before the goodbye

before the goodbye ../images/Emo58.gif

סוף הפרק די צימרר אותי. אוליביה מסבירה לניומנס שהמצב של קאסי מאוד *לא* טוב, היא אומרת שייכנסו אלייה. היה מרגש כשאמרה שחשוב שיזכרו שקאסי בתרדמת ולא מרגישה כאבים. עוד קטע חזק כששרון אמרה שקודם היא וניק ייכנסו, אבל אוליביה הסבירה שעדיף שכולם ייכנסו ביחד. אפשר היה להבין מבין השורות שלא נשאר לקאסי הרבה זמן, זו בעצם הולכת להיות הפרידה המשפחתית. ויקטור עוד מזכיר לליב שמדובר בנכדה שלו, שהמומחים בדרך, ושיעשו הכל כדי להציל אותה, אבל כולם מבינים שזה הסוף. כל שבט ניומן (ודוריס) עכשיו בבי"ח, גם ויקטוריה ונוח. עוד בפרק: גב' צ'נסלר בסיפור נוסח 'טיטאניק' משנות התרפפ"א שלה, אבל שוב ג'ייטי לא מיישם את המסר והגאווה מפריעה לו להיפתח למאק (מה שכן הוא פתח חולצה, נייס בודי). היא מצידה ממשיכה להיות לחוצה כמו טמפון, בסוף הפרק מפתיעה ועושה את הצעד ומנשקת אותו. כנראה הבינה שהמשיח יגיע לפני שג'ייטי יספר מה בליבו. (מי קבע באמת שבת לא יכולה להיות זו שנפתחת ראשונה ועושה את הצעד הראשון?) עוד מפגש של טריבל טום ואשלי! שוב פול מבריז לה, וטום מצליח לפתות אותה ליציאה לילית.... מה ייסגר איתם, מעניין. אשלי לא יכולה לשער עם מי היא הסתבכה... פיליס וכריסטין בעימות על רקע בקשתה של כריס לשכן את דניאל בביתה, כדי להימנע מלחץ תקשורתי (ומוכנה לעשות לו בייביסיטר 24/7) ביום שני - THE END אל תחמיצו...

pumiki25

New member
../images/Emo7.gif

הפרק של ה - 20 כבר ירד במלואו, כשהפרק של ה - 19 עוד תקוע ב - 75%. אה, what the heck. הולכת לצפות...ולייבב

SoldieRonit

New member
איזה רטט של התרגשות .מה שאני הפסדתי

את זה בפעם הראשונה -אזכה לראות עוד 4 שנים

Dawn12

New member
../images/Emo7.gif

נתחיל מזה שעשיתי טעות והתחלתי לצפות בפרק הזה תוך כדי אכילת טוסט טעים במיוחד. לא צריך לציין שברגע שהגיע הפלאשבק של קאסי איבדתי את מעט התיאבון שעוד היה לי...
הפרק הזה שודר אצלנו לפני שנתיים ומשהו לדעתי ואני עדיין זוכר אותו די טוב (שזה נדיר אצלי כמו שכבר הבנתם) כך שהאפקט היה עבורנו חזק עוד יותר. ואם אפשר להחמיא בסיטואציה הזאת - ג'ושוע לא מאכזב גם הפעם. היה לא קל לראות אותו היום. אבל הבעיה האמיתית שלי היא עם שרון. בכל פעם שהיא נמצאית על המסך אני מתחיל להרגיש את המחנק הזה בגרון. זה בכלל לא משנה מה היא אומרת או עושה כי כל מה שאני רואה הוא את צרחות האימים שלה בלוויה של קאסי.
וזה רק הולך ומחמיר ככל שהפרקים האלה מתקדמים. מזל שיש לפעמים אתנחתות קומיות (היום זה טום, בפרק הקודם גלוריה) כי הן מאוד נחוצות.

pumiki25

New member
../images/Emo14.gif

שחר, את האתנחתא הקומית סיפקו עבורי דווקא ג'יי.טי, קת'רין (עם הקשקוש הקיטשי להפליא, תסלחו לי, על אותו סיפור האהבה הבלתי-ממומש בינה ובין הצייר על ספינת השייט. אם הטיטניק לא הייתה שוקעת, עוד הייתי יכולה לתאר לעצמי את הסיטואציה גדושת הרומנטיקה והפוטנציאל מתרחשת על סיפונה) ומקנזי. ואם במקנזי עסקינן - אני חייבת לציין שהפעם הצלחתי לאתר ברייצ'ל (רייצ'ל, נכון?) מחוות קטנות כאילו הורישה לה אותן אשלי. השחקנית עדיין לא מוצאת חן בעיניי, למרות זאת. זו מקנזי אחרת, מקנזי חדשה. אמיליה, לעומת זאת...זו הייתה הפעם הראשונה שראיתי אותה, ולמרות העובדה שלא היה לה בכלל טקסט, היא הרשימה אותי לטובה. יש לה נוכחות חזקה, בדומה להת'ר. אני כבר מסוגלת לקבל אותה כויקטוריה, בניגוד לרייצ'ל כמקנזי. טום...אממ, עכשיו ברור לי למה אתם מכנים אותו "טריבל טום"
גם בו צפיתי היום בפעם הראשונה, והאמת היא שאין לי מושג מי הוא. אני זורקת ניחוש פרוע (בד"כ אני קולעת, מקווה לא לפספס הפעם
), אבל באמת פרוע - אבא של מייקל וקווין? האקס של גלוריה? זה רק נדמה לי, או שהמשחק של לורלי השתפר במידה? וקאסי...צפיתי בפרק בשעות המוקדמות (מאוד!) של הבוקר, כך שלא הכול חרוט, אבל אני זוכרת ש, כשהניומנס נכנסים לחדר של קאסי, נוגנה ברקע מוזיקת פעמוניי רוח ילדותית כזו, תמימה, נאיבית. שקט עדין שכזה, שברירי, נוגע. מצמרר. שקט של סוף.

את חמודה את

כבר אוהבת את אמיליה! אני ואת נסתדר טוב, מעכשיו תורידי יום יום את הפרקים האמריקאים וניצור חזית אמילית מיוחדת ונביא לשחר בהפוכה!
טריבל טום - זה הניק ניים של קווין (הוא אבא שלו, קווין ומייקל אחים חורגים - אותה האמא - גלוריה). בנאדם רע שהתעלל בו וגרם לו לתסבוכים רבים.

pumiki25

New member
../images/Emo6.gif

תהיה בטוח שאוריד - עכשיו במיוחד, עם פרוץ ההיעדרות הממושכת של צח"מ מערוץ 3. אני פשוט אצטרך את המנה הצח"מית היומית שלי
והיי - הייתי קרובה מספיק עם טריבל טום, לא?
תודה על התשובה! (...ועוד הערת ביניים קטנה וחסרת משמעות לגביי טום: אולי מישהו יכול להגיד לו שאם הוא צובע את השפם, אז כדאי שכבר יצבע גם את השיער?
)

SoldieRonit

New member
בא לי להקיא ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifאלוהים,איזו מועקה

שמישהו ישלוף לי אותה מהבטן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שתמות כבר
עד שהיא תמות ,אני אלך קודם -אני בחיים לא אחזיק מעמד בקטעים האלה ..אני מקוה שחברת "טישו בע"מ" (סתם המצאתי שם,אני לא עושה פירסומות
) התחילה בייצור מוגבר

pumiki25

New member
רונית, כבר אמרתי מתישהו...

מנכ"ל Kleenex כבר יכול להתחיל לעצב את הוילה החדשה, והכול על חשבוני

למעלה