Be happy now

../images/Emo53.gifמבנות הפורום..

אני צריכה טובה, כי אני גרה בחור קטן בצפון הרחוק. מי מכן שיכולה בבקשה, בפעם הבאה שהיא מסתובבת בעיר (לא משנה איזו עיר), או בקניון (לא משנה איזה קניון), שתעזור לי בסקר שוק קטן. כנסי לחנות להלבשה תחתונה ותבררי אם יש להם מחוך לחיטוב המותניים (לא מחוך מעוצב ליופי, אלא מחוך עד מתחת לציצים, חזק, עם ברזלים בפנים, שנועד ללבישה אינטנסיבית וממש משנה את צורת הגוף). אני צריכה לדעת אם בכלל יש בארץ (לצערי ככ מעט חנויות מהסוג הזה מקוונות), וסדר גודל מחיר של התענוג. אם מצאת משהו בסגנון, אני ארצה לדעת את שם החנות, ושאלות נוספות אני אפנה אליהם בטלפון. מודה מקרב לב לכל מי שתתרם למבצע הזה שלי!!

pini6910

New member
עזרה

שלום לכולם למישהו יש מידע על חנויות אופנה אלטרנטיבית באוסטרליה?

shakush

New member
אני כבר יכולה להגיד לך איפה יש

המחוכים האלה נקראים מחוכי בטן ת"א- דיזינגוף סנטר, חנות שנקראת "velvet goth fashion" או NOX - פרישמן 42 טווח המחירים אאל"ט הוא בין 300-400 [אני טועה?] מקווה שעזרתי לך

שקד בובה אני חושבת שזה לא מה שהיא

התכוונה. אני חושבת שהיא התכוונה לכזה שהוא למתחת לבגדים...שרק אמור לעצב את הגוף. ו...יש בוולווט מחוכי בטן?

[זאת שקד ]

חהחהחהחה זה כן מה שהיא התכוונה P< מממ אני חושבת שכן, המון זמן לא הייתי שם

ShIruH

New member
לאמא שלי יש אחד כזה../images/Emo41.gif

מהמשביר לצרכן, חברה לא מוכרת, בסביבות 450 ש"ח. הרוב למידות גדולות, קטנות (L וכאלה) יש בקושי:)

Shusho

New member
את מחפשת מחוך בטן

עכשיו, וולווט או נוקס לא יעזרו לך בעניין הזה, כי אלה מחוכים ליופי וראווה ואת צריכה לפי מה שהבנתי משהו מתחת לבגדים, מחטב. את זה אפשר למצוא בחנויות להלבשה תחתונה, פשוט ביותר. בבנות פסיה בדיזנגוף (אם אני לא טועה) יש מחוכי בטן לחיטוב, וגם מחוכים שלמים.

בקינג ג'ורג' יש חנות קטנה

ליד שייקספרי יחסית של אישה זקנה קטנה ויש שם בממש זול (100 משו כזה)

Shusho

New member
Be happy now ../images/Emo35.gif

do you know how? האו האו האו האו להלהלהל
שרשור שאלות! ^_^

מילקייי

New member
עניבות :)

כבר שאלתי פעם אבל לא ממש ענו :S.. אתם יודעים איפה אפשר למצוא עניבות זולות או עניבות שלא באמת קושרים והם עם גומי? עדיף בתל אביב או בחיפה ^^

Let it Bleed

New member
חח כן ככה התרגלתי לכתוב../images/Emo217.gif

בדיחה פנימית כזאת ולא שמתי לב שכתבתי את זה פה

למעלה