רשמים מהתערוכה
במאקרו מאוד נהניתי, מהארגון, מהמבחר, מהחדשנות, מהחברה ומהבירה! במיקרו: האחים רוזנבלט מעליית הגג מבשלים בירה מצוינת, מגישים באהבה ולא חוסכים בהסברים. אחלה דוכן עם בירות מצוינות(את החיטה לא אהבתי לא לכעוס...) ושילובים מרשימים. נרכשו בקבוקי בירת מרווה. מבשלת שפירא: הפתיעה אותי עם בירה שיושנה עם שבבי עץ שהושרו בג'ק דניאלס, ניסיון מעניין ומוצלח. נרכשה שישיה ועוד כל מיני. בירת הייננים המדוברת: אז תרמתי 10 ש"ח וקיבלתי טעימה, תכל'ס, לא טעים, שטוח ודליל, לפחות תרמתי. אלכסנדר בלק: אחלה, הגרין ממש לא טעימה. ליד הדוכן של ג'מס היה ריח של שתן, אבל התעקשתי לטעום וחבל, הריח לא היה מהבירה אבל לא היה נעים שם כלל והבירות לא היו מוצלחות. הבירות של רונן: מכוערת, חצופה וכו', מעולות! היה איזה דוכן ששילב דלעת בבירה, אהה לא אהבתי. הדוכן של בנימינה ספיריטס הכין קוקטיילים על בסיס בירה עם הרבה שואו ועשן, למען ההגינות אומר שהיה אפילו טעים, הם השתמשו בספרינגבנק CV לקוקטייל, אני העדפתי אותו נקי להפוגה קצרה מהבירה. בדוכן של רדקס היה ווסטמלה מהחבית, אחלה בירה! בדוכן של נורמן היו כל מיני ברוקלין אז טעמתי ורובן היו טובות, שוקולד סטאוט זכורה לי לטובה. סלרה וליבירה הגישו בירות מצוינות. שוף לא הגישו את הנייס וחבל. היו עוד כל מיני שלא נחקקו בזכרוני. אני קינחתי בהמבורגר בדיקסי יחד עם ברנרדוס קריסמס אייל. וזהו עד לשנה הבאה!