Because i love you, you idiot!

YaLdoNet 4 EveR

New member
Because i love you, you idiot!

איזה פרק מושלםםםםם!! מתחילתו ועד סופו! (חבובים למה אתם לא פותחים שרשורים לפרקים? אם לא פתחנו אתם מוזמנים [רק בזהירות]) והתחלתי לשים לב לקטעים קצת יותר אומנותיים בבנות גילמור.. הסיפור עם הטרובדורים הוא אנלוגיה לסיפורים של דין ורורי ולור ומקס (מקס מושלם.). ו..הכל.. כל כך מושלם!!! ואוואואו!! וכשדין בא! ועם קלרה ורורי בצופים.. זה היה מצחיק והפרק היה פשוט מצויין אני מצביעה לו לפרק הטוב של העונה.

נ ט ע ש ה

New member
../images/Emo99.gif

אוווווווווווווווווווווווו איזה פרק יאאפה!!! המשפט הזה צריך להפוך למשפט סטייל משפטים מחלף עם הרוח... "100 מרגניות. בדיוק"
אני מתה על הפרק הזה...

אני מתה על הפרק הזה!

זה אולי הפרק הכי צפוי בכל הסדרה, אבל הוא מעולה, ואני אסתכן ואומר שהוא הפרק האוהוב עליי, לפחות בעונה הראשונה. פשוט קוראים בו כל הדברים הטובים שיכולים לקרות - לורליי שמחה, רורי שמחה, יש שני זוגות מאוהבים ומאושרים. היחידים שנשארו עומללים מכל העניין הם לוק וטריסטן... משהו קצת מוזר - אחרי כמעט שנה שרורי ודים ביחד, לא יהיה הגיוני שרורי תהיה לפחות פען אחת בבית שלו, מספיק כדי שאחותו הקטנה תדע לפחות מי היא? כי אני בתור אחות קטנה תמיד ידעתי מי החבר של אחותי... סתם תהייה. בסך הכל הכל מושלם. הקטע עם לוק ומקס - משעשע ביותר. כל כך רואים את הקנאה של לוק בקטע הזה, למה לורליי לא רואה את זה?!... לורליי ומקס פשוט מושלמים ביחד, וכשהוא אמר שהם צריכים להתחתן! רק חבל שיש תרגום, כי רואים את זה לפני שהוא אומר את זה... ברגע שהיא תיארה איך הצעת נישואים צריכה להיות ידעתי שהוא הולך לעשות את זה (אני מדברת על הפעם הראשונה שראיתי את הפרק כמובן...), צפיתי גם מראש שרורי תגיד לדין שהיא אוהבת אותו, בגלל אמרתי שזה פרק מאוד צפוי... הקטע שלורליי מבינה מה פירוש המשלוח של הפרחים זה קטע ממש יפה. אפשר ממש לדמיין מה עובר לה בתוך הראש, עם מישל וקירק ברקע... הסוף עם רורי ודין תמיד עושה לי מצב רוח טוב, אבל טריסטן מסכן
כשהוא מסתכל עליהם מתנשקים ומבין שאין עכשיו סיכוי שרורי תהייה איתו... בקיצור - זה פרק ממש כיפי ומשמח, ואני מתה עליו...

black spot

New member
במת...איזה מסכן...אבל...

אבל דין ורורי היו מצחיקים עם הנשיקה שלהם....תגידו בעונה בהולמרק... מתי יגיע ג'ס?....אני אוהבת את דין אבל הוא קצת משעמם...מזכיר לי להקות בנים...ג'ס הוא אולי מופרע אבל אין עליו...שמעתי שהוא הציע לרורי לברוח איתו..גאש זה כ"כ רומנטי....הלוואי עליי.....

Nerade

New member
מה???

מתי? או שאני פשוט *ממש* סנילית?o_O (כי זה יכול להיות.)

Nerade

New member
../images/Emo46.gif

(אני לא כועסת עליך...) אנשיםםםםםםםםםם
אוף
תשימו סימן
בכותרת, וזהו. ואל תכתבו את הספויילר בכותרת! סה"כ לא ראיתי עשרה פרקים ואני כבר יודעת רק מספוילרים לא מסומנים בדיוק מה הולך לקרות. דייייי. קיבינימט.

gilmorefreak

New member
אני לא מתה על הפרק הזה..האמת..

כאילו..אממ..רייצ'ל הייתה ממש חמודה לדעתי..אבל היא שברה את ליבו של לוק
טוב נו..זאת לורליי ששברה את ליבו..אבל..נו...
מקס ולור חמודים..רומנטי והכל..אבל זה מקס ולא לוק.[נו, אני קשה אני יודעת..
] טריסטן..כמה שהוא מרגיז..הוא היה ממש מסכן הפרק...אבל רורי ודין ממש ממש חמודים...משפט מעולה..מצורף קובץ של משו שהכנתי פעם..
רורי קלרה והצופים בהחלט היה משעשע
וגם בישיבת העיירה..
לא הבנתי על איזה אנלוגיה את מדברת..|בורה|
אבל פרק ממש טוב..זה היה פרק אחרון לעונה לא? אהה..כן..רק עוד משהו..לוק מעיר את לורליי בבוקר ופורץ לה לבית..
היה מאוד משעשע..! וגם כל השיחה של לוק ומקס...[כזה ברור שהוא מקנא...]

Kill Bernard

New member
הפעם ה-13 שאני רואה אותו.. ../images/Emo3.gif

היה לי אותו על קלטת בבית של אבא שלי וכל פעם שהייתי אצלו הייתי רואה. הרבה יותר מידי. אני זוכרת בע"פ בערך את כל הפרק.. קצת קצת קצת נמאס...
זאת התקופה שמקס הפך להיות מעיק. הוא כבר לא חביב כאן יותר. שילך. ואני לא יודעת למה כולם לא מחבבים את דין, כרגע הוא ממש חמוד. ז"א כן, קצת פחות שנון מכל שאר הדמויות כאן, אבל.. ג'ס. ממש. מעצבן אותי
. זה התבקש..
ד"א, אתם באמת חושבים שהיו שם 1000 פרחים בסוף?.. כי שמתי לב, שבכל זר כזה היו לפחות 20 פרחים. אם הייתי יודעת מתמטיקה, הייתי מחשבת כמה כאלה צריך (בהנחה שיש בסביבות 20 פרחים) כדי שיהיו 1000, ואז רואה אם זה הגיוני. כי לפי איך שזה נראה יש שם הרבה יותר. אבל א אני לא (יודעת מתמטיקה) וב זה קצת חולני מידי.. אז אני אשאיר את זה ככה..

dafi daf

New member
פרק גירלי

טריסטן
שהכלבה תלך אל דין ותשאיר לי אותו
*מריירת* השאלה הכי גדולה היא,וואט דה פאק קרה עם הטרובדור בעונות הבאות ולמה הוא לא מופיע יותר? אה ו...מקס=קקה

dafi daf

New member
זה עם השיער הארוך זה לא זה שבא

ומכר ירקות ועיצבן את טיילור באיזה פרק? שרצה לנסוע לישראל או משהו?

Sweet Misery

New member
../images/Emo45.gif + ../images/Emo58.gif פצפון

ותראו אותו גם בסוף העונה הרביעית.

למעלה