Bedzin - שלוש שאלות

הלני

New member
Bedzin - שלוש שאלות

ב "מסמכי הרשימות" שהועלי לאינטרנט באתר יד ושם מצאתי ממצא מפתיע ואני עדין אינני יודעת איך לעכלו... בינתיים: 3 שאלות: 1. מנסיונכם: מה יכולה להיות הסיבה שלאב שנולד והיה תושב Nowy Sacz, ואם - ילידת Rzedzin שליד טרנוב, בן הבכור נולד ב- BEDZIN ? 2. לפי אתר RTRF יש מסמכים על המקום בירושלים. האם מישהו סקר אותם ויודע מה יש בהם? לאיזו תקופה הם מתיחסים? 3. לאיזה ארכיון יש לכתוב כדי לקבל מידע היכן עשוי להיות רישום לידה משנת 1896 : Katowice או Kielce? תודה, הלני

הלני

New member
תודה. האם יש לך נסיון

באשר לקשר עם הארכיון הנ"ל? אם כן, איך היה הקשר: בפולנית/אנגלית? בדוא"ל? יעיל? תוצאות רצויות? תודה על כל מידע. הלני

ornan

New member
הארכיון בקטוביץ

אני פניתי לארכיון לאחר שמצאתי רשומות ב JRI במקרה אחד , כמו כן בפעם נוספת לאחר שהצטרפתי לפרוייקט שערך ג'ף צימבלר להוצאת המסמכים, במקרה הנ"ל ג'ף גייס אותנו תמורת תשלום והוא הוציא מהארכיון איתו הוא בקשר את כל רשומות בנד'ין עד 1904. לאחר פניה מסודרת דרך ה JRI והסדרת התשלום בדולרים לJRI קבלתי את המסמכים. אני מנסה לחשוב כיצד לעזור לך
כעקרון יש לי את הרשומות, כרגע הן אצל חבר, הנקודה היא שהחיפוש בהן די מתיש ואני ממש לא פנויה לכך עכשיו. אם יש לך קצת סבלנות, אשתדל לעזור לך בעוד זמן מה.... הוסיפי בבקשה את שם האדם שאת מחפשת כפי שהוא מופיע אצלך בלועזית וננסה לעזור לך.

הלני

New member
שוב תודה ואף שהסקרנות 'אוכלת' אותי

אני אמתין בסבלנות ככל שידרש. 'המבוקש' הוא: Leo SPRINGER b.1896 in Bedzin על פי מידע קודם, נולד ב- 26.5.1896 , אך רק לגבי השנה יש התאמה..... הלני

למעלה