Bee Gees

Apple Scruff

New member
Bee Gees

איזו להקה אדירה. [מקום לשאילת שאלות בקשר אליה, זה כאן נכון?;;] בכל מקרה, כבר תקופה ארוכה שאני מחפשת אלבומים מוקדמים של הלהקה. הכוונה ללפני כל תקופת הדיסקו-טינג, יותר בכיוון של First Of May, How Deep Is Your Love וכולי. ומצאתי את הפורום הזה כהמקום הנכון לשאול- למישהו יש המלצה?:]

wawadhani

New member
הבי ג'יז שלפני

בהחלט להקה אחרת והרבה יותר טובה לטעמי. שנים לא תפסתי מהם בגלל תקופת הדיסקו, וחבל. לדעתי אחת ההמלצות שתקבלי כאן היא על האלבום Bee Gees 1st שאותו רכשתי ממש לא מזמן (גם מהמלצה שקיבלתי כאן) ועדיין בהליכי היכרות איתו, אך מרגישה חופשי להמליץ עליו בחום

wawadhani

New member
קישור

שכחתי להפנות אותך לכאן סקירה של המלנכולי שמבזבז את כשרונו בכתיבה כאן במקום להוציא איזה רב מכר

melancholy man

New member
בקרוב בחניות

ספרי החדש: 50" דרכים חדשות מפתיעות ומענינות לאיית חמישים דרכים חדשות ומפתיעות"
תודה על המחמאה והלינק, אני רק רוצה להגיד, שה 1ST של הביי ג'ייז הוא אחלה אלבום, אבל ממש לא סוף הסיפור אלא ההתחלה שלו, כמעט כל מה שהם עשו עד 1972 בערך, הוא מאוד מומלץ, בזמן האחרון אני שוקע הרבה לתוך האלבום הנפלא אודסה, שהיה אמור להיות היצירה הגדולה שלהם אבל איכשהו נתקע באמצע והפך לסתם אלבום מדליק ומקסים. בכל מקרה, שני אלו יחד עם Idia ו Horizontal הם בהחלט רבעיה פותחת מנצחת.

wawadhani

New member
רוצה חתימה ../images/Emo13.gif

אקח גם את ההמלצות האלה לתשומת ליבי. אל תשכח שאני, כמו Bee Gees 1st, רק בתחילת דרכי בכל מה שקשור להיכרות איתם והאמת עם עוד המון להקות וזמרים אחרים המוזכרים כאן, לזכותי יאמר שאני לוקחת כל המלצה כאן ברצינות רבה, אולי אפילו יותר מדיי ברצינות, כבר לא עומדת בעודף האינפורמציה. (אחרי כמה זמן מקבלים כאן תואר ראשון? אפשר לשלב גם תואר שני תוך כדי?...)

strangebrew

New member
זה הרי ידוע

שכל הספרים הטובים הם לא באמת רבי מכר.
אז מלנכולי, אני מצפה שהספר החדש שלך יופיע רק בשוקן, בבל או בכרמל וימכור רק 50 עותקים, כולל חברים ומשפחה. מצטרפת להמלצה שלך שניכם על הbee gee's 1st, אלבום מדליק לאללה ואחלה דרך להתחיל איתם. בייחוד השיר New York Mining Disaster שאני יכולה לשים בלופ כמעט אינסופי. כיף של אלבום. מתאים לבוקר קיצי במיוחד. משם אפשר להמשיך לאלבום שבא אחריו, horizontal, שתמיד נראה לי מעט יותר מתוחכם מהראשון, ממנו אני אוהבת במיוחד את Really and Sincerely, שהוא באמת שיר יפיפה, וThe Change Is Made שהוא הרבה יותר בלוזי ומדליק. נותר רק להצטערת שהם הפכו למה שהם הפכו אליו
. היינו יכולים לקבל את אחת הלהקות הפסיכדליות הידועות הכיפיות ביותר.

strangebrew

New member
ואיזה קליפ או שניים ../images/Emo13.gif

כאן יש את ניו יורק, ופה יש גרסאת קריוקי למוגבלים
וזה אחד הדברים ההוזיים ביותר שיצא לי לשמוע (רק תקשיבו למילים, קרע אותי מצחוק), מאלבום idea. וגם הלינק הבא הוא אחד השירים שלהם שאני יותר אוהבת מהאלבום הוריזונטל. enjoy.

Apple Scruff

New member
New York Mining Disaster

נורא מזכיר את You Like Me Too Much של הביטלס בשלב מסויים

wawadhani

New member
בקשר לשיר הספציפי

של הביטלס אני לא בטוחה, אבל בהחלט אפשר היה לחשוב שהשיר יצא מתוך האלבום Help

Apple Scruff

New member
חייבת להסכים.

הם היו מעולים, ואז פתאום הגיע כל הדיסקו הזה והרס אותם אותם><' בגלל זה עד היום התלבטתי בקשר לקניית הדיסקים שלהםP: תודה לכולם

giloni

New member
הדיסקו לא הרס אותם

הוא בנה אותם כלכלית עד יומם האחרון (שעבור אחד מהם כבר הגיע, לצערנו). מה שכן, הוא פגע ללא ספק במעריצים הוותיקים שזיהו אותם עם גל הפסיכדליה הבריטי של סוף שנות השישים. עם זאת, דבר דומה קרה לכמה מעריצים של פינק פלויד מאותם ימים שעבורם Dark side סימל את הסוף, בעוד עבור מעריצים אחרים הוא סימל את ההתחלה. יקי

melancholy man

New member
זה קרה גם לג'נסיס

ולהמון אחרים, הרצון הזה להשאר עדכני וליצור במיינסטרים המשתנה תמיד, הוביל להמון תוצאות משונות ומביכות, אם כי בפינק פלויד (שעלי נמאסו קצת אח"כ) זה בא ממקום אחר קצת.

Barmelai

New member
זה נכון

פינק פלויד לא רצו לשנות כלום מבחינה מוסיקלית, פשוט נגמר להם הסוס מתישהו. הם עברו את השיא היצירתי. ווטרס כן רצה להתפתח אבל גם לו אפעס נגמר הסוס. הביג'יז לעומתם לא סיימו שום סוס, הם לא רכבו על פוני, אפשר אפילו לומר שהיה להם חמור ארוך. מאוד. בתחום החדש, הדיסקו ,הביג'יז היו תותחים כבדים, ומן הצדק לבחון את השירים שהם כתבו בתוך הז'אנר שהם יצרו בו. כנ"ל ג'נסיס, אם היו מחליפים את השם למשהו אחר, נניח ג'נפילקולינס היה יותר קל לשפוט אותם בתוך הזאנר החדש שהם בחרו לעבוד בו - מיינסטרים פופ.

Jflyaway

New member
נו... עוד פעם ?

שוב צודק הברמלאי. מה יהיה? בסוף נחשוב שיש לו טעם..
זה נכון כל כך: יש לבחון מוצר מוסיקלי בתוך הז'אנר של ע צ מ ו ולא להיות גזען. ביחס למה שקרה בז'אנר הדיסקו - הבי ג'יז היו התורמים האייכותיים יותר, ואגב HOW DEEP IS YOUR LOVE תופס אצלי מקום של כבוד עד היום. שיכחכו הציניקנים, אבל אני חושב שבין המוסיקאים היוצרים יש תמימות דעים בעניין הכבוד ל B GEES ב כ ל השלבים שלהם. והברמלאי - בגלל שאני מסכים איתך פעמיים ביום - קבל שי במסרים

למעלה