beautiful sim

music girl6

New member
beautiful sim

פתחתישרשור חדש כי השני לא מקפיץ תחרות דוגמנות חדשה והפרס הוא מה שאתם רוצים אפשר לרשו בנים ובנות.
חוקים: אפשר לשנות את הסים שלכם גם בזמן התחרות מי שלא יגיש בזמן את המשימה ירדו לו 5 נק'
נק': הנקודות יתחלקו ככה: איכות התמונה- 5 נק' יצרתיות- 5 נק' השקעה- 5 נק'
טופס הרשמה: שם הסימ/ית: מצב משפחתי: גיל: שמכם: +תמונה אני אתחיל אחרי שהיו לפחות 8 מתחרים יהיה שלב גלגל הצלה לכל משימה יהיה שבוע להכין אותה וכמו שכבר אמרתי אתם בוחרים את הפרס
הרשומים בנתיים: ניל ג'ו- התמונה שלה דנה דונר- והתמונה שלה

music girl6

New member
תיקונים

פתחתישרשור= פתחתי שרשור ויש את איכות התמונה ושם יש ב"התמונה" יש קישור זה יצא בטעות

coral60

New member
הרשמה!

שם הסימ/ית:קלי מצב משפחתי:רווקה גיל:20 שמכם:קורל תמונה מצורפת !! מקווה שהיא טובה!

simi kaTan

New member
זאת לא הסימית שלך בכלל../images/Emo70.gif

זאת הסימית של יעל
גנבת ממנה את התמונה
לא יפה לעבוד על אנשים...

coral60

New member
אהה סליחה =( אני פשוט..

לא מוצאת תמונה יפה בגלריות יש איזה אתר שיש בו כאלה דמיות שאפשר לקחת?

music girl6

New member
את מתכוונת להוריד דמויות לסימס?

כן יש אבל את צריכה דמות שיש לך בתוך המישחק בשביל שתוכלי לעשות את המשימות.

coral60

New member
לא אני מתכוונת ל...

איפה אפשר לקחת תמונות של הסימס ולשמור במחשב כל מיני דמיות כמו זאת של יעל! לא לתוך המשחק אלא סתם שיהיה לי במשחב את יודעת מאיפה? אם כן תני לי קישור ואם תפני אותי לגלריות אז זה לא יעזור כי לא מצאתי כלום ! אלא רק תמונות מהמשחק! שלך קורל

simi kaTan

New member
מה הקטע?

את נרשמת לתחרות כאשר את מצלמת תמונה שלא של הסימית שלך אלא של מישהו אחר? ואיך תראי את המשימות של התחרות בתמונות? תיהיה משימה,ואת תיצטרכי להראות אותה [את הסימית ממלאת את המשימה] בתמונות! אז אם את נרשמת לתחרות,את אמורה לצלם סימית שלך מהמשחק,ולא של אחרת.

coral60

New member
הבנתי אבל...

איך מצלמים את הדמיות שלי? יש לי ימבה דמיות גם מאוניברסיטה! את יודעת מאיפה?

simi kaTan

New member
אני בן,וכנסי...

את לא הבנת איך להירשם. אוקיי,את בוחרת סימית מהסימס שלך,שלדעתך יפה ויכולה להישתתף בתחרות דוגמנות שנפתחת כאן בפורום. כל שעלייך לעשות הוא לרשום את הסימית שלך לתחרות+תמונה שלה. לאחר מכן,התחרות מלווה אותה [את הסימית שאותה רשמת לתחרות] כל הזמן עד סיומה. בשלב של משימות,את נדרשת לצלם את הסימית שרשמת לתחרות עושה את אותה המשימה שהיא נדרשה לבצע. עכשיו זה יותר ברור?

coral60

New member
אני יודעת מה יהיה בתחרות אבל

מאיפה אני משיגה לי סימסית מה אני צריכה לצלם מהמשחק? הבנתי איך הולכת התחרות אבל איך אני משיגה לי דמות?

simi kaTan

New member
את...

פשוט בוחרת דמות שלדעתך יפה מסימס 2 שיש לך במחשב. זאת לא בעיה

coral60

New member
טוב זה ברור אבל...

איך אני מעתיקה אותה לתקיה שאוכל להשתמש בה? **תודה רבה שאתה עונה לי על השאלות!!**

music girl6

New member
הסבר

יש שתי אפשרויות: 1. בתוך הסימס תחפשי סמל בצורה של מצלמה תלחצי וזה יצלם 2. תלחצי על מקש C התמונות נכנסות לתקית Neighborhoods שנמצאת בתיקיה של הסימס. שם יש לך עוד תיקיות שכל אחת מהן היא של שכונה. התיקיה שיש בה 1 היא של השכונה הראשונה(מצד שמואול) תיכנסי לתיקיה של השכונה שבהצילמת את התמונה שם יש עוד תיקיות. תיכנסי לתיקיה שקוראים לה Storytelling שם כדי תתחילי לחפש את התמונה.

Aquara

New member
לי יש ימבה תשובות! רוצה לראות?

וואו. אפילו יצא לי חרוז. חפשי מדריכים בסימיל, או שתקראי מה כתוב במשחק הסימס2 עצמו, אחרי שמצלמים תמונה, או שתעשי את הטוטורייל. נכון מגניב? אני תוהה... איך לא חשבנו על זה בעצמנו?! אנחנו לא נחפש בשבילך דברים שאת יכולה לעשות בעצמך. אני לא באה בתלונות, פשוט תשמרי על הכל בצורה יותר מינימלית ותבקשי עזרה אחרי שבדקת את כל האפשרויות. בהצלחה בתחרות

למעלה