טוף, השרשור הזה לקח לי דיי הרבה זמן להכין, ואני מקווה שתהנו ממנו... אלה תמונות של כמה מהכוכבים לפני תקופת אי אר, ורובן דיי מבדרות והראשון, כמובן, מארק...... תודו שהוא נראה מקסים
אנתוני - אכן נראה מקסים... רוצח קטן ) נוח - כל עוד הוא בלי זקן הוא נראה נהדר! אין מה לעשות כנגד זה..כ"כ חמוד! וזאת לא נראית לי מאורה (אבי..).. האשה בתמונה דווקא דומה לאיזו שחקנית אחרת.. שכחתי את השם שלה.. את בטוחה שזו מאורה? שרי - חחח! ואין מה להוסיף לזה.. גוראן - גם נראה כמו רוצח קטן! אלכס - גם פה - חחחח! משעשע. לורה - באמת דומה לעצמה. איזה מוזר זה להגיד את זה..
ונראה לי שאת צודקת - הוא שם שן ערבובייה של תמונות (זה איזה אתר שכוח אל) ויכול להיות שזו לא מאורה, פאשלה שלי! גם לא ממש ברור לי מי זו... בגלל איכות וזמן התמונה זה נראה לי דומה במידה מספקת למאורה... אבל אני אלך לפש משהו אחר למען הסר ספק! תודה על התיקון
היה ממש כיף להכין את השרשור הזה ) אני חולת אי אר מאז העונה הראשונה, וזו גם הסדרה היחידה שאני רואה... אפילו עכשיו כשאין לי כבלים בדירה ואין לי זמן לישון אני מקפידה להקליט את זה כל שבוע (שיקליטו לי יותר נכון) או להתנחל אצל איזה חברה ולראות! וכן זו היא!! אלה מהאתר הרשמי, למען הסר כל ספק!