה כמו שצריך ,לא עשה לי וואו לרצות סקס כזה , מעדיף אצבעות ורימינג שם מאשר חדירת דילדו, בדרך כלל זוגות שהגבר דו חזק יתנסו בזה בינהם הזוג​

שי12346

Well-known member
נשים, איך אתן עם
התעניינתי בזה
אפילו קניתי strapon ורציתי שאשתי תחדור אלי
היא מאוד נרתעה
אפילו מהעניין להכניס לי אצבע לפי הטבעת
לא התחברה
אפילו לstrapon עם ויברטורשיענג אותה
בקיצור - הצעצועים נזרקו לפח
ניסיתי עם אסורה - שתחדיר לי אצבע - מאוד נרתעה. כך הגעתי למסקנה שנשים נגתעות מכל מה שקשור לפי התבעת … האומנם ?
בסך הכל זה עניין משני אז זנחתי את זה
התמקדתי בעיקר שהוא הקשר הכייפי - כל מה שעושה לנו כייף

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
נשים, איך אתן עם זה?
בכנות,בעבר היו לי מלא פנטזיות ואחרי גיל 50 הם הצטמקו 🙃ואם יש לי פרטנר מצויין וכימיה,אין לי שום בעיה לגרום לו לעונג צרוף גם עם זה ולנסות.

Gu987

Well-known member
נשים, איך אתן עם זה?
סחטיין על כולכם על הפתיחות.
אני לכשעצמי פשוט מזועזע מהרעיון.

אבל.. תעשו חיים. כל אחד עם מה שעושה לו טוב.

דקל נור*

Well-known member
סחטיין על כולכם על הפתיחות.
אני לכשעצמי פשוט מזועזע מהרעיון.

אבל.. תעשו חיים. כל אחד עם מה שעושה לו טוב.
כבר שמענו הרבה מכדי להיות מזועזעים 😏 , אבל גבר שיבקש ממני סטרפאון, יירד לי ממנו באחת.

Gu987

Well-known member
כבר שמענו הרבה מכדי להיות מזועזעים 😏 , אבל גבר שיבקש ממני סטרפאון, יירד לי ממנו באחת.
באמת???
טוב, אז רשמתי לי נקודת זכות אחת .

בסיכום כללי של הנקודות שצברתי, הסכום הכולל הצטבר ל
נקודה אחת.

נשים, איך אתן עם זה?
לא דילדו, אבל היתה מישהי שהגיעה עם מין שרשרת חרוזים שכל אחד יותר גדול מהשני...... בשלישי מאוד נהניתי, ברביעי נשברתי :unsure:

מאלף שבלולים

Well-known member
לא ניסתה אף את לחדור אלי ולא רציתי,
לעומת זאת מישהי עשתה לי רימינג וזה בהחלט מהנה.
נראה לי יותר קשור לעולם הקשקשת אם כי אני בטוח שיש גברים שנהנים מזה כפי שיש נשים שנהנות מזיון אנאלי.
בינתיים לא מצאתי תחליף יותר מהנה מאיבר נשי חם ורטוב.

דקל נור*

Well-known member
לא ניסתה אף את לחדור אלי ולא רציתי,
לעומת זאת מישהי עשתה לי רימינג וזה בהחלט מהנה.
נראה לי יותר קשור לעולם הקשקשת אם כי אני בטוח שיש גברים שנהנים מזה כפי שיש נשים שנהנות מזיון אנאלי.
בינתיים לא מצאתי תחליף יותר מהנה מאיבר נשי חם ורטוב.
ואם האשה היתה מבקשת ממך רימינג בחזרה? כמה אתה סימטרי בדברים האלה?

למעלה