Beat Hackers - Notes Junky

goaguy

New member
Beat Hackers - Notes Junky

הפתיעו גם אותי........ אגיטטו לשילטון.

TRANCE ADDICT

New member
עד שהתאוששנו מהאלבום הקודם שלו...

עכשיו הוא חוזר לעשות לנו ''טראומה'' בשנית... הורדתי את האלבום,סתם בשביל הסקרנות לראות אולי הוא השתפר,מה אני יגיד,פול און ברמה הכי מעפנה שיש,והכי מצחיק שהוא מנסה לחקות את אינפקטד עם כל מיני אלמנטים שאינפקטד מכניסים בקטעים שלהם...ממש מעורר רחמים. פ.ט.ת.!

goaguy

New member
שמע..............

לא אמרתי שזה אלבום השנה.... מה שהפתיע אותי באלבום זה מקצבי הבייס ליין שלו שאהבתי..... אלבום חביב+-

S l a s h 2

New member
חחחח אני לא מאמין מזה..

all filters up ... מהו חש Mushi mushi ? בערך בכל טראק משהו היה נשמע לי מאוד מאוד מאוד דומה לטראקים של אינפקטד, כל מיני מלודיות ... הוא דפוק

DorDassa

New member
טראומה?

האלבום מעולה, על מה אתה מדבר? D.M.I קטע סוף הדרך לדעתי.. אותי אישית הוא שרט [כן כן, קראתם נכון, שרט!]. מנסה לחקות את אינפקטד? נו.. זה חדש? הוא לא היחיד. כולם היום מנסים לחקות את אינפקטד כי הם היו כמין "חלוצים". זה כמו שאינפקטד ניסו לחקות את סיימון ב-The Gathering. זה בדיוק אותו דבר. אתה יודע מה.. אם הוא ניסה לחקות אותם.. יצא לו מעולה. אף פעם לא התלהבתי מגיא, אבל עכשיו אני בהחלט מתלהב.. אלבום פול און כזה טוב הרבה זמן לא שמעתי.

Roi D 1

New member
חחחח

לא היה ולא יהיה הרכב גרוע כמו ביט האקרס בישראל אי פעם ויש המון גרועים

TRANCE ADDICT

New member
אני חולק עלייך רועי...

מה לגבי מישל ביטון(ספי קונקשן) ?

char la maskus

New member
למי אתה מתכוון

לביט האקרס או למישל ביטון? כי לפי התגובה למעלה בעניין הלייבלים כשתקעת את כימיקל קרו אני כבר לא בטוח לגביך...

מישל

אני אוהב את הצורה שבה הוא כותב מלודיות ואיך שהוא משתמש בהן ויש לו גם אלמנטים גליצ'יים לאחרונה שזה משהו שאני מאד אוהב בקשר לכימיקל... תפתחו מילון תחת המונח ציניות... זה צריך להיות באות צ' איפשהו

למעלה