"Because
You..."

a 90s Noah

New member
ארר כמה זמן לא הייתי פה..

תכנונים לסופשבוע
|רמקול
(או משהו יותר צעקני מזה). לאן יוצאים היום? מה עושים מחר? עד כמה הבריכה בקיבוץ מלאה בילדים מעצבנים ביום שבת? גם אצלכם המזגן בחדר שבקיבוץ עובד בלי הפסקה כי הקיבוץ משלם? מה הולך להיות שבוע הבא?

Black Jane

New member
../images/Emo160.gifשומעים את הגלגלים ממריאים?

אז הם של המטוס שבקרוב אני נוסעת עליו
אני לא אחפור לכם למרות שאתם רגילים... מיום שלישי הקרוב (14/8) ועד שלישי שלאחריו (22/8) אני יוצאת למסע לפולין. התרגשות, ידע, זעזוע...הכל במסע אחד. בכל אופן, דנה תייצג בכבוד את הכתב הכחול כשלא אהיה. לא תעשו לה בעיות, נכון? ;)
אביטל.

תשובות

לאן יוצאים היום? לשום מקום מה עושים מחר? מחר אני בחצרים. זהירות עד כמה הבריכה בקיבוץ מלאה בילדים מעצבנים ביום שבת? אין לי מושג. השנה הייתי בבריכה פעם אחת, באירוע פרטי ביום שישי. גם אצלכם המזגן בחדר שבקיבוץ עובד בלי הפסקה כי הקיבוץ משלם? מ אנחנו בהפרטה, הקיבוץ לא משלם כבר לדעתי על זה. מה הולך להיות שבוע הבא? אנערף

באיחור

לאן יוצאים היום?עונה על אתמול, על האש ובירות בבית של חבר מה עושים מחר?היום? מנקים תגינה בנעורים.. נוסעים לחיפה. עד כמה הבריכה בקיבוץ מלאה בילדים מעצבנים ביום שבת?בעיקר בבוקר בשעות שאני עמוק בחרופ. גם אצלכם המזגן בחדר שבקיבוץ עובד בלי הפסקה כי הקיבוץ משלם?לא. מה הולך להיות שבוע הבא?אני שומרת.. עושה את המבחן רב"ט שוב..

shahf

New member
אין לך בכלל מזגן בחדר...

ועוד אין לך רב"ט?! צעירה

a 90s Noah

New member
גם באיחור (לא כזה מוצדק בתור מי שפתח ת'הודעה)

לאן יוצאים היום? לביץ' באר בקיסריה מה עושים מחר? הייתי במשפחה, נפגש עם חברים היום בערב. עד כמה הבריכה בקיבוץ מלאה בילדים מעצבנים ביום שבת? הרבה. לא שהייתי, אבל את הרעש שומעים מחיפה. גם אצלכם המזגן בחדר שבקיבוץ עובד בלי הפסקה כי הקיבוץ משלם? או יה. מה הולך להיות שבוע הבא? צבא. הרבה צבא. (סוגר 21
)

sAp14

New member
על אתמול../images/Emo9.gif

לאן יוצאים היום?למלון מה עושים מחר?משתעממים(היה אמור להיות לים אבל כולם יבשים) עד כמה הבריכה בקיבוץ מלאה בילדים מעצבנים ביום שבת?מפוצץ גם אצלכם המזגן בחדר שבקיבוץ עובד בלי הפסקה כי הקיבוץ משלם?לא..אנחנו משלמים מה הולך להיות שבוע הבא?קייטנת איל"ן

Original DNA

New member
אני חושב שעדיף לקיבוצניקים

לא לשיר שירים אימפריאליסטים מבית מדרשה של אימפריית השטן. עד שתשירו שירים עבריים מקוריים או שירים סוציאליסטיים.

למעלה