BEERS 2012

eran735

New member
BEERS 2012

איך היה? אשמח לשמוע רשמים מכיוון שלא יצא לי להגיע היום ואני גם לא בטוח שאני אספיק מחר

matan5165

New member
היה ממש טוב

חזרתי כרגע (עצירה קטנה לאוכל) ואני חייב לציין שהיה ממש מצוין. בנוי ומתוכנן בצורה רצינית, טובה ונוחה. הטעימות היו ללא הגבלה ככה ששתינו לא מעט והראש בהתאם. סה"כ אני והאישה חזרנו ממש מרוצים. בהזדמנות הזאת אני רוצה להגיד תודה רבה לתפוז על הכרטיס הזוגי. אחלה יוזמה.

deathstar

New member
היה ממש כיף

ניסיתי המון בירות שלא יצא לי לנסות לפני (העובדה שהטעימות היו בחינם עזרה :)) ורובן היו טעימות מאוד. ניסיתי בעיקר סטאוטים ו ipa-ים ונהנתי מאוד.

foodnwine1

New member
שווה. אהבתי את הסיידרים.

גם כמה בירות. מבחינתי ההודית המכוערת היתה הטובה ביותר

shirinc

New member
היה טירוף!

לא יאומן שהכל היה חינם, חופשי ובלי הגבלה. הכרתי אולי 60-70% מהבירות. שמחה על פריצתם של הסיידרים לשוק. לצערי מבשלות ישראליות לא מעטות נבצרו ובלטו בהיעדרן (דוגמת "אביר האלה", "גל'ס", "מייבירוביץ"...), נרמז לי שעלות הדוכן הייתה גבוהה מאד ולא משתלמת, וזאת בנוסף לכך שחולקו, כאמור, טעימות חופשי ביום הראשון. כך שיוצא שמבשלה קטנה צריכה לשלם הרבה מאד כסף, גם תשלום על הדוכן, שהיה מאד גבוה יחסית לפסטיבלי בירה גדולים אחרים, וגם להפסיד/לא להרוויח כסף על טעימות. כדי לא להשתכר מידי וגם כדי להקל במעט על המבשלים, ביקשתי רק טעימה קטנטנה בכל פעם וניסיתי רק בירות שבאמת רציתי לטעום. עם זאת פגשתי במבשלות חדשות שלא הכרתי, דוגמת "טקוונביר" החדשדשים שעושים רושם טוב, טעמתי פורטר או סטאוט שלהם שהוספו לו פולי אספרסו מרוסקים, לא רע בכלל בתור התחלה. הם מכינים גם שיכר דבש כלשהו ללא גלוטן, ועוד משהו היה שם שאני לא מצליחה לזכור. אם פספסתם את זה אתמול אתם חייבים את זה לעצמכם, לכו, אפילו לשעה אחת אם אתם עסוקים מידי.

shirinc

New member
שכחתי להוסיף - האחים רוזנבלט

טרומן 1883, ועוד איזו בירה עם מרווה - ואוו... לא לפספס אותן

matroz

New member
אלכס מטקוונביר

מכינים סטאוט אספרסו מצויין. יש לנו היכרות ארוכה דווקא מתחומים אחרים (אומנויות לחימה), אבל שנינו מאוד אוהבים סטאוטים, והסטאוט הנ"ל חזק מאוד בטעם האספרסו. לגבי שיכר הדבש - חברתו רגישה לגלוטן כך שהם הכינו תמד, שהוא המשקה הנ"ל.

William Kidd

New member
תודה תודה

מה שטעמת זה ה Dark Crow - סטאוט קפה שעובר תסיסה שנייה עם קפה טחון. חוץ מזה היה לנו את Taekwonbeer - APA מריר, קליל ונחמד. והתמד (Mead) - משקה אלכוהולי שמותסס על דבש. היינו פעם ראשונה (בתור מוזגים) והיה כיף מאוד. המון תודה על הפידבקים (חיוביים ושליליים). אלכס

matroz

New member
היה אחלה

אני אפרסם רשמים בבלוג מאוחר יותר, עוד לא הספקתי. סה"כ לא היו הפתעות מיוחדות, היו דברים טובים והיו דברים רעים (מאוד). גם אני השתדלתי לא לשתות יותר מדי בהתחשב שאחרי זה המשכתי לפאב לחגוג. אבל עדיין שתיתי לא מעט. לטעמי הבירה הטובה ביותר הייתה של דגן ממבשלת הדובים עם ה Indira.

matroz

New member
עודכנו רשמים

נזכרתי בעוד כמה בירות טובות של העץ הבודד, מבשלת השחר. סה"כ לא מעט טובות.

nukke

New member
היה מצוין

הארגון היה לעילא ולעילא. החלל המעגלי זאת הברקה. היו מלא בירות גרועות ומלא בירות טובות. חסרו לנו מבשלות הביניים, אלה שכבר לא מבשלים בעליית הגג/ במרתף, אבל עדיין לא מבשלים ממש באופן מסחרי (לאפינג בודהה ומיבירוביץ' חסרו לי באופן אישי). חסרו גם תאי שירותים. משום מה בכל מקום אליו הגעתי שירותי הנשים היו נעולים. זה אילץ אותי ואחרות להכנס לשירותי הגברים וזה לא נעים בכלל, לשני המינים.

rustynail

New member
רשמים מהתערוכה

במאקרו מאוד נהניתי, מהארגון, מהמבחר, מהחדשנות, מהחברה ומהבירה! במיקרו: האחים רוזנבלט מעליית הגג מבשלים בירה מצוינת, מגישים באהבה ולא חוסכים בהסברים. אחלה דוכן עם בירות מצוינות(את החיטה לא אהבתי לא לכעוס...) ושילובים מרשימים. נרכשו בקבוקי בירת מרווה. מבשלת שפירא: הפתיעה אותי עם בירה שיושנה עם שבבי עץ שהושרו בג'ק דניאלס, ניסיון מעניין ומוצלח. נרכשה שישיה ועוד כל מיני. בירת הייננים המדוברת: אז תרמתי 10 ש"ח וקיבלתי טעימה, תכל'ס, לא טעים, שטוח ודליל, לפחות תרמתי. אלכסנדר בלק: אחלה, הגרין ממש לא טעימה. ליד הדוכן של ג'מס היה ריח של שתן, אבל התעקשתי לטעום וחבל, הריח לא היה מהבירה אבל לא היה נעים שם כלל והבירות לא היו מוצלחות. הבירות של רונן: מכוערת, חצופה וכו', מעולות! היה איזה דוכן ששילב דלעת בבירה, אהה לא אהבתי. הדוכן של בנימינה ספיריטס הכין קוקטיילים על בסיס בירה עם הרבה שואו ועשן, למען ההגינות אומר שהיה אפילו טעים, הם השתמשו בספרינגבנק CV לקוקטייל, אני העדפתי אותו נקי להפוגה קצרה מהבירה. בדוכן של רדקס היה ווסטמלה מהחבית, אחלה בירה! בדוכן של נורמן היו כל מיני ברוקלין אז טעמתי ורובן היו טובות, שוקולד סטאוט זכורה לי לטובה. סלרה וליבירה הגישו בירות מצוינות. שוף לא הגישו את הנייס וחבל. היו עוד כל מיני שלא נחקקו בזכרוני. אני קינחתי בהמבורגר בדיקסי יחד עם ברנרדוס קריסמס אייל. וזהו עד לשנה הבאה!

Desert Seagull

New member
אכתוב בהרחבה בהמשך

אולי באשכול הסופש. בגדול היה מוצלח יותר ארגונית מאשר ב2011. תמיד יש לאן להשתפר אבל באמת היה טוב יותר מאשתקד מבחינה זו. באשר למבשלות הרבה היו חסרות לי אבל ניסיתי הרבה דברים טובים אחרים. כאמור הרחבה בהמשך.

syko1

New member
מסכים לגבי האירגון

באמת היו הרבה בירות טובות מאוד, לא חושב שמישהו הזכיר את העוג דופלבוק שהיתה בעיני בירת הספיישל הכי מקצוענית בכנס. היו גם בירות מבישות כמו אלנבי של אחוזת בית שעשויה עם מי קולחין טריים מאלבני ככל הנראה ומכאן השם.

למעלה