Become An Evil Lord In 10 Steps

dragony

New member
Become An Evil Lord In 10 Steps

לכל אלו מכם שהיו ב ICon והשתתפו ביום השני בפנל המקסים How to become an evil overlord in 10 easy steps זה בשבילכם. במקרה הייתי שם ונהניתי מאוד! בסוף מורשם ונעלם דום פניתי לשתי המנחות המדהימות וביקשתי בלשון דלה, בחיל וברעדה לצלם אותן. (אחרי הכל אתה לא רוצה לעצבן שליט רוע. במיוחד לא אחד שהוא גם במקרה אישה.) בכל מקרה הנה התמונה לכל המעונינים.

Nihau

New member
Mwahahaha!!!!!!!!!!!

זו עם הורד בפה היא ניהאו! וזו עם הגלימה היא מנהלת הבאר במיל' ושתינו העברנו הרצאה מהנה ביותר! בעיקר לנו! הרצאות אינטראקטיביות הן תירוץ נהדר לשחרר את הרוע הפנימי שלנו על פני העולם ותושביו התמימים בעודם משלמים על זה!(סתם, ההרצאה הייתה בחינם) תודה רבה מיוחדת לdragony על שפרסם כאן את התמונה המוצלחת ביותר הזו. שתינו מקוות שנהנת מההרצאה והפנמת את הלקחים החשובים. נ.ב. מישהו סיפר שנתקע באחד השלבים ושאל אותנו כאן איפה אפשר להשיג עוזר נאמן. חיפשנו ודרשנו ולבסוף גילינו שרובם מסתובבים ברשימות המתנדבים לניצבים בסרטוים של הוליווד... וכיוון שהם מילאו כבר כל כך הרבה טפסי מיון לתפקידים שונים תוכלו לבחון אותם בקלות ולעומק לפני בחירתכם הסופית...

סנדרין

New member
אם כך, ../images/Emo142.gif

יכול להיות שראיתי אותך
. את נראית ממש מוכרת. השלטים שניתלו בכל מקום בהחלט משכו סקרנות. אני תוהה אם תהיו נחמדות מספיק ותעלו קצת לפורום *פרצוף של ילדה מסכנה בת 14, שאף-אחד-לא-מתייחס-אליה-כי-היא-יותר-נמוכה-מגובה-העיניים-שלהם*

Nihau

New member
אם תבואי למפגש הפורום השבת...

יש סבירות גבוהה שיצלמו גם אותך ותמונתך תתנוסס בגאווה לצד שאר גיבורות הפורום...

סנדרין

New member
אם לא יפספסו אותי ../images/Emo142.gif

כי יכונו את הצלמה גבוה מדי
. אררגג, אתם אנשים שהייתי מאוד רוצה לפגוש, אבל מה אעשה יום שלם
... זה לא כל כך מובן מאליו. למרות שיש לי המון נושאים משותפים עם רובכם, ואני *מדברת* איתכם על גבי הפורום...

DDN

New member
מה שכן - נקודה חיובית

אם תבואי, תוכלי להראות לדרגורן שבנות בגיל 13-14 (את בת 13, נכון?) לא מתנשאות לגובה מטר תשעים (ואני אעריך את זה מאוד)

למה הוא חושב את זה?

תראה לו אותי. אני 10 ס"מ יותר גבוהה עכשיו ממה שהייתי בגיל הזה (למי שתוהה או לא זוכר - גבוהה אני לא).

את כל הזמן אומרת את זה...

אני לא מבינה למה. בכל פעם את לא מגיעה למפגשים ונורא חבל, כי אנחנו נורא רוצים לפגוש אותך. אם את מדברת איתנו כאן וכי לך, מה יהיה רע במפגש הפורום? אז מה אם כולם יותר מבוגרים? אפשר לחשוב... אנחנו ההוכחה שגם אנשים זקנים יכולים להיות משעשעים
איפה את גרה בכלל? כי לפי הגיל שלך אני מתארת לעצמי שאין לך רשיון (אם כן, אני הולכת עכשיו להתלונן למשרד התחבורה השובת. למה לי לא נתנו??)

סנדרין

New member
רמת השרון. ../images/Emo142.gif

אם הייתם בני 16-17 הייתי באה... אבל אתם יותר זקנים
. אדאג, עד המפגש הבא, לגייס עוד כמה חברי-קבוצה לפורום - ואז נוכל לבוא יחד.

מי יודע מתי יהיה המפגש הבא?

אחרי הכל, אני כבר הודעתי שאין לי יותר זמן לארגן מפגשים עקב אוני', בארגי מתגייס, באקדור ורמץ לומדים רחוק, התיכוניסטים נכנסים לתקופה עמוסה לא פחות מהסטודנטים, ואלה שלא הזכרתי עובדים/לומדים/גרים רחוק גם הם... יאללה, בואי. את מכירה אותנו כבר מספיק זמן.

ח-וצמזה...

לדעתי אם את ברמת השרון אין בעיה לסדר לך הסעה (אל תסקלו אותי, כל מי שגר באיזור... אני לא מנדבת, אני רק מציעה!!!).

DDN

New member
אם הייתי בא,

בכיף הייתי מסיע, אבל כאמור, אני לא.

סנדרין

New member
ו... ../images/Emo142.gif

רותם: "בוקר טוב, אמאבא. זה בסדר שביום שבת בבוקר יבוא מישהו בן 20 שאני מכירה מהאינטרנט ויסיע אותי לראש העין
"

לא בדיוק. נסי את הניסוח הבא:

רותם: "אמא, אבא, בעוד כמה ימים יש מפגש של פורום שאני חברה בו. האנשים כבר מכירים אחד את השני ומזמינים אותי כבר הרבה זמן להצטרף. הם קצת יותר מבוגרים ממני אבל יש לנו הרבה על מה לדבר, ומישהו מוכנה לאסוף אותי ולהחזיר אותי מהמפגש. היא מוכנה גם לדבר איתכם בטלפון ולבוא לפגוש אתכם כדי שתסמכו עליה, אם אתם רוצים". זה אמור לעבוד קצ-ת יותר טוב. וכן, זה אומר שאני מוכנה לנסוע עד רמת השרון בשביל להסיע ולהחזיר אותך (אם אני אגיע, מה שנראה סביר אך-לא-בטוח).

למעלה