becoming ראיתם becoming של בלינק? first date איזה יפה הא? /m/__|+_+|__\m\
B blinknetta New member 20/6/02 #1 becoming ראיתם becoming של בלינק? first date איזה יפה הא? /m/__|+_+|__\m\
J justagir123l New member 21/6/02 #2 לא... ../images/Emo10.gif לא, לא ראיתי את Becoming של השיר First Date... ראיתי רק של Whats my age again. מתי זה היה??
לא... ../images/Emo10.gif לא, לא ראיתי את Becoming של השיר First Date... ראיתי רק של Whats my age again. מתי זה היה??
B blinknetta New member 22/6/02 #4 גם אני הקלטתי יש לי את כל התוכניות שאי פעם היו עליהם באמ טי וי... אני מקליטה גם דברים 3 ו 4 פעמים.... איזה שרוטה אני....
גם אני הקלטתי יש לי את כל התוכניות שאי פעם היו עליהם באמ טי וי... אני מקליטה גם דברים 3 ו 4 פעמים.... איזה שרוטה אני....
C carousel182 New member 23/6/02 #5 איזה כיף לך גם אני הייתי מקליט רק אם ההורים הקמצנים שלי היו קונים וידאו חדש בינתיים הישן משנות ה80 המוקדמות פולט קלטות לוחצים על פליי והוידאו נסגר אוי אוי אין כסף
איזה כיף לך גם אני הייתי מקליט רק אם ההורים הקמצנים שלי היו קונים וידאו חדש בינתיים הישן משנות ה80 המוקדמות פולט קלטות לוחצים על פליי והוידאו נסגר אוי אוי אין כסף
מ מאיה182 New member 23/6/02 #6 חח מסכן....... יש לי איזה 4 קלטות.....בחיי.פעם הקלטתי מלא פעמים אותו דבר כי הייתי משוגעת.אבל עכשיו יש לי הכל.פעם עחת קולל קליפים.הופעות..ותוכניות......
חח מסכן....... יש לי איזה 4 קלטות.....בחיי.פעם הקלטתי מלא פעמים אותו דבר כי הייתי משוגעת.אבל עכשיו יש לי הכל.פעם עחת קולל קליפים.הופעות..ותוכניות......