Be Alive

PRINCESS GINA

New member
Be Alive

אני מחפשת את פסקול הסרט של ג'ניפר...אמממ...נדמה לי שקוראים לו אינאף (מספיק..סליחה..אין לי כוח לרשום באנגלית..) ידוע לכם אם אפשר למצוא אותו ברשת להורדה ואיפה ניתן למצוא את המילים?!

j e n n y lopez

New member
את מעריצה של ג'ניפר?

את חדשה ?אם כן ברוכה הבאה...ויש פה מלא אנשים ששיש להם את זה ,היה לי אבל נמחק כי היה לי וירוס חחח טוב אני מדברת המון...סורי...

PRINCESS GINA

New member
אם אפשר לקרוא לי מעריצה אז....

אני לא בדיוק יודעת מה ההגדרה של מעריצה, אבל אני כן יודעת שאני מאוד אוהבת את ג'ן וכבר ביקרתי פה כמה פעמים! יש לי על המחשב את כל הסרטים שלה, אבל לא הצלחתי למצוא את פסקול הסרט שחיפשתי...גם בקאזה אני לא מוצאת
איזה עצבים... בכל אופן מצאתי את המילים (כבר ידעתי אותם קודם אבל יש לי בלוג שירים (המקדש של הופ) בניקניים אחר ורציתי להוסיף אותו לשם... אני ימשיך לחפש..
על קבלת הפנים

PRINCESS GINA

New member
אל תדאגי.....

הקלטתי את הסרטים מהדי וי די המקורי שלי... כלומר
כניתי כל אחד ואחד מהם!

PRINCESS GINA

New member
כן...אני רואה את זה במחשב כי.....

הדי וי די בסלון וההורים שלי תמיד רואים שם טלויזיה אז אני לא יכולה לראות.... בבבבבאסההה....יש לי מזל שאמא שלי מתה על ג'ניפר וגם היא רואה את הסרטים שלה... ככה אנחנו מסננים את אבא מהסלון ואז אפשר לראות בכייף! ד"א מישהו קנה את הדיוידי של אוסף הקליפים של ג'ן?! אני קניתי ואני מתה עליו!!!

Lopezit

New member
בטח../images/Emo70.gif דיוידי מושלםםםם

כמו השאר... יש לך אותם??

Lopezit

New member
קוראים לשיר ALIVE

ואת יכולה למוא אותו בדיסק הרמיקסים והמילים לשיר פה

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo127.gif

איזה חמודונת הילדה שמשחקת את גרייסי בסרט! מישהו יודע איך קוראים לה במציאות ואיפה עוד היא שיחקה?

PRINCESS GINA

New member
למה אי אפשר להעלות לפורום תמונות?

בפורומים אחרים זה לא ככה...רק פה אני לא יכולה להעלות תמונות... למה

למעלה