beat_bizarre_-_content_may_differ

hamush

New member
beat_bizarre_-_content_may_differ

בלה בלה בלה קישקוש פיטפוט Texas Faggot - stroot_strips פאפינ פו פאפינ פו פאפינ פו ? Teder Beseder בוקררררררררר טווווווווווווב בוקר טוב! Sub6 - Ra Heya (J Viewz remix) Sesto Sento - solaro איזה לא קשור אני!!!!!!!!!! עגלהההה עם סוסהההה shpongle - divine moments of truth סורי שאין קשר לחיים.....קורה

hamush

New member
יאללה יש בעיה עם גזורים?

אני מסתכל על ראג'ה רוקד הוא כאילו שולח צלחות אוויר לקהל זה מדהים יכולת בעצם ליפול כמו צלחת לתוך הקהל בסאונד אדיר ואז לשמוע אותו כאחד בודד אסלרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאללה לכו תעשו משהו יותר טוב בחיים מאשר לקרוא הודעות של סטלנים Intergalactic - Deep Space Trance Intergalactic & Matan Kadosh(Sesto Sento) - Escape Route 246 Eskimo - Skazi fire on ice Eskimo - Does thsi look infected to you melicia_-_massive_trance fatali_-_shade_runner

Mad Sorcerer

New member
אחי

תפסיק כבר לעשן! לא בשבילך

hamush

New member
כן אבא!......

יאללה שתוק יא סטלןןןן!!!!!! תן להנות יא הורס מסיבות אולי אתה עובד במשטרה!

hamush

New member
הלו הלו עד פה!!! שקול מילים????

שקול מילים או שקול שיניים ידיים ורגליים חבוב חחחחחח משהו שערסים פה נהגים להגיד קיצר לירון תיתחבר יא סאטלה שוב פעם ננסה לשלוח לך טולה באיי סי קיו יא מחוק...

Mad Sorcerer

New member
ורק שתראו איזה אנשים יש פה

‎ (‏AM‎ ‏12:25)‏ : תביא טולה PsyBOY‎ (‏AM‎ ‏12:26)‏ : !! »hamu§h«‎ (‏AM‎ ‏12:26)‏ : *sending tola*... PsyBOY‎ (‏AM‎ ‏12:26)‏ : *reciving PsyBOY‎ (‏AM‎ ‏12:27)‏ : *using PsyBOY‎ (‏AM‎ ‏12:27)‏ : *feeling good» hamu§h«‎ (‏AM‎ ‏12:27)‏ : מה קורה אהובי? PsyBOY‎ (‏AM‎ ‏12:27)‏ : מצווין PsyBOY‎ (‏AM‎ ‏12:27)‏ : מה איתך? »hamu§h«‎ (‏AM‎ ‏12:28)‏ : הכל סבבה PsyBOY‎ (‏AM‎ ‏12:29)‏ : אחי בא לי מסיבה מחר PsyBOY‎ (‏AM‎ ‏12:29)‏ : אבל אין רכב »hamu§h«‎ (‏AM‎ ‏12:30)‏ : אחי בא לי מסיבה בכל זמן נתון אבל אין איך להגיעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בחיי בא לי לדפוק איזה טוסטוס ולקחת אותך לאיזה מסיבה....לאנוס את סיימון פוספורד PsyBOY‎ (‏AM‎ ‏12:30)‏ : נראה לך PsyBOY‎ (‏AM‎ ‏12:30)‏ : ראג'א ידחוף לך חליל לתחת »hamu§h«‎ (‏AM‎ ‏12:33)‏ : נו סבבה כל עוד הוא יזרוק טולה וגפרור בוער בפנים אין לי בעיה יהיה כיף!!! PsyBOY‎ (‏AM‎ ‏12:33)‏ : יש מצב אני שם את השיחה האת בפורום? PsyBOY‎ (‏AM‎ ‏12:33)‏ : בבקשה »hamu§h«‎ (‏AM‎ ‏12:34)‏ : שים למה לא שיהיה קיצר חכה..אני כבר בא...אני בדודאדידואידואידואיהודישולט!!!! PsyBOY‎ (‏AM‎ ‏12:35)‏ : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ‎ (‏AM‎ ‏12:36)‏ : לא עובד לי PsyBOY‎ (‏AM‎ ‏12:36)‏ : הקופי פייסט »hamu§h«‎ (‏AM‎ ‏12:37)‏ : שוב פעם הכנסת יד לתחת ונסית להעתיק? תנסה להוציא את היד קודם ולחשוב איך לעשות קופי פייסט PsyBOY‎ (‏AM‎ ‏12:38)‏ : לך שים אבטיח על הראש ותמרח מרגרינה על האף יא גבינת עזים »hamu§h«‎ (‏AM‎ ‏12:38)‏ : לך תלקט חציר מהתחת של החזיר שעומד לך באוזן PsyBOY‎ (‏AM‎ ‏12:39)‏ : לך דחוף מכחול דרך הטבור וצייר לעצמך כבשה על הטחול »hamu§h«‎ (‏AM‎ ‏12:40)‏ : לך תדחוף לתחת מקל של בית שימוש ותשתמש בגוף שלך כמו נרגילה PsyBOY‎ (‏AM‎ ‏12:41)‏ : בואנה, גם אם היית באבו גוש והיית חומוס עם פול בין העיניים לא הייתי מנגב אותך חחח הייתי חייב לשים פה

למעלה