Beamish מישהו יודע להגיד לי איפה באיזור ת"א-רעננה מוזגים את הבירה האירית המופלאה הזו?
L LaDjA New member 26/11/04 #1 Beamish מישהו יודע להגיד לי איפה באיזור ת"א-רעננה מוזגים את הבירה האירית המופלאה הזו?
י יובלאישמרכז New member 27/11/04 #2 אני מכיר בחיפה... בירה מופלאה? סטאוט ביינוני לחלוטין, מיימי, תפל, מה אהבת בו? גינס או מרפיס טובים בהרבה. גם סטאוטים אירים אחרים ששתיתי היו טובים בהרבה.
אני מכיר בחיפה... בירה מופלאה? סטאוט ביינוני לחלוטין, מיימי, תפל, מה אהבת בו? גינס או מרפיס טובים בהרבה. גם סטאוטים אירים אחרים ששתיתי היו טובים בהרבה.
M marsala New member 27/11/04 #3 יובל,אולי בארץ מימי ותפל.. באי הירוק הבימיש בירה נהדרת,קצת מרירה יותר מאחיותיה המוכרות אבל עדיין סטאוט של פועלי בניין! מוש
יובל,אולי בארץ מימי ותפל.. באי הירוק הבימיש בירה נהדרת,קצת מרירה יותר מאחיותיה המוכרות אבל עדיין סטאוט של פועלי בניין! מוש
L LaDjA New member 27/11/04 #4 טעמתי אותה פעם אחת. ב-Y-ALE היא היתה ממש טובה. הכל חוץ ממימית. לטעמי היא יותר טובה מגינס.
י יפתח הסקסי New member 27/11/04 #5 מקומות בת"א המנזר - בבאר למטה בית הבירה I.R.I.E כולם בת"א אני אישית מעדיף אותה על מרפיס אבל לא על גינס. תהנה!
מקומות בת"א המנזר - בבאר למטה בית הבירה I.R.I.E כולם בת"א אני אישית מעדיף אותה על מרפיס אבל לא על גינס. תהנה!
L LaDjA New member 27/11/04 #6 תודה גבר. שנים שלא ראינו אותך. איך בצבא? הולך טוב? מה זה I.R.I.E.? לא שמעתי על המקום. איפה זה נמצא? מה הסגנון?
תודה גבר. שנים שלא ראינו אותך. איך בצבא? הולך טוב? מה זה I.R.I.E.? לא שמעתי על המקום. איפה זה נמצא? מה הסגנון?
N Naughtius New member 29/11/04 #7 גם אצלי... הפעם היחידה ששתיתי היית ב Y-ALE. אני לא יודע לגבי יותר טובה מגינס , אבל פשוט סטאוט מעולה, לטעמי הרבה הרבה יותר טוב ממרפיס, מאד דומה לגינס עד האפטר טייסט ששם לדעתי הגינס מנצח...
גם אצלי... הפעם היחידה ששתיתי היית ב Y-ALE. אני לא יודע לגבי יותר טובה מגינס , אבל פשוט סטאוט מעולה, לטעמי הרבה הרבה יותר טוב ממרפיס, מאד דומה לגינס עד האפטר טייסט ששם לדעתי הגינס מנצח...